ben bişey demiyorum artık...Bütün Aclar Buraya Toplanmış Şimdi isim vermek istemiyorum.. gururları zedelenmesin diye...tabi onlarda gurur varsa...beyler burda olmadı malesef.. ben tekrar teşkilata dönüyorum burdaki karekteri sileceğim..yolu teşkilata düşen olursa buyursun kapım herzaman acık../f FEDAKAR pm atsın...ne gerekli ise yardım ederiz her türlü
DAHA NE DİYEYİM...
DAHA NE DİYEYİM...
Arkadaşlar.. Daha Sunucunuza Geldiğim 4 gün olmadı... Ama gördüğüm manzara berbattı....
ben bişey demiyorum artık...Bütün Aclar Buraya Toplanmış Şimdi isim vermek istemiyorum.. gururları zedelenmesin diye...tabi onlarda gurur varsa...beyler burda olmadı malesef.. ben tekrar teşkilata dönüyorum burdaki karekteri sileceğim..yolu teşkilata düşen olursa buyursun kapım herzaman acık../f FEDAKAR pm atsın...ne gerekli ise yardım ederiz her türlü
ALLAH'A EMANET OLUN...

Scwhaftiger
Scwhafzer
Re: DAHA NE DİYEYİM...
auril & DoubleLift
Haha
Burası Sancak herkes oynayamaz burda.!
Burada oynamak sabır ve yetenek işi
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
-
ALTAIRSNew
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Uygunsuz içerik silindi.
Uygunsuz içerik silindi.
öLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé. Bén AzRaiLLé’Dé HéSap KiTap Yaparim !!
KaTLiAmxCeßRaiL TuranxDeLicoCuq ßy YäßäŋqǖLǖ
KaTLiAmxCeßRaiL TuranxDeLicoCuq ßy YäßäŋqǖLǖ