Selam anka
Selam anka
Merhaba ankaya yeni başladım sancak sunucusundan geliyorum kimsede yok sunucuda sanırım yapamadığım görevler oluyor kimseye oyundan ulaşamıyorumda oyunda olan varsa bi el atabilirmi acaba biraz eziğimde :lol: char ismim Smyra
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Selam anka
Yettim kardeşim imzamdai karakterlerden birine pm at yeter.
Alpaslan
Alpaslan
selamlar..
Öncelıkle hoş geldin kardeşim.
Elimizden gelen her yardımı yapmya hazırız. pm atman yeterlı.
Blade macakızı kupakızı oykumcan major lejyoner lejyonerx themist themistnerde lecigare hangısı varsa pm at yeter.
Öncelıkle hoş geldin kardeşim.
Elimizden gelen her yardımı yapmya hazırız. pm atman yeterlı.
Blade macakızı kupakızı oykumcan major lejyoner lejyonerx themist themistnerde lecigare hangısı varsa pm at yeter.
Saygılarımla...
Blade
Blade
Hoş buldum teşekkürler sancak tada oynuyorum ama ankayı sevdim sessiz kafa dinlemek için süper burayada devam edicem inş yardımcı olan arkadaşlara tşk.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı
Sabah saat 8.30 gibi oyunda olurum.akşam 17.00 a kadar.
pm ni bekliyorum...
Alpaslan
pm ni bekliyorum...
Alpaslan
HoşgeLdin İyi sıkıLmaLar
anka NasıLsınız özLedim herkesi ama artık dönmem İkv ye öLe bi ihtimaL oLamaz herkesi seviyorm çok iyisiniz
Bu SaaTTéN SoNRa UGRaSMaM DuNuMLé Vé DuNuMDéKıLéRLé....BéN YaRıNa BaKaRıM, YaNıMDaKıLéRLé
Deadwalleyefsane - FireLord
Bu SaaTTéN SoNRa UGRaSMaM DuNuMLé Vé DuNuMDéKıLéRLé....BéN YaRıNa BaKaRıM, YaNıMDaKıLéRLé
PassanGers At NigHt [PaN]
Hayatta hep mutlu oLursam hayalini kuracak neyim kalır .
Deadwalleyefsane
Hayatta hep mutlu oLursam hayalini kuracak neyim kalır .
Deadwalleyefsane
- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı
Çağatay , Çağatay , ÇAğatay
Nerdesin sen ya
Arada gel esenleşelim.Özletme kendini.
Alpaslan
Nerdesin sen ya
Arada gel esenleşelim.Özletme kendini.
Alpaslan
cagatay00 yazdı:HoşgeLdin İyi sıkıLmaLaranka NasıLsınız özLedim herkesi ama artık dönmem İkv ye öLe bi ihtimaL oLamaz herkesi seviyorm çok iyisiniz
hıyar
Kır evimin verandasındaki rüzgar gülüyüm ben , dokunma bana yüreğin küçükse