Yarın SOlucan Görevi İçin hazırlık Yapıcam Saatı Yarın söylerim görevi olanlar veya destek vermek isteyen arkadasları Bekleriz
FAST LONCASI
Fastxlider (47)
Cezorapx (49
Kanunxemir (49)
FAST LONCASI RESMİ FORUM SAYFASI !!! ...( YeNi)
Re: FAST LONCASI RESMİ FORUM SAYFASI !!! ...( YeNi)
........Fastxlider(47lwl(kasıyor...))
........Cezorapx)49lwl)
........Byxerorr(49lwl)
.........IKV BöYLe KaPıŞMa GöRMeDi........

........Cezorapx)49lwl)
........Byxerorr(49lwl)
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
...........................
En son spawnjayjay tarafından 24 Oca 2012 15:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
KANKa güzel hbr veremmi şifacımın solucan görevi var ama önemli olmadığı için yapmamıştım hafta sonu nu beklerseniz gelebilirim
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*

*2254*
-
- İri Fare Avcısı
..........................
En son spawnjayjay tarafından 24 Oca 2012 15:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Fastxejderha
- İskele Babası
Peki Ben Kadimi Yapabiliorsam Yapsam Bir Şey Olurmu ? Çünkü Bİz Kescez xSxS
Fastxejderha(49) (Ecel Getiren(^)
Bluexejderha(49)
Artxejderha(48)
Adanalısavaşcı(49)

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..!
Bluexejderha(49)
Artxejderha(48)
Adanalısavaşcı(49)

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..!
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Sentinus
yok yaw öle kimse kiseye karışamaz eyer adamları da buluyosan başka kişilerlede kesebilirsinFastxejderha yazdı:Peki Ben Kadimi Yapabiliorsam Yapsam Bir Şey Olurmu ? Çünkü Bİz Kescez xSxS
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü

*2254*

*2254*
Loncanızı hayranlıkla izliorum her gün sokaklarda Fast görmeye bile başladım biraz başkanın ilgisiz kaldığı yönündeyim... Ama yardımcı Seagle gerçek ismiyle Cengiz Loncayı bir düzene getirdiği düşüncesindeyim.
Loncanız kısaca çok güzel ama Cengiz gelene kadar böle olmadığı düşüncesindeyim Başkan ilgilenmiyor demiyorum elbet ilgileniyor kısacası bilmiorum ama Cengizin yanı lonca başkan yardımcısının lonca üzerindeki ve Forum üzerinde ki çalışmalarınu görünce yüklü bir çaba efor sarfettiği anlaşılıyor...
FAST LONCASInın Byzköşkü neredese Fetettiği :ugeek: Bunun BÜYÜK bir bölümünün Cengiz sayesinde olduğuna inanıyorum çünkü o burada yokken dışarda ben 1 tek ejderi görmüştüm o kdr...
Kısacası Cengiz e tşkkr etmeniz gererkir... Verdiği emeğin karşılığını alması lazım görüşündeyim...
Herneyseeeeeeee lafı çok uzattım FAST LONCASI'NIN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...
Ben burada sadece Sizin lonca üzerindeki Gördüklerimi sergiledim :ugeek:
Loncanız kısaca çok güzel ama Cengiz gelene kadar böle olmadığı düşüncesindeyim Başkan ilgilenmiyor demiyorum elbet ilgileniyor kısacası bilmiorum ama Cengizin yanı lonca başkan yardımcısının lonca üzerindeki ve Forum üzerinde ki çalışmalarınu görünce yüklü bir çaba efor sarfettiği anlaşılıyor...
FAST LONCASInın Byzköşkü neredese Fetettiği :ugeek: Bunun BÜYÜK bir bölümünün Cengiz sayesinde olduğuna inanıyorum çünkü o burada yokken dışarda ben 1 tek ejderi görmüştüm o kdr...
Kısacası Cengiz e tşkkr etmeniz gererkir... Verdiği emeğin karşılığını alması lazım görüşündeyim...
Herneyseeeeeeee lafı çok uzattım FAST LONCASI'NIN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...
Yorumun Hakkında teşekkürler senin bizim Loncamızla İlgili yorumların ve benim üzerime yaptığın eleştiri için teşekkür ederim Ama bir Cümlen Dikkatimi Çekdi.Lonca başkanı Loncayla Pek ilgilenmiyor aslında ilgileniyor yok bilmiyorum gibi karmaşık bir cümle kurmuşsun.Fast Loncası Oyunun Başlarından Beri Olan bır Loncadır.Hatta Duzenlı Turnuvalarda 1.CILIK 3.luk gıbı basarılarımız vardı.O zmn Yanımda Kımse yoktu.Şimdi Seagle cengizhn var Onada Çok teşekkürediyorum Loncaya çok katkıları Oldu.Ama bir kişide Çıkıp Başkan Loncayla pek İlgilenmiyor derse ben Kırılırım ve bu sozu Soyleyen Kısıyıde Kırarım 10 gundur Full time üyeleri kasıyorum buraya biri gelipde ben çağırdım gelmedi diyemez.Diceklerim budur..... Yorumunuz iÇİN TEŞEKKürler birde charnızın adını yazarsanız sevinirimmmm..katar yazdı:Loncanızı hayranlıkla izliorum her gün sokaklarda Fast görmeye bile başladım biraz başkanın ilgisiz kaldığı yönündeyim... Ama yardımcı Seagle gerçek ismiyle Cengiz Loncayı bir düzene getirdiği düşüncesindeyim.
FAST LONCASI
Fastxlider (47)
Cezorapx (49)
Kanunxemir (49)
........Cezorapx)49lwl)
........Byxerorr(49lwl)

........Cezorapx)49lwl)
........Byxerorr(49lwl)
FAST LONCASI
Fastxlider
Fastxfacia
Fastxejderha
Fastxintikam
Fastxöfkeli
Fastxesra
Fastxsedef
Fastxbetül
Fastxulkr
Fastxyancy
Fastxcesur
Fastxseymen
Fastxares
Fastxcengizhan
Fastxprens
Fastxadonis
Fastxrasim (Yeni üye)
FAST LONCASI GÜNCEL LİSTESİNDE OLMAYAN KİŞİLERLE ALAKAMIZ YOKTUR YAPTIKLARI VE YAPACAKLARINDAN FAST LONCASI SORUMLU DEĞİLDİR.LİSTEDE YAZILI TÜM KİŞİLER LONCAMIZIN MESUPLARINDAN BİRİDİR.
.
.
.
.
.
FAST LONCASI
Fastxlider (47)
Cezorapx (49)
Byxerorr (49)
büyücüüüü (31) BETA
Kanunxemir (49)
Fastxlider
Fastxfacia
Fastxejderha
Fastxintikam
Fastxöfkeli
Fastxesra
Fastxsedef
Fastxbetül
Fastxulkr
Fastxyancy
Fastxcesur
Fastxseymen
Fastxares
Fastxcengizhan
Fastxprens
Fastxadonis
Fastxrasim (Yeni üye)
FAST LONCASI GÜNCEL LİSTESİNDE OLMAYAN KİŞİLERLE ALAKAMIZ YOKTUR YAPTIKLARI VE YAPACAKLARINDAN FAST LONCASI SORUMLU DEĞİLDİR.LİSTEDE YAZILI TÜM KİŞİLER LONCAMIZIN MESUPLARINDAN BİRİDİR.
.
.
.
.
.
FAST LONCASI
Fastxlider (47)
Cezorapx (49)
Byxerorr (49)
büyücüüüü (31) BETA
Kanunxemir (49)
........Cezorapx)49lwl)
........Byxerorr(49lwl)

........Cezorapx)49lwl)
........Byxerorr(49lwl)
Yanlış anladın ben sen ilgilenmiyorsun demiyorum cümledede belirttim elbette ilgileniorsun ama Cengiz senden daha fazla ilgilendiğini sölüyorum bunu ifade etmeye çelıştım inkarda ede bilirsin o sana kalmış bu adada benim ismim Faruk