Merhaba değerli İtanbul Kıyamet Vakti Oyuncuları...
Oyunumuza destek olmak ve yeni çıkan bölgelerde oynamak için ikv özel sürüm kutusu satın aldım. Keşke almasaydım, hiç memnun kalmadım ve hatta mağdur olduğumu söyleyebilirim. Kutu almamın ardından geçen 2 aya rağmen grup bölgelerine tek bir kez bile giremedim... Grup bölgeleri gerçekten çok abartılmış, Avrupa Birliği Kriterleri gibi Kriter istiyor!
Nedense Herkes kendi arkadaşını, tanıdığını grup bölgesine alıyor, bir başkasını almak istemiyor, yok itemin uygun değil, yok tank değilsin, işi bilmiyorsun, ejderin yok, kaşının ütünde gözün var gibi ottan bahaneler uyduruluyor... Savaşcılar grup bölgelerine zaten giremiyor onu geçtim bari en azından büyücüm girsin istiyorum, fakat şaheserim olmadığı için onuda almıyorlar, sorarım size param yok şaheser üretemiyorum diye ben Grup Bölgelerine giremeyecek miyim? boşuna mı İkv kutusunu satın aldım? para ödeyerek aldığım hizmetin karşılığı bu mu yani? İnanın Oyunda çok büyük bir adaletsizlik var.
Onun haricinde işi bilmeyeni grup bölgesine almıyoruz diyor bazı kişiler(!) peki arkadaşım sen almazsan, öbürü almazsa bu insan, işi nerde öğrenecek, o tecrübeyi nerede kazanacak sorarım size? Eskiden bir bölge geldiğinde forumda sürekli paylaşımlar yapılır, ipuçları, görev anlatımları verilirdi ve bölgeye giremeyen oyuncular en azından bu şekilde tecrübelenirdi ancak şimdi bu tarz paylaşımlarda olmuyor!.. Yani anlayacağınız Grup bölgelerine girmek için tüm yollar tıkalı!!! bu bölgeler sanki bir kaç şahsın ve loncanın tekelindeymiş gibiler!!! Peki biz bu bölgelere ne zaman gireceğiz? 3aylık plus aboneliği bittikten sonra mı??? 3.5 yıllık oyuncuyum inanın ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum, buna bir anlam veremiyorum... Ancak maduriyetimiz giderilmeli diye düşünüyorum... Umarım en kısa zamanda gereğinin farkına varır yetkili kişiler.
Neden Grup bölgeleri sır gibi saklanıyor?
-
cocacolayeah
- Acemi Savaşçı

Re: Neden Grup bölgeleri sır gibi saklanıyor?
Yetkili kişilerin burada yapacağı bir şey yok aslında. Her şey oyuncularla alakalı.
Bölgelere tanımadığı kişilerle girmeleri onların zararını olur. Boşuna zaman ve para kaybıdır.
Nedeni ise tanımadığın oyuncunun oyunun ortasında "-işim çıktı by." tarzında bir konuşmayla grubu terk edebilmesidir.
Burada senin yapacağın şey oyunda bir arkadaş çevresi edinmen.
Şaheser olayına gelince.
Eğer üstün sağlamsa ve yeterli iksirin de varsa şahesersiz olsan bile alırlar. Ki sen kutu aldığını söylüyorsun. Bu 3 aylık sürede büyücün için ejder asa üretebilmen gerekirdi. (ya da en azından yüklü miktar para elde etmiş olman gerekirdi.)
Forumlardaki paylaşımlara gelince. Yeterince paylaşım yapılıyor...
Sığınak ve Migrat görevlerinin resimli anlatımı
Sığınak ve Migrat'ta karakterlere özel ipuçları
Savaşçı
Büyücü
Bölgelere tanımadığı kişilerle girmeleri onların zararını olur. Boşuna zaman ve para kaybıdır.
Nedeni ise tanımadığın oyuncunun oyunun ortasında "-işim çıktı by." tarzında bir konuşmayla grubu terk edebilmesidir.
Şaheser olayına gelince.
Eğer üstün sağlamsa ve yeterli iksirin de varsa şahesersiz olsan bile alırlar. Ki sen kutu aldığını söylüyorsun. Bu 3 aylık sürede büyücün için ejder asa üretebilmen gerekirdi. (ya da en azından yüklü miktar para elde etmiş olman gerekirdi.)
Kod: Tümünü seç
http://www.ikvonline.net/siginak-gorevleri-resimli-anlatim-k22990.htmlKod: Tümünü seç
http://www.ikvonline.net/migrat-gorevleri-resimli-anlatim-k23341.htmlSavaşçı
http://www.ikvonline.net/migrat-ve-siginakta-savasci-k23825.htmlKod: Tümünü seç
http://www.ikvonline.net/migrat-ve-siginakta-buyucu-k24161.htmlHaziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
merak ediyorum ne zaman fan siteleri heryere link yerleştirmeyi bırakacaklar da forum bi nebze de olsa temizlenecek :?XTIMURX yazdı:Yetkili kişilerin burada yapacağı bir şey yok aslında. Her şey oyuncularla alakalı.
Şaheser olayına gelince.
http://www.ikvonline.net/siginak-gorevleri-resimli-anlatim-k22990.htmlSığınak ve Migrat'ta karakterlere özel ipuçlarıKod: Tümünü seç
http://www.ikvonline.net/migrat-gorevleri-resimli-anlatim-k23341.html
SavaşçıBüyücüKod: Tümünü seç
http://www.ikvonline.net/migrat-ve-siginakta-savasci-k23825.htmlKod: Tümünü seç
http://www.ikvonline.net/migrat-ve-siginakta-buyucu-k24161.html
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Sorulan sorunun cevabını verdim bunda abartılacak bir şey yok.mitmet yazdı:merak ediyorum ne zaman fan siteleri heryere link yerleştirmeyi bırakacaklar da forum bi nebze de olsa temizlenecek :?XTIMURX yazdı:...
Neden konuları resmi foruma açmıyorsunuz da oradan link vermiyorsanız diyorsan eğer...cevabı çok basit.
Resmi forumda yapılan paylaşımların değerini bilen kişi sayısı bir elin parmakları kadar da ondan.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

tamam da herkesin qördüqü, üye olduqu bi fan sitesi war hemen hemen. ama kişisel olarak en çok senin link yapıştırdıqını qördüm. her soruya link yapıştırmışsın nasıl yöneticiler sss linkini atar heryere aynısıXTIMURX yazdı:Sorulan sorunun cevabını verdim bunda abartılacak bir şey yok.mitmet yazdı:merak ediyorum ne zaman fan siteleri heryere link yerleştirmeyi bırakacaklar da forum bi nebze de olsa temizlenecek :?XTIMURX yazdı:...
Neden konuları resmi foruma açmıyorsunuz da oradan link vermiyorsanız diyorsan eğer...cevabı çok basit.
Resmi forumda yapılan paylaşımların değerini bilen kişi sayısı bir elin parmakları kadar da ondan.

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

tamam konuya dönelim o zaman
bakın bu oyun öbür oyunlar qibi para, kasma, m alma qibi şeylerin olduqu bi oyun deqildir. wardır ama etkisi çok daha azdır. sen bi çarı 49 lwl yapana kadar saqlam 7-8 arkadaş edinemiyorsan bi daha oyunun tuşuna bile basma. ya benim 3-4 çarımın listesi anca yetiyor siz nasıl qirecek 5 kişi bulamıyorsunuz anlamıyorum
bakın bu oyun öbür oyunlar qibi para, kasma, m alma qibi şeylerin olduqu bi oyun deqildir. wardır ama etkisi çok daha azdır. sen bi çarı 49 lwl yapana kadar saqlam 7-8 arkadaş edinemiyorsan bi daha oyunun tuşuna bile basma. ya benim 3-4 çarımın listesi anca yetiyor siz nasıl qirecek 5 kişi bulamıyorsunuz anlamıyorum

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
adamlar emek verip grup bölgesinde item düşürüyorlar
kendilerine göre haklı olabilirler ama biraz bencillik bu
hatta baya bi bencillik sanki oyunun sahibi onlar
kendilerine göre haklı olabilirler ama biraz bencillik bu
hatta baya bi bencillik sanki oyunun sahibi onlar