Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Re: Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor

Mesaj gönderen OsmanBey »

kFygFb yazdı:Dikkat edildi mi bilmiyorum fakat mızmızcılık yapanların hepsi işte ben 12 ay plus aldım işte ben 24 ay plus aldım vs.
Arkadaş demek ki plus aldığına göre aylarca imkanın var alabiliyorsun 15 TL verip kutu ikv alıp hemde 3 ay plus paketine
Sahip olmak varken neden itiraz edipte gidip 15 tl ye 1 aylık plus paketi almaktan yana olursunuz ki ?
Burada kutu aldığınız zaman hem ikv reklam yapmış olacak eşiniz dostunuz görecek dilden dile yaygınlaşacak
Hemde ikv ufakta olsa maddi bir gelir elde edecek evet bu oyun ücretsiz oyun bir çok mmorpg de olduğu gibi.
Fakat her mmorpg oyunuda kendi içerisinde bir sisteme sahip diğer mmorpg oyunlarında ücretsiz diye geçerken yüz.sakal,saç,asa,pelerin.. vs diye sıralayabileceğimiz özellikler hep para karşılığında yapılmakta peki sorarım sizlere hani ücretsiz bir oyundu ?
Burada ücretsizden kasıt bir farklı üye olurken kimse para istemiyor sizden kimse sizi zorlamıyorda para veripte bir çok yararlı özellikten faydalanın diye tamamen sizin elinizde alıp kullanmak.
İKV KUTU da böyle bir şey ister alırsınız yeniliklerden faydalanırsınız ister almayıp yeniliklerden faydalanmazsınız tıpkı plus paketi gibi tıpkı pelerin,asa,saç,sakal vs. gibi.
Geçin artık birşeyleri kötülemeyi insanlara hakaretler etmeyi uğraşılmış çokta güzel olmuş 3 ay 45TL verip plus alacağınıza
15 TL verip İKV KUTU alın 3 ay plusınızda olsun yeniliklerdende faydalanın.....

Tek bir soru soracağım. Bu kutu hangi çevreciliğe dayanarak alınması bu kadar ısrarla isteniyor anlayamadım.
Ben şahsen faturalarımı bile sırf boşa çevre kirlenmesin diyerek Mail olarak alırken, bana hangi mantıklı bir sebep bu kutuları almamı sağlayacak çok merak ediyorum.
İkincisi ise biz 4 hesap a plus alıyoruz 4 kutuyu ne yapacağız yani cd leri veya kutularını ne diye alıp çöpe atalım bunda kim ne kazanacak bunu anlayamadık.
Plus sa plus tamam durumu olmayan veya bu kadar inceliğini düşünmeyen insanlar Kutu alarak daha kazançlı çıkabilirler.
Ancak ısrarla bu Kutu alın denmesinin gerçekten bir açıklaması olması gerekir.
Bizim için özel demekle olmaz bu..
Ve burda dikkat ederseniz kimse neden daha fazla ödüyoruz demiyor...
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

HarunYILMAZ yazdı:
kFygFb yazdı:Dikkat edildi mi bilmiyorum fakat mızmızcılık yapanların hepsi işte ben 12 ay plus aldım işte ben 24 ay plus aldım vs.
Arkadaş demek ki plus aldığına göre aylarca imkanın var alabiliyorsun 15 TL verip kutu ikv alıp hemde 3 ay plus paketine
Sahip olmak varken neden itiraz edipte gidip 15 tl ye 1 aylık plus paketi almaktan yana olursunuz ki ?
Burada kutu aldığınız zaman hem ikv reklam yapmış olacak eşiniz dostunuz görecek dilden dile yaygınlaşacak
Hemde ikv ufakta olsa maddi bir gelir elde edecek evet bu oyun ücretsiz oyun bir çok mmorpg de olduğu gibi.
Fakat her mmorpg oyunuda kendi içerisinde bir sisteme sahip diğer mmorpg oyunlarında ücretsiz diye geçerken yüz.sakal,saç,asa,pelerin.. vs diye sıralayabileceğimiz özellikler hep para karşılığında yapılmakta peki sorarım sizlere hani ücretsiz bir oyundu ?
Burada ücretsizden kasıt bir farklı üye olurken kimse para istemiyor sizden kimse sizi zorlamıyorda para veripte bir çok yararlı özellikten faydalanın diye tamamen sizin elinizde alıp kullanmak.
İKV KUTU da böyle bir şey ister alırsınız yeniliklerden faydalanırsınız ister almayıp yeniliklerden faydalanmazsınız tıpkı plus paketi gibi tıpkı pelerin,asa,saç,sakal vs. gibi.
Geçin artık birşeyleri kötülemeyi insanlara hakaretler etmeyi uğraşılmış çokta güzel olmuş 3 ay 45TL verip plus alacağınıza
15 TL verip İKV KUTU alın 3 ay plusınızda olsun yeniliklerdende faydalanın.....

Tek bir soru soracağım. Bu kutu hangi çevreciliğe dayanarak alınması bu kadar ısrarla isteniyor anlayamadım.
Ben şahsen faturalarımı bile sırf boşa çevre kirlenmesin diyerek Mail olarak alırken, bana hangi mantıklı bir sebep bu kutuları almamı sağlayacak çok merak ediyorum.
İkincisi ise biz 4 hesap a plus alıyoruz 4 kutuyu ne yapacağız yani cd leri veya kutularını ne diye alıp çöpe atalım bunda kim ne kazanacak bunu anlayamadık.
Plus sa plus tamam durumu olmayan veya bu kadar inceliğini düşünmeyen insanlar Kutu alarak daha kazançlı çıkabilirler.
Ancak ısrarla bu Kutu alın denmesinin gerçekten bir açıklaması olması gerekir.
Bizim için özel demekle olmaz bu..
Ve burda dikkat ederseniz kimse neden daha fazla ödüyoruz demiyor...

Amacın sadece o kutuları çevreye atıpta kirlilik yapmak istememekse, www.üyelikal.com Adresinden e-pin olarakta alabılırsın.
Lakin avantaj ve dezavantajlarından bahsedıyorsan bence böyle olması çok daha güzel oldu.
Hem 3 aylık plus paketı alınca 29 mılyon vermek size zor gelmıyorda 3 aylık plus paketını 19.90 TL oluncamı zorunuza gıdıyor anlamıyorum ?

Bence olayı sadece kötü eleştırmek yonunden bırakıp,oyunun tadını çıkarın.
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Arkadaşlar halen nedenleri merak ediyorsunuz. Lütfen duyurularımızı ve mesajlarımızı sorunuzu sormadan önce kontrol ediniz.
Lathander yazdı:Forumlarda oyuncularımızdan gelen tepkileri yoğun bir şekilde takip ediyor ve bu tepkiler üzerinde değerlendirmeler yapıyoruz.

Burada bizim karakter kurtarmada ve üretim ve toplama puanlarının sıfırlanmasında neden İKV Özel Sürüm Kutu istediğimizi fark eden bunu kavrayan oyuncularımız olmakla beraber İKV Özel Sürüm Kutu'yu diğer Plus Paket abonelikleri ile aynı görerek haksızlık yapıldığını söyleyen oyuncularımız mevcut.

Biz İKV Özel Sürüm Kutu yerine, İKV Plus Paketin bir üstü olacak bir abonelik çıkarıp, Fiyatını aylık 15 TL yapıp adına da İKV Mega Paket koyup bunu şart koşsaydık inanıyorum ki bugün sergilenen pekçok olumsuz yorum olmayacaktı.İKV Plus Paket satın alan oyuncularımız oyundaki her özellikten faydanalabilecek diye bir şart yok. Bu özellikler birer Plus Paket özelliği olan Klan ve Bölge kanalının kullanılması gibi oyun içi ayrıcalıklar olduğunu hatırlatırız.

Bu ayrıcalıklar kullanılması için İKV Özel Sürüm Kutusunun istemesi kesinlikle maddiyata dayanan bir talep değildir. Bunun içinde oldukça net ve anlaşılır bir kanıtnımız var. En pahalı ucret olan 3 aylık İKV Plus 29 TL değerinde iken İKV Özel Sürüm Kutu'yu D&R'da 14,90'dan temin edebiliyorsunuz. Biz bu özellikler için sizden daha fazla ücret ödemenizi değil, aksine daha az ücret ödemenizi istiyoruz. Lütfen konu hakkında değerlendirme yaparken bu olguyu görmezden gelmeyelim.

Şuan çalışmalarımız İKV Özel Sürüm Kutu'nun tedariğini kolaylaştırmak üzerine yoğunlaştırdık. www.uyelikal.com'dan alabileceğiniz gibi D&R'dan yada Bimeks'den temin edebilirsiniz.

İKV Özel Sürüm Kutu'nun İKV için ne demek olduğunu pek çok noktada sizlerle paylaştık. Bu konu hakkında genel etkileşimde halen bir duyuru sabittir. İKV Özel Sürüm Kutu'nun neden bu kadar önemli olduğunu bu konumuzdan takip edebilirsiniz. Bİz de 29 TL ödemek yerine daha az ücret ödeyerek İKV Özel Sürüm Kutu alarak bize katkıda bulunan oyuncularımıza teşekkür olarak bu ayrıcalıklar için İKV Özel Sürüm Kutu talep ediyoruz.

Şu an için kısa vade içinde bu şartın kaldırılmasını düşünmüyoruz. İleride sadece Plus Paket seviyesine indirgeme gibi alternatifler düşünülebilir. Ama bu ayrıcalıklardan öncelikli olarak İKV Özel Sürüm Kutu sahipleri faydanalabilecektir.

Teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

SAyın lathander peki amacınız kutu almaksa buyrun size bi öneri..
Normal plusu kaldırın paşam herkez gitcek efendi efendi alcak özel sürüm o kutularınızı daha etkili bi yol değilmi bu sizce oyunda ayırt olmaktansa ? pluslular arası ayırt siz maddiyatınıza bakamyın diyosunuz ama şöyle bi bak..
3 aylık 36 tl veren normal plus < 3 aylık 15 tl veren oyuncudan burda bi amntık hatası söz konusu ben burda maddiyatada dayadım çünki dıaşrdan öyle görür gelen insanlar..
Eğer herkesi o kutuya yönlendirmek istiyosanız normal plusu kaldırın kardeşim böyle olayarda olmasın dimi
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

yonetim saolsun silinen 3 tane 49 carı kurtardıt tesekkurler ...
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
messi58
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Lonca Rıhtım

Mesaj gönderen messi58 »

o1.09.2010 tarihinden önce ki silinen çarların(24.08.2010) geriye gelme gibi bi ihtimali varmı yok mu???
eğer gelcekse bir değil 10 tane paket alırım. o gun 4 hesap, yani 16 adet karakter silindi bunların 9 uda şahaserliydi bu konuda kesin bi cevap verebilirmisnz...
*^^RıhtımxKbLy^^*
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^

Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
Kullanıcı avatarı
Aktekins
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Aktekins »

Sonunda ya
iSTANBUL OnLine HayaT OFFLiNe

[Humanity]
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Civra »

Ben kutu sahibi bir plusluyum. Çok önceleri açmış olduğum 2 çarın üretim ve toplama puanları çok kötü dağılmıştı bu sayede düzeltme şansına sahip oldum. Beim açımdan herhangi bir sorun yok. Peki bu gürültü ve patırdı neden kopuyor. Şöyle bir yazılanları gözden geçirdim.
Çok şükür mürekkep yalamışlığımız var okuduğumuzu anlıyoruz. Birileri anlamadıkları konuda sorular soruyorlar, bilen birileride bunu açıklamalı değilmi.
Basit anlatımıyla soru şu;
-Siz bizi kutu almaya mecbur bırakarak ne amaçlıyorsunuz? Bazılarımız 12 aylık ttnet üyesiyiz ve üstelik daha fazla para ödüyoruz.
Verilen cevapsa şu;
-"Neden İKV Özel Sürüm Kutusu'nu tercih etmeliyim?" konu başlığı altında açıklama yapılmıştır. Konu maddiyat değildir. bizim için kutu almanız daha anlamlıdır.

Bende "Neden İKV Özel Sürüm Kutusu'nu tercih etmeliyim?" konu başlığı altındaki sayfaya gittim baktım. 13 tane başlık altında sloganlar var, bunlardan iki tanesi sadece iki tanesi açıklayıcı bilgi içeriyor. oda;

-Daha az öde! Kârlı çık!
İKV Özel Sürüm Kutusu ile 3 Aylık İKV Plus Paket 29 TL yerine 19.90! Fırsatı kaçırma İKV Özel Sürüm Kutusu kullan.
-Stokla karlı çık! (Özellikle Cafecilere duyurulur!)
Plus paketten çok daha ucuza satılan KUTU ile gelen 3 aylık Plus paket aynı plus paket gibi kullanır, üst üste eklenebilir
ve geçerlilik süresi bitmez!

Daha az para ödeyerek kutu almamızın ötesinde bir açıklama yok. İnsanların hafsalasının almadığı noktada bu zaten. İnsanlar şunu düşünüyor. Ben daha fazla ödüyorum ama extra hizmetten faydalanamıyorum. Acaba İKV diğer gelirlerinden ortaklarına pay veriyorda bu kutu şatışlarındaki gelir direk İKV kasasına girdiğinden tüketici açısından ucuz bile olsa İKV açısından büyük bir gelir teşkil ediyorsa bence ortada sorun yok.
Şayet maddiyat açısından pek bir şey değişmiyorsa, sırf bazı istatiksel durumlar için bu oyuna gönül vermiş insanların kalbini kırmayı göze alabiliyorsanız, piyasa araştırmasını artık profesyonellere bıraksanız iyi olur derim.

Kendimden bildiğim için şunu hatırlatmak isterim. Sırf bir oyun için. Bir yerden kalkıpta bir yere gitmem. ben plusu kredi kartı ile daha sonra telefon aracılığı ile kullanmaya başladım. Kutuyuda eskaza gittiğim yerde gözümün önünde durduğu için aldım. Yani kolayıma nasıl geliyorsa ve benim kolayıma getirtmeyi becerdiniz. Diyeceksinizki plus almak için postahaneyede giden olur, olmasına olur ama çoğunluk benim gibi düşünür. Bunuda gayet iyi biliyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

Lathander yazdı:Merhaba İKV severler!

Yine bir eklenti serüveni ile Sobee Studios mutfağından çıkan Grup Bölgeleri oyuncularımıza sürpriz olarak Kutu halinde, hediyeleri ve avantajları ile beraber sunulmuştu.

İKV Özel Sürüm Kutusu, içinde yer alan hediyeler, sürprizler ve fırsatların yanında üç yılın birikimi ile ortaya çıkmıştır. İKV Özel Sürüm Kutusu, İKV'nin yükselişini sağlayarak, Türk Oyun piyasında hak ettiği yeri alması için en önemli gücü oluşturmaktadır.

Acıklamada İKV kutu, İKV'yi Oyun piyasasında hak ettiği yeri aldığından bahsediyor ve üç yılın birikimini orataya koymuşlar.
Buna hitaben üç yıldır sizleri azda olsa ayakta tutun diyer plus paketli oyuncularınız azda olsa hatırlamanızı rica ederim.

Lathander yazdı:
Çünkü artık İKV Özel Sürüm Kutusu ile İKV, Türkiye'nin dört bir yanındadır!
Çünkü daha önce cafe cafe var mı yok mu diye aradığımız İKV Plus Paket artık Türkiye'nin en seçkin perakende raflarında Kutu olarak normal plus pakete göre çok daha avantajlı bir fiyatla yerini almaktadır.
Şimdiye kadar forumlarda ben hiç görmedim cafe cafe plus paket arayan oyuncu. Ya havale ile yada kredi kartı ile alınırdı pluslar. Sonradan gelen sobee üyelikle beraber mobil ödeme sistemide gerçekleşti. Buraya kadar olan plus paketlerde ayrımcılık yoktu ve taki İKV kutu çıkana kadar !!!

İKV kutu daha hesaplı ve ucuz, eminim biz oyuncular sizlerden daha iyi biliriz hesabımızı..
İKV kutu senin kariyerini yükselti ve bu aldığınız kariyere bir teşekkür ederek Kutuya üstünlük sağladınız. Bu üstünlüğü sağlarken diyer tarafdan sizleri üç yıl ayakta tutanları UNUTMAYINIZ !!!

Lathander yazdı:
Biz İKV Özel Sürüm Kutu yerine, İKV Plus Paketin bir üstü olacak bir abonelik çıkarıp, Fiyatını aylık 15 TL yapıp adına da İKV Mega Paket koyup bunu şart koşsaydık inanıyorum ki bugün sergilenen pekçok olumsuz yorum olmayacaktı.İKV Plus Paket satın alan oyuncularımız oyundaki her özellikten faydanalabilecek diye bir şart yok. Bu özellikler birer Plus Paket özelliği olan Klan ve Bölge kanalının kullanılması gibi oyun içi ayrıcalıklar olduğunu hatırlatırız.
Yıllardır plus paketle seni destekleyen oyuncuna gel deki ; İkv plus paket alma kardeşim çünki ben IKV kutu cıkardım ve oyunda ona üstünlük sağladım. Senin plus paketin var diye ben sana her üstünlüğü sağlayamam ama kutu alırsan sağlarım. !!

veselam
iyi forumlar
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Lathander yazdı:İKV büyüsün!
İKV Özel Sürüm Kutusu İKV'yi daha geniş kitlelere ulaştıracak bir güçtür. Sen de İKV Özel Sürüm Kutusu'nu tercih ve tavsiye ederek İKV'yi daha geniş kitlelere ulaştırabilirsin.(www.istanbuloyun.com)

İKV Rekora koşsun!
İKV Özel Sürüm Kutu satış rakamları ile Türkiye'de rekor hedeflemektedir. Normal Plus paket yerine KUTU alarak buna destek ol! (www.istanbuloyun.com)
[/quote]

Neden Kutu yu tercih etmeliyim başlıklı konunun ilk 2 maddesi gözüme çarptı.
İkv maddiyata önem vermiyor diyen Sayın Yöneticimizin ısrarla okumamızı söylediği konuda.
Ben normal plus ile Kutu arasında bir fark yazdığını göremedim. Ancak üstteki iki madde hakkında kafama takılan sorular oldu.
Kutu alarak İKV yi daha geniş kitlelere ulaştıracak bir güç ise ben bu Kutudan sırf İKV yaptı diye bir tane hatıra olarak almam yeterli olması gerekir. Ancak siz bunu sürekli aynı kişilerin alması ile sanki daha fazla oyuncu varmış gibi göstermek değilmidir bu yaptığınız?

2. madde de Rekor hedeflendiği yazılmış.
Bu Kutu satışları ile bir rekor kırılması hedeflenmiş ancak bu zannımca başarılı olmamıştır. Bu elbette üzücü bir durum bir ürün yapıp bunu istediğin adette satamamak her firma için üzücü bir durumdur.
Ancak burda hedeflenen rekor a bile şu anda sizler yine dayatma zorla aldırma gibi bir durum ile ulaşmaya çalışıyorsunuz.
İKV yi tanıtırken misalen '' biz 100 bin kutu sattık 100 bin aktif oyuncumuz var'' mı diyeceksiniz.
Her kullanıcı gücü yettiğince sizlere destek veriyor ancak sizler sadece en doğrusunu biz yaparız edası ile getirdiğiniz her güncellemede olduğu gibi aynı ketumluk ile sadece belirli cümleler ile cevap veriyorsunuz.

Burda bir maddiyat söz konusu değil ise bu Kutu birer hatıra veya 3 senelik birikimin bir hediyesi ise her kullanıcı bundan sadece bir tane almış olması yeterli olması gerekirdi diye düşünüyorum.
Sizlerede bu Kutu ve bu iş Fırsatını Sunan bugüne kadar desteğini esirgemeyen bunca Plus lı kullanıcıyıda UNUTMAYINIZ.

“Eski Duyurular” sayfasına dön