slm millet 4 aylık bi ayrılıkdan sonra ben ve kuzenım serkan (xlsaykoxl) oyuna zorunlu dönüş yaptık bzi sırtımızdan vuranlara arkandayız diyip kuyumuzu kazanara İNAT oyuna döndük ve klan değişmeye karar verdik lodos klandanda 3 senelik bi mazimiz var ve koyu bi lodosduk diyodukki babam gelsi arz olmama ama olucazz artık lodos klan sarmıyor arkadaşlar biiliyorum şimdi lodos klandaki dostlarımız dışlıcak bizi olsu ndışlasınlar neden ve niçin klan değiştimzi bilmedikleri için herşey demeye hakları var ama elbet örenirler niçin klan değiştmizi byün carlarımı arz yapıcam bundan sonra lodos muhafızı deil Arzın çocuklarıyız herkez düşünmek istedğinin düşünebilir.. Abi kardeş dediklerimizin arkamıdan kuyu kazdıkalrını duymamız zorumuz gitti bu yüzden bizim arkamızdan iş cevirenlerle ve emanetimize ihanet edenlelre sırt sırta aynı klanda ve loncada barınamazdıkk herkeze iyi oyunlar iyi formlar
kayserilim yazdı:slm millet 4 aylık bi ayrılıkdan sonra ben ve kuzenım serkan (xlsaykoxl) oyuna zorunlu dönüş yaptık bzi sırtımızdan vuranlara arkandayız diyip kuyumuzu kazanara İNAT oyuna döndük ve klan değişmeye karar verdik lodos klandanda 3 senelik bi mazimiz var ve koyu bi lodosduk diyodukki babam gelsi arz olmama ama olucazz artık lodos klan sarmıyor arkadaşlar biiliyorum şimdi lodos klandaki dostlarımız dışlıcak bizi olsu ndışlasınlar neden ve niçin klan değiştimzi bilmedikleri için herşey demeye hakları var ama elbet örenirler niçin klan değiştmizi byün carlarımı arz yapıcam bundan sonra lodos muhafızı deil Arzın çocuklarıyız herkez düşünmek istedğinin düşünebilir.. Abi kardeş dediklerimizin arkamıdan kuyu kazdıkalrını duymamız zorumuz gitti bu yüzden bizim arkamızdan iş cevirenlerle ve emanetimize ihanet edenlelre sırt sırta aynı klanda ve loncada barınamazdıkk herkeze iyi oyunlar iyi formlar
Öncelikle oyuna tekrar dönmenize sevindim.
Bir hayli giden olmuştu.Onların gidişi bizleri üzdü ama sizlerin dönüşü de bizleri sevindirdi.
Tekrardan hoş geldiniz.
Verdiğiniz karar sizler için , hayırlı ve uğurlu olsun.
Arzın çocuklarına hoş geldiniz.
Bundan sonra ki oyun yaşamınızda bol şanslar...