Uzun bir dönem yanınızda bulunamadım. Beni tanıyanlar hâla varmı bilmiyorum ama oyunun ilk açıldığı hafta kayıt olmuştum, o zaman itibaren 2 yıl boyunca oyunda idim ; Fakat tâhlihsiz bir olay sonucu oyuna ara verdim. Sonra tam döneceğim zaman da asker çıktı. Askerliğimi bitirdim ve sizin yanınıza tekrar dönüyorum, Beni tanıyanlar hâla varsa ne mutlu bana . Sizleri çok özledim bilemezsiniz. En son Leveller 29du şimdi 49 olmuş Ve +Plus Paketleri alabilmeleri için yeni yollar açıldığından. İKV Kurucularına Büyük şükranlar. Böylelikle herkes eşit olabilir. )
öLüMüNe ARZ KIZLARI ) !
Cahil insan; boş bir Kavanozabenzer,dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.
Tanıyan bu çarları tanır. Yeni oyuna ayak uydurmaya başlıyacağız artık bakalım hâyırlısı Bana yardımcı olmak isteyen olursa çok mâkbule geçer. Bu Cuma oyuna başlıyoruM.*
Oyuna ayak uydurcam diye kendini bozma !
Hoşgeldin
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
Uzun bir dönem yanınızda bulunamadım. Beni tanıyanlar hâla varmı bilmiyorum ama oyunun ilk açıldığı hafta kayıt olmuştum, o zaman itibaren 2 yıl boyunca oyunda idim ; Fakat tâhlihsiz bir olay sonucu oyuna ara verdim. Sonra tam döneceğim zaman da asker çıktı. Askerliğimi bitirdim ve sizin yanınıza tekrar dönüyorum, Beni tanıyanlar hâla varsa ne mutlu bana . Sizleri çok özledim bilemezsiniz. En son Leveller 29du şimdi 49 olmuş Ve +Plus Paketleri alabilmeleri için yeni yollar açıldığından. İKV Kurucularına Büyük şükranlar. Böylelikle herkes eşit olabilir. )
öLüMüNe ARZ KIZLARI ) !
Az cok muhabbetımız olmustur....
Ama olumune ARz kızları dıye bı laf yok
bırsey derdım de Polemık yaratır dıye susuyorum....( Anlayan anladı )
Mckrall yazdı:
Ounu bıraktım uzaktanda olsa ara sıra foruma girebılıorum.Selcukluxbashkan senı unutmak mümkün mü bir zamanlar Karayel kütüğümü araklayan şahsiyet
Kanka o günler kötüydü boşver onları asıl seni unutmadım Mckral xD
Ve ben gene tarih yazmaya geliyorum )
Bu arada arkadaşlar bana biraz yardımcı olursanız çok sevinirim. Çünkü pek bir bilgim yok yeni sürüm hakkında ama itemlerim hazır arkadaşım hediye etti Kosovalı ismi.. Tek gereken 49 Lv olmam )