RoyalxCappy ve RoyalxCriminal Buyrun Size DeRs SözleR.

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
YoUArELoSe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

RoyalxCappy ve RoyalxCriminal Buyrun Size DeRs SözleR.

Mesaj gönderen YoUArELoSe »

Demişler Razielxnisroc Çalınmış.Sırf akyıldız Loncasını bitirmek için Böle şeyler uydurmaya dewam ettiler he he dediq qeçtiq Çünkü Bizi tanıyan tanıo bilen bilio Sığınak migraT yaptığımız okadar adam Var Herkeze Dostca insanca Davrandığımız için bu serverda Takdir Görüoruz tebrk edilioruz Kmse Bize Kalkıpta Fake charlar çaıp sövmüo Ya da Her qün Charlarımız Çalınıp Şakir Paşa Team'da Satışa sunulmuo ;) Ama nedense Sizde Bu çok var Hiç düşünüzmü Ark
Nedn Bütün Server Bize Karşı die Anca İftira Atın Millete Adamlık taslayın yaşım şöle böle die Laga luga ypaın
Diosunuz bizim Loncada 18- Adam yok Sadece TİrrYY diorum
Adamlar Resmen Klandan Bölgeden Saatlerce Millete laf yetiştirmeye çalışıp icraat desen yoq + qel Skype Skype qel yiyosa Ulan deve Sen msn'e qel ben sana Webcamden Bişi Gösterem ozaman qit annen Seni Teselli Eder.+
Formda Şu çalınkıştır Kanıt yazılar Yanında 2 3 bebe war SS çekiolar Anlamıorum ne yapmaya çalışıolar.
Her sefernde Diorum Bırak bebeler Eğlensn... Bu sefer Durum farklı resmen hırsızlık ile suçlanıoruz ama kanıt yoq
Sadece Orda bi tehtid dediği foto war onunda nesi tehtid acaba =)
+ Okadar Fake charlar çaıp Sövüosunuz Anne bacı kavramı Bilmeden.Bende bilirim en Ağlasındna sövmesini ama susturulmaq için değmezsnz Biz Fake char açmayız.Erkek qibi KArşına çıkıp Asıl charlarımızla yaparız.
Sizin qibi 1lwllık charların arkasına Saklanmayız.
Eğer Varsa adma qibi kanıtınzı Koyun.Oyunu bırakıcam...
Adam qibi qelin Konuşun sonra koyun kanıtınızı en aladan Bende Adam qibi charı silerim oyunuda bırakırım
Uzarım qiderim.
Ama yoksa Adam akıllı bi kanıtınız milletin Başını ağrıtmayında Bi s......tirip qidin.
Hadi eyw

RazieLxNisRoC
Asilbey
Örgülüxeraser
<<<<UquR>>>>
Kullanıcı avatarı
ReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: RoyalxCappy ve RoyalxCriminal Buyrun Size DeRs SözleR.

Mesaj gönderen ReaL »

FAzla söze gerek yok Zaten
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi

AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Kullanıcı avatarı
XxXJoKeRXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Joker Ve Yandaşları

Mesaj gönderen XxXJoKeRXxX »

lımonatama soz yok uleynnnn
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]

Pembeşєутαη ©

[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
;) ;) ;)
Akyildizxwizi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Akyildizxwizi »

KANKA bOŞVER BE ÖTEN ÖTSÜN BİZ KENDI AILEMIZLE MUTLUYUZ KENDI GURUPLARIMIZ VAR BİLENDE BIZI BİLIO BRAK BEBELER YIRTSIN Bİ TARFLARINI
Kullanıcı avatarı
ilhaNSTAR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ilhaNSTAR »

beyaz köşkte bizim kimseye ihtiaycımız yok kendi grumuz var 5 kişi ile çok rahat kadim kesiyoruz...sığınağa girdik 2 adam çıktı 4 kişi kaldık kenanı bile kesip çıktık....junon derse bizim için 1 fare gibi oyunda bizi durdurabilecek daha yaratık göremedim...oyunsa herkez bizi kıskanıyor....loncamızda fzla yabancı kişi yok sadece zeki adamalr var en fazla 10 kişiyiz ama beyaz köşke bedeliz ....bize sağlam adam lazım boş ver ejderi latifi ashabı eceli zeki olsunlar yeter biizm için güçümüz ordan geliyor....
beN ölüMdeN DeğiL,ölüPte;uNutulMakTaN korkuYoRUM...[[/

endlessdark
Akyıldızxilhan
Akyıldızxsniper (EJDER ASA)
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

La olum razielxnisroc beni sözde gb ye sokcaktın snn yüzüne gb ye gir gir para bitti lan
Kullanıcı avatarı
KoRkUsUzXOgUz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KoRkUsUzXOgUz »

kardeşim sana tek kelime söylüyorum şerefsaizsin o çarı ben kastım kafede bunu gören kaç kişi var yolun düşerse ödemişe hepsiylede konuştururum seni ben çarında değilim çar kasmak en fazla bir ay ama emek hırsızlığına yanıyorum senin gibi karaktersizlerle uğraşacak vaktim yok onun yerine yeni çar kasmayı tercih ediyorum ;)
Korkusuzxoguz
Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee
Resim
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DaRKNiqHT »

akyıldız derken o 42 44 lwl lerde meteorda eminönüde ayak altında dolananlarmı diğerlerinin tanımam ama akyıldız hüsmen vardı 42 lwl artislik yapıordu alman itemleriyle o zaman bende urban yücelen karışık set lodoslrın arasına dalıp bunlaı kesiodum arada 3-5 kişi tek adamımı kesio die göğsünü kabartıordu ama nyse eskde kalmış hatırlatayım dedim :D royal leride tanımam etmem :D
Kullanıcı avatarı
akolukirik
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen akolukirik »

Ln allhın ın hoşafı nediyonlan sen adm gibi konuş dünkü bebe gelmiş neler diyor m4l sizin ne olduğunuz belli biz sövceksek bile kendi 49 çarlarımızla geliroz siin gibi 1lwl çarla geliyoz hoşaf adm gibi konuş wizi yide biliz diyerlerinide malak adm gibi dur elimde kaza çıkcak hoşaf herif seni adm ol aklını alırım senin seref yoksunu sil lan bu konuyu sizin ne mal olduğuğunuzu yazsak sizin gibi seroları oyuna sokmazlar lan it herif
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DaRKNiqHT »

kime dio bu bi cümlede bu kadar salakça kelime kullanınca insan gülmek istiyor xD
hoşaftan başka bişey bilmior :D hoşaf ne lan gavat ?
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön