kurtreis yazdı:İsmimi dile almadan önce dikkatli oll
Kurtbeyi ( Mehmet Abiyi ) iyi tanırım sever sayarım bu güne dek hiç kimseye bir yanlışı olmamış aksine hep destek olmuştur yardımcı olmuştur onun hakkında bilip bilmeden yorum yapanlar kendi ayıplarını önce kapatsınlar biz kimin ne olduğunu iyi biliyoruz Kanunixx Loncası hiç yok iken başkanı İzhar charı ile * itemsiz çöplerle gezip kendini sağlam sayarken arkamızdan atıp tutmaya çalışıp sancağında kıstırdığımızda düşman gördüğü benden izin isteyecek kadar düşmü biridir Kadim Hidra konusunda ise tam bir nankörlük abidesi oldu geçmişinde bize karşı kullandığı ukala kelimelere karşı biz yine iyi niyet gösterip kimse yardım etmezken yardım ettik Arz Klanı şahittir bir gece benden istediği yardımı kırmayıp gidip görevini yaptığımı ve buna rağmen bunu iyi niyetimizi kullanıp üstümüzden prim yapmaya çalışacak zihniyette bir şahıs. Ben hiçte yardım etmeye bilirdim kimsenin etmediği dışladığı gibi dışlayabilirdim ama yapmadım yardım ettim karşılığında gördüğüm tek kelime ile nankörlük oldu biz bunlar çok gördük ve çokta sineye çektik. O küçük aklıyla bize düşman olmaya kalktı biz kayle alamdık aklınca bizi rezil etmeye çalıştı Kadim Hidra'yı keserek ama o kadar cahildi ki güncellemeden sonra 3 grup ile arz klanında bu işi yapan yine ben ve ekibimdi bunu bile bilmeden aklınca bana kapak yapma çabasına girdi ve yine üstüne güldürdü. Kendisini bize karşı pohpohlayanlar bile ona sahip çıkamazken biz yine umursamadık ki bir şeyin farkına varamadı kurduğum bir loncam var diye düşündü ki ekibinin bir çoğu bizim loncaya almadıklarımızdan oluşuyordu böyle bir durumda bizimle rekabete girişmeside bizde bir tebessümden başka bir şeye sebep olmadı olmuycakta kayle alınmadı alınamazdıda ...
Sana bir nasihatim olsun Kanunixxbaşkan yaptığın bir işte yada konuştuğun bir kelimede iki defa düşün çocuk deilsin yaşını almışsın bir iş yaparken daha dikkatli olmanı öneririm bu dikkatsizliğin mi desem cahilliği mi desem bilmiyorum ama bunlar hep seni küçük düşürtüyor ...
Kurtbeyi ile bir sorunu da olan varsa o kareye benide eklesin onunla sorunu olan benimle sorunu var sayarım
...Ve benim hakliligimi ortaya cikaran kurtreis e tesekurler insan ne oldum dememeli ne olcam demeli Allah herzaman haklinin yaninda olsun
KANUNİ BAŞKANINA CVB DIR
- StylxZorabi
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: KANUNİ BAŞKANINA CVB DIR

- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
kurtbeyı benım senle sorunum yok ben ısa hakkında yazdım
bu bızım lonca kararımız eğer adam bızım londayasa bızımle gelcek mıgrata sığınak
loncadan bmaksad bırlık beraberlıktr
kı bu sadece ufak hatası ondan daha buyk hataları war ısa nın
burda ayıplarını açığa çıkarmak zorundada değilım
kurtreıs sana gelın ce
sen tam bır yalancısın 1cı yalanın
ben senden hıç bı zaman ızın ıstemedım kafadan atıyosun
2 cı sı kadımde haksızlık yapan sensın o konun yu defalarca yazdım bıktım ta
lanet olsun 1 kere kesdık senle kadımı lanet olsun o gune bencıl adam senı
sen durur durur bırı hakkımda bışey yazınca hemen zıplarsın
hemen muhalefet olursun
ezıksın sen kurtreıs yazık loncandakılere
bana yazmışssınkı izhar çarımda ezıkmışım haha
ılk 49 lw ler gelınce bendekı yuzuğu almak için
kurtxhılalapençeyle bana neler teklıf ettın hatırla o gunu
kımse de olmayan bı yuzuk wardı ıyıy hatırla
2 gun yalwardın bana wermedım
şimdı çıkıp bırılerını arkasından bana laf atıyon
senle uğraşmaktan bıktım kurtreıs
konu kılıt
bu bızım lonca kararımız eğer adam bızım londayasa bızımle gelcek mıgrata sığınak
loncadan bmaksad bırlık beraberlıktr
kı bu sadece ufak hatası ondan daha buyk hataları war ısa nın
burda ayıplarını açığa çıkarmak zorundada değilım
kurtreıs sana gelın ce
sen tam bır yalancısın 1cı yalanın
ben senden hıç bı zaman ızın ıstemedım kafadan atıyosun
2 cı sı kadımde haksızlık yapan sensın o konun yu defalarca yazdım bıktım ta
lanet olsun 1 kere kesdık senle kadımı lanet olsun o gune bencıl adam senı
sen durur durur bırı hakkımda bışey yazınca hemen zıplarsın
hemen muhalefet olursun
ezıksın sen kurtreıs yazık loncandakılere
bana yazmışssınkı izhar çarımda ezıkmışım haha
ılk 49 lw ler gelınce bendekı yuzuğu almak için
kurtxhılalapençeyle bana neler teklıf ettın hatırla o gunu
kımse de olmayan bı yuzuk wardı ıyıy hatırla
2 gun yalwardın bana wermedım
şimdı çıkıp bırılerını arkasından bana laf atıyon
senle uğraşmaktan bıktım kurtreıs
konu kılıt
kanunixxbaşkan
- GULENBULUT
- Salgın Koruyucusu
slm arkadaşlar. ben ergün kurt beyin yakın arkadaşlarnda gülenbulut biz bu oyunu 2008 den bu yana oynuyoruz kurt bey ile nedir kimdir kimse anlatmasın ben bilirim.konumuz kanunixisa 17 yaşında kardeşimiz carını 40 lvlden aldık 49 a cıkaran kişileriz lonca carı bi item i yok kurtbeyi verdi büyücü carına hancının eşyalarını verdi. loncamızdan degil dostumuz olduğu için. isayı kime gruba almaz genelde oyundan cıkıyor pc başından ayrılıyor diye kurtbey oturup konuştu. sorarım 28 yaşında olup 10 yaşında gibi yazı yazan kadir e biliyormusun sorunlarını lidersin herhalde bilirsin .en iyi itemlerin olsun git bakalım kadim e tek başına dolaş gongları. bu oyunda arkadasın varsa en iyi oyuncu sensin .sana bi abi tavsiyesi özür dile kurtbeyinden
hemavaz2009 yazdı:slm arkadaşlar. ben ergün kurt beyin yakın arkadaşlarnda gülenbulut biz bu oyunu 2008 den bu yana oynuyoruz kurt bey ile nedir kimdir kimse anlatmasın ben bilirim.konumuz kanunixisa 17 yaşında kardeşimiz carını 40 lvlden aldık 49 a cıkaran kişileriz lonca carı bi item i yok kurtbeyi verdi büyücü carına hancının eşyalarını verdi. loncamızdan degil dostumuz olduğu için. isayı kime gruba almaz genelde oyundan cıkıyor pc başından ayrılıyor diye kurtbey oturup konuştu. sorarım 28 yaşında olup 10 yaşında gibi yazı yazan kadir e biliyormusun sorunlarını lidersin herhalde bilirsin .en iyi itemlerin olsun git bakalım kadim e tek başına dolaş gongları. bu oyunda arkadasın varsa en iyi oyuncu sensin .sana bi abi tavsiyesi özür dile kurtbeyinden
++++++
İzhar Kimdir Kanunixxisa Kimdir bilmem Lakin Kurtbeyi(Mehmet Abi)'yi karşısına alan kişi bizide karşısına alsın... Kurtbeyi'nin bugüne kadar ne tanışmadan önce ne tanıştıktan sonra hiç kimseye bir yanlış bir hata yaptığına şahit olmamışımdır... Üstüne üstlük yardım ettiği kişi sayısını ben sayamam...
Gülenbulut'un dediği gibi bu oyunda tek başına üzerinde ne olursa olsun, 50 tane şaheerli Full+full charın olsun ya ne olursa olsun eğer dostun yoKSA bir hiçten ibaretsin!!!!
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
Bu konuşma uzar gider oyunun büyükleri olucaksınız ama küçük çocuklar gibi bir birinizi yiyorsunuz.
Yaş olarak iki lonca başkanıda büyüğüm olduğu için bir şey söylemiyeceğim ama şu dalaşmayı bırakmalı artık kurtlar loncası
Yaş olarak iki lonca başkanıda büyüğüm olduğu için bir şey söylemiyeceğim ama şu dalaşmayı bırakmalı artık kurtlar loncası
<)
Hakikaten hiçmi hiç yakışmıyor bu tür didişmeler.
Murat , Kadir , Kurtbeyi ve her kim bu tartışmaya dahil olmuşsa yaklaşımlarınız ve yazışmalarınız , hiç yakışmıyor.
Yaşını başını almış adamlarsınız , lütfen şu forumda ki yazışmalarınıza özen gösterin ,
birbirinizi aşağılamak için açılan her konuda birbirinizi yerden yere vurmayın.
Bu tür davranışlar , sizi oyunda veya forumda göklere çıkarmaz.
Konu kilit.Lütfen

Murat , Kadir , Kurtbeyi ve her kim bu tartışmaya dahil olmuşsa yaklaşımlarınız ve yazışmalarınız , hiç yakışmıyor.
Yaşını başını almış adamlarsınız , lütfen şu forumda ki yazışmalarınıza özen gösterin ,
Konu kilit.Lütfen

AlpAykan yazdı:Hakikaten hiçmi hiç yakışmıyor bu tür didişmeler.
Konu kilit.Lütfen
yav heryere kilit resmi koyup ona buna yakışmıyor diyorsunuz..siz konuya kilit gerektiğini nerden anlıyorsunuz..azönce "tilsim arz halki" die saçma sapan bi konuda ki yazılarınızı gördüm..saçma sapan konuya kilit diyeceğinize gelmiş buraya kilit diyorsunuz..afedersiniz ama sizemi kaldı neye kilit neye izin olacağı..yeter bırakın bu ayakları..insanların konuşma özgürlügünü düşüncelerini paylaşma özgürlügünü ve bu özgürlüklerden dogan saygı çerçevesinde tartışma ve uzlaşma hakkına nasıl kilit dersiniz..bırakın bu yalakalıkları..madem konuya kilit istiyorsun ozaman siz susun yazmayın yorum ve o kilidi kendinize vurun..
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
- LemefermK
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bu loncayı bu kadar kıskanan oldugu surece bunlar adam olmaz
Treyxgodxofxwar (49)(Neclesuskly)

Özdilegxxşifa(49)(Fundiset,Zırh)

Özdilegxxşifa(49)(Fundiset,Zırh)
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.