***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Friends Of Heaven

Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Mesaj gönderen izhar »

selama ıyıy akşamlar
kanunixxbaşkan
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

Tmlahmet07 yazdı:HİÇ UNUTMİCAM BAZI KONUŞMALARIMIZ OLDU ARİF ABİ ONLARI HATIRLASAN BENİM LONCADAN AYRILMA SEBEBİMDE BU ZTN BENDEN KAÇ YAŞ KÜÇÜK BENLE DALGA GEÇİYORSA(BU KİŞİLERİN ARASINDA ALP VE DENİZ YOK ) BANA LAFLAR SÖYLEYEBİLİYORSA SAYGI NERDE Kİ SEVGİ OLSUN BAZI ŞEYLER ÖNEMSİZ AMA GERÇEKTEN NEYSE YAW KONUYU UZATMİM ŞİMDİ DİCEK ÇOK ŞEY YOK BU LONCADAN İKİNCİ KEZ AYRILIŞIM ŞİFACIM 37 LEVELKEN DE LONCADAN ÇIKMIŞTIM AYÇA ABLA SANA LONCAYI TAVSİYE ETTİM EVET DOĞRU ŞUAN Bİ DOSTUM GELSE BEN ONADA BÖRTEÇİNE LONCASINI TAVSİYE EDERİM ZTN OYUNA DA PEK GİREMİYORUM SADECE HAFTA SONU GİRDİMDE DE SAVAŞÇIMDA OLUCAM BURDAN HERKEZE SÖLİM OYUNDA BEN KİMSEYİ RAHATSIZ ETMEM LONCA ÇARINDAN AMA LONCA ÜYELERİ DE BENİ RAHATSIZ ETMEZSE SEVİNİRİM KAFA DİNLEME SÜRECİ OLARAK LONCADAN AYRILDIM ... :arrow:
Değerli kardeşim Ahmet; önce Eyvallah..
Loncadaki hemen her kardeşimle konuştuğum gibi seninle de konuştum, bazı kardeşlerim sıkıntılarını ve üzüntülerini abileri olduğum için sağolsunlar benimle paylaştılar. Seninle konuştuğumuz özellikle bir konu aklımda yok, ama ayrılma sebebim dediğin zaman ben kabul etmiyorum. Hiç bir arkadaşının sana hakaret etmek seni aşağılamak için sana tavır alacağına inanmıyorum.

Bence sorun siz gençler aranızdaki diyaloglarda hal ve tavır olarak zayıfsınız. Her hangi bir konuda karşınızdaki kişinin kırılacağını, alınacağını düşünmeden konuşabiliyorsunuz bu istisnalar olsa da genelde böyle, yani senin dalga geçmek dediğin, karşındakinin olgunlaşmamış kişiliğinin normal halidir, amacı seninle dalga geçmek seni aşağılamak değilde, belki kendince sana şaka yapmaktır.

Bu diyalog eksikliği her toplumda vardır ve daha çok diyalog kurmak, arkadaşlık ortamının daha samimi olmasını sağlamaktan başka düzelme yolu yoktur. Yani çözüm o toplumdan kaçmak veya ayrılmak değil o toplumda sana karşı daha saygılı ve senin anlayışına göre hoşgörülü bir ortam oluşmasını sağlamaktır. Buda daha çok bir araya gelmek daha çok diyalog kurmakla olur. Arada bazı istisna olarak kişilik zaafı olanlarda olabilir onlarda toplumda oluşturulan iyiniyet ve hoşgörü ortamında asimile edilebilir, kazanılabilir.

Bence senin yapman gereken bizim aramızda yada başka bir toplumda sabırlı olmak ve kişiliğin ile saygı oluşturmak. Bu çok kısa zamanda olmayabilir, dedimya sabır. Sabır kullanmasını bilen için çok güçlü bir enerji, çok güçlü bir silah, çok büyük bir hazinedir. Ben seni tekrar aramızda görmek isterim, liderinden özür dileyip aramıza dönmeni isterim. Çünki her toplumda mutlaka sorunlar vardır. Belkide gittiğin başka bir toplumda konuşacak Arif abin dahi olmayacak...

Saygı ve sevgilerimle
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

izhar yazdı:selama ıyıy akşamlar
Aleykümselam.
Sanada iyi akşamlar. Eyvallah...
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

Liderim;

Hoş geldin demiyeceğim. Sen biraz tatil yapayım dedin ama ben arabayı kaçırdığını ve tatile çıkamayacağını biliyordum.

Bugün nasılsın...

................................ Liderim olarakta, kardeşim olarakta seni daha çok seviyorum artık, Eyvallah...
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
Loserr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Loserr »

ustax66 yazdı:
Loserr yazdı:Selamın Aleyküm

Arkadaşlar yarın yanlız adam da 2:30 3:00 gibi toplantı yapıcam herkezin katılması önemle rica olur...

Herkeze iyi forumlar
Ömerim toplantının amacını ve konusunuda yazarsan arkadaşların takım komutanının çabasına daha çok ortak olabilirler.
Arif abi toplantıda bildirmek istedim amacını ve ayriyetende mertkan reise özelden bildirdim...Foruma giren var girmeyen var toplantıda konuşayım istedim

İyi akşamlar
**********Börteçinexömer**********Börteçinexbüyü**********Loserr**********
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

ustax66 yazdı:Liderim;

Hoş geldin demiyeceğim. Sen biraz tatil yapayım dedin ama ben arabayı kaçırdığını ve tatile çıkamayacağını biliyordum.

Bugün nasılsın...

................................ Liderim olarakta, kardeşim olarakta seni daha çok seviyorum artık, Eyvallah...
Doğrudur abim tatili kaçırdık inan ki uzaktan Loncayı izlemek çok zor neyse bu gün daha iyiyim ah şu derslerde olmsa daha iyi olacam ama :)

Yarın öğleden sonra 4 30 a kadar oyundayım toplantı içinde İflis görevi olanların görevine el atmam içinde yeterli ;)

Ömer in projesi güzel ama faliyete geçerse güzel abi bana özelden geldi inşallah diğer üyelerimize de sözünü geçirir ben destekliyorum

Loncamıza selam veren herkese a.s hoşgeldiniz

Kalın sağlıcakla he bu arada ayça seninde tatil uçağın kaçmış geçmiş olsun ;)
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
Icha
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Icha »

ustax66 yazdı:Sevgili ayça kardeşim; Gitmediğin için hoş geldin demiyorum. Amma müsadenle ağabeyin olarak son iki mesajın için tebessüm edip gülmek istiyorum. Neden mi ? Bu günü milad koyarsan Bunda sonra hayatının talimat almak ve talimat vermekle geçeceğini göreceksin yani benim hiyerarşik tabir ile emir komuta dediğim düzeni yaşayacaksın, çünki hayatın anlamı bu, Taa yaradılıştan ölüme kadar. İçtimai hayatta var olmak için.

Gitmediğine gerçekten çok sevindim. Çünki seninle daha çok mülakatlar yapacağız, anlaşılan ikimizde idefiks insanız ve benim yaşayarak öğrendiklerim ile senin tedrisattan öğrendiklerin sentez olacak ve zaten doğru olan tavrımız etrafımızdakiler içinde faydalı olacak. Stajı tamamla bekliyoruz.

Saygılarımla
Talimat kavramı ile değil de "emir komuta" kavramı ile ilgili daha önce dile getirdiğim çekinceleri aşağıdaki gibi hatırlatmakla yetinerek; ;) :D
Icha yazdı:
Bazı hususlarda daha önce özelden sonra süreçte istemeden genelden paylaştığım çekincelere dikkat çekmekle yetinerek lonca içinde sizlerin de onayınızla zaten sevdiğim yerimde kalmak zaten sevineceğim bir şeydir...

bu çerçevede ki şahsi "şerhim" dışında söylemlerinize katıldığımı ifade etmekten mutluluk duyarım..

ve evet...dediğiniz gibi karşılıklı sevgi, saygı, iyiniyet ve anlayış çerçevesinde;
tez X antitez=sentez olabilir..

bu noktada ben de sizle aynı dileklere sahibim
Yapım halinde...
under construction..
Kullanıcı avatarı
Tmlahmet07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tmlahmet07 »

BAZI NEDENLERDEN DOLAYI GİTTİM ARTIK ARANIZDAYIM AYÇA ABLA SENDE ÇAR SİLME FALAN OLUR OLMADIK ŞAKALAR YAPMA KALBİMİZE İNDİRME BÖRTEÇİNE LONCASI AVUKATI GİDERSE BİZ NE EDERİZ :)
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı

Since 2008
Kullanıcı avatarı
Tmlahmet07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tmlahmet07 »

BAZI AİLEVİ SEBEPLERDEN DOLAYI OYUNDA PEK ONLİNE OLAMAM BUNU SÖLİM SONRA TOPLANTILARDA OLMADIMDA Bİ BAHANEM OLSUN :)
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı

Since 2008
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

Ahmet sende benim ve Ayça gibi uçağı kaçırdın sanırım tekrar yuvana hoşgeldin :)
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)

“Lonca İletişim” sayfasına dön