Nextx Ailesi Kuruluyor...
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Re: Nextx Ailesi Kuruluyor...
Ahahahahahah
Hicret zamanx loncasında nasıl sizin loncadada oluyor !! 
BBM PİN : 2709C9F2
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
karıştırma oraları oglimOoOWARNINGOoO yazdı:AhahahahahahHicret zamanx loncasında nasıl sizin loncadada oluyor !!

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Adamın forum ismine bak bide lonca açıo la o lonca 3 gün sonra çöktü bil.
IIBlAşKleNtLeeII
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...
Fatih ERDEM
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...
Fatih ERDEM
Arkadaşım Gereksiz Yorum yapmayalım Fazla ötme Bizim yaş Sınırımız 18 + seni ilgilendirmez bu konu vede Hicret Zamanx lerden ayrıldı bunuda bil
arkadaşlar bu konuya saygın kişiler yazsın sizin gibi seviyesizlerle ugrasamıyacagım Playboys ve Deathxreqion a teşekkür ediyorum.... İnşallah kalıcı olacagımıza inaniyorum
bnm forum hesabım sizi iliglendirmez eğer ikv kabul ediyorsa sorun yok o size kalmış bişe ben seviyorum ismimi
ne kadar uzun vadede bi lonca olursunuz bilemem ama bize saygı gösterip başarılar dilemek düşer... umarım iyi yerlere gelrsiniz..
anarchy ilk önce saygı bizden asıl biz sizlere teşekkür ederiz sizin gibi insanlar konumuza yorum yapması çok güzel Allah razı olsun hepinizden saolasın
Saygın kişiler derken ?
Neye göre saygın ?
Parasına göre mi adam alıyorsunuz ? İtemine göre mi ? Loncaya katacağı şeylere göre mi ? Adabına göre mi ?
Bu saygınlık kavramı kişiye göre değişir ...
Bende davet edildim bu loncaya ... Nedenini öğrenmek isterim ... Ne yönden saygınım ?
Açın bu saygınlığı biraz ...
Neye göre saygın ?
Parasına göre mi adam alıyorsunuz ? İtemine göre mi ? Loncaya katacağı şeylere göre mi ? Adabına göre mi ?
Bu saygınlık kavramı kişiye göre değişir ...
Bende davet edildim bu loncaya ... Nedenini öğrenmek isterim ... Ne yönden saygınım ?
Açın bu saygınlığı biraz ...
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
evet doğru senide davet ettik... saygın derken para item değil biz onlara bakmıyoruz isterse en itemsiz en parasız kişi olsun biz saygın dememizin anlamı insan olanları adam gibi adamları hırsızlıktan uzak parada pulda gözü olmuyan insanları istiyoruz bu da yaş snırı istiyor dediğim gibi yaş sınırı 18+ üstündedir