Arklar benmde çarım çalındı ....!!!Sweetdreams

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ottomanxtio
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Arklar benmde çarım çalındı ....!!!Sweetdreams

Mesaj gönderen Ottomanxtio »

Uyanık Olmak Lazım ...
##~~/Ottomanxtio/~~##
'~'~*T*İ*O*~'~'
Kullanıcı avatarı
mavikartal
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mavikartal »

Tekrardan Bir Forum doldurdum Silinen Çarım İçin . Cevabın gelmesini umuyorum . İNşallah gelir İtemleri gelmesede suanki çarm 45 lwl 49a kadar kasma zorunluluğu olmuyacak . Umarım Gelir Çarım :|

Sweetdreams Caty Lostparadise
Kullanıcı avatarı
Classic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Classic »

mavikartal yazdı: Tekrardan Bir Forum doldurdum Silinen Çarım İçin . Cevabın gelmesini umuyorum . İNşallah gelir İtemleri gelmesede suanki çarm 45 lwl 49a kadar kasma zorunluluğu olmuyacak . Umarım Gelir Çarım :|

Sweetdreams Caty Lostparadise
Sen Kasma Derdindesin Ayten. Ya Benim Çarlarım. 24 Saat İçerisinde Bilgi Gelecekti. Telefondan Cevap Veren Bile Yok. Birisi Bu Konuya El Atsın Artık. Yada Bir Bilgi Versin Bizlere. İyice Sıkıcı Oldu Bu !
ResimFor Ever Rock ! Resim
ClassiCeren I Don't Want To Hold You Back Now Love ! !
Kullanıcı avatarı
mavikartal
İskele Babası
İskele Babası

Forumu doldurmuştum . Ve Paşaxqizem çarı Geri Geldi . Diğerleride gelecek . Fakat Sweetdreams'ın aynı nickinde çar actığım için onun nicki için bişeyler yapıcakmışım.

Benim ÇArımı Çalıp Silinen SERKAN YANİ ŞUAN Kİ ÇARIYLA KODAK'TIR . ARZLAR BİTTİ ŞİMDİ LODOSLARI KANDIRMAK ÜZERE. KANMAYINIZ !!!! :!:

Sweetdreams ... Caty ... Lostparadise

* TeşKiLaT *
Kullanıcı avatarı
mavikartal
İskele Babası
İskele Babası

BENİM ÇARIMI ÇALIP VE DAHA SONRA SİLEN KODAKTIR .

KODAK ( SERKAN ) ( ALİ ÇAVUŞŞ ) HIRSIZLIĞI DEVAM EDİYOR ....

Sweetdreams & Lostparadise Caty
Kullanıcı avatarı
forum1992
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen forum1992 »

Selamun Aleyküm

Ayten Elinde Kanıt olmadan Suclama yapamassın ve kimsenin babalısını alma gibi bir hükmün yok.Bir tek olarak benden şüpheleniyorsun ve bana diyorsun sen hırsızsın.Diğer 2 Kişiden Şüphe duymuyorsun Şöyle bir vecize vardır o vecize üzerinde biraz düşün ve daha mantıklı acıklamalar yap;
Ummadık taş baş yarar...
Kullandığınız Kişilere'de :!: edin ;)
Bu arada Reel adım Ali değil İsmail ;)

[Kodak/Mariachi]
[Teşkilat-Sobee]
[İyi Forumlar
İnandıkları gibi yaşamayanlar,yaşadıklarına inanmak zorunda kalırlar...
[ Kodak / Mariachi ]
[Sobee Teşkilat]
İyi Forumlar...

İnandıkları gibi yaşamayanlar , yaşadıklarına inanmak zorunda kalırlar...
Kullanıcı avatarı
Classic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Classic »

forum1992 yazdı:Selamun Aleyküm

Ayten Elinde Kanıt olmadan Suclama yapamassın ve kimsenin babalısını alma gibi bir hükmün yok.Bir tek olarak benden şüpheleniyorsun ve bana diyorsun sen hırsızsın.Diğer 2 Kişiden Şüphe duymuyorsun Şöyle bir vecize vardır o vecize üzerinde biraz düşün ve daha mantıklı acıklamalar yap;
Ummadık taş baş yarar...
Kullandığınız Kişilere'de :!: edin ;)
Bu arada Reel adım Ali değil İsmail ;)

İyi Forumlar.

Diğer 2 Kişilerden Birisi de Benim. Daha Önce Verdiğim Cevapdaki Gibi. Gizem ve Ayten'in Söylediği Tarihte Çalıştığım İş Dolayısıyla İstanbul'daydım. Bu Konuda Şüphesi Olan Varsa Özel Mesajla Bana Bildirebilirler !
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Bu durumdan da anlaşıldığı gibi ortalıkta bir çalınma olayı var; Fakat hata kimde o tartışılır(!). Çünkü bu oyuna kayıt olanlar galiba( ve genellikle ) oyuna girerken sözleşmeyi okumuyorlar. O Sözleşmede dikkat edilmesi gereken nokta. Kendinizden başka kimsenin Şifre veya ID'nizi bilmemesi gerekiyor, Bu duruma uymayıpta başkalarına verdiğiniz zaman olacak sonuçlardan tamamen kendiniz sorumlusunuz. Bu yüzden öncelikle biraz düşünün. Bu saatten sonra yapabileceğiniz tek şey Karakter kurtarma olayı var ise biraz şansını dene. Eğer şanslıysan çarın geri gelir. Fakat o çar çalındı ise ; çalan kişi itemleri kendi çarına aktarmıştır. ( Sözde kendini uyanık sanıyor ya (!) ) Ama ben sana diyim soğuk bir Su İÇ.

Arkadaşlar 1 - 2 Uğursuz nedeniyle oyunu bırakmaya veya oyundan soğumaya değmez. Eğer bu dediklerimden birini bile yaşarsanız. Zaten o uğursuzlar kazanmış demektir. Fakat onların karşısında dimdik ayakta durursak. Onların bizi yenmesinden ziyâde onlar bizden korkar. Ve asla unutmayın bu bir oyun. ( O Yalancılık ve Hırsızlık yapanlara seslenmek istiyorum. ! )
Neden bir başkasının emeğine kötü niyetle bakıp çalıyorsunuz ve sonrasında 1001 yalan söylüyorsunuz. Vicdanınız buna el veriyor mu ? Ve o karşınızdakinin üzülmesini düşünüp kendinizi onun yerine koyun biraz, Acaba ona yaptığınız kötülüğü biri size yapsa ne düşünürdünüz, üzülmezmiydiniz ?

Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri bir başkasına yapmayın !..

Saygılar ve Sevgiler
DeaDxXxLord
Leylırk

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Classic »

Buqrahan yazdı:Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Bu durumdan da anlaşıldığı gibi ortalıkta bir çalınma olayı var; Fakat hata kimde o tartışılır(!). Çünkü bu oyuna kayıt olanlar galiba( ve genellikle ) oyuna girerken sözleşmeyi okumuyorlar. O Sözleşmede dikkat edilmesi gereken nokta. Kendinizden başka kimsenin Şifre veya ID'nizi bilmemesi gerekiyor, Bu duruma uymayıpta başkalarına verdiğiniz zaman olacak sonuçlardan tamamen kendiniz sorumlusunuz. Bu yüzden öncelikle biraz düşünün. Bu saatten sonra yapabileceğiniz tek şey Karakter kurtarma olayı var ise biraz şansını dene. Eğer şanslıysan çarın geri gelir. Fakat o çar çalındı ise ; çalan kişi itemleri kendi çarına aktarmıştır. ( Sözde kendini uyanık sanıyor ya (!) ) Ama ben sana diyim soğuk bir Su İÇ.

Arkadaşlar 1 - 2 Uğursuz nedeniyle oyunu bırakmaya veya oyundan soğumaya değmez. Eğer bu dediklerimden birini bile yaşarsanız. Zaten o uğursuzlar kazanmış demektir. Fakat onların karşısında dimdik ayakta durursak. Onların bizi yenmesinden ziyâde onlar bizden korkar. Ve asla unutmayın bu bir oyun. ( O Yalancılık ve Hırsızlık yapanlara seslenmek istiyorum. ! )
Neden bir başkasının emeğine kötü niyetle bakıp çalıyorsunuz ve sonrasında 1001 yalan söylüyorsunuz. Vicdanınız buna el veriyor mu ? Ve o karşınızdakinin üzülmesini düşünüp kendinizi onun yerine koyun biraz, Acaba ona yaptığınız kötülüğü biri size yapsa ne düşünürdünüz, üzülmezmiydiniz ?
]
Vicdanları Olsa Bunları Yapamazlar Zaten. Benimde Çarlarım Çalınmış Bulunmakta ve Hergün Oyuna Girerek Arkadaşlarımdan İtem yada Para İstemekte. Çar Çalabilecek Kadar Adi Olanlar. Sizlere Diyeceğim Kelime. İnşallah Müslüman Değilsiniz. Şayet Öyleyse; Bu Kul Hakkını Nasıl Ödeyebileceksiniz Merak Ediyorum ?
Kullanıcı avatarı
mavikartal
İskele Babası
İskele Babası

Serkan İsmail Misin . Her neysen . Kanıtım war Fotolar . Sözlü kanıtım Var Kıvılcım . Hesaplamalı kanıtım war 4 gün bil 3. gün Çal. Gökhan'ı mı suçluyosun Git onla konuş . Özkan'ı mı suçluyosun :D:D . O da snn aptallığındır Başka Birşey demiyorum Nasıl Kendini ]sawunmaya Yüz Varmış Hayreeett =).Ha Bu Arada ryban'ın Çarınıda Çalmışsın ölemi . Hıhı tam da öle Oda Yakın bir zaman içerisinde konu acıcak . Adamın 1,5 yıllık emeğini Almışsın Nasıl bi insansın yahu sen adama wercem demşsn itemleri verdin başkasına nasıl geri werrceksn . İnsaf ya . Sen Hala tutmuş kendini sawunuyorsun. Seni sawunacak birisi warsa o gelsn sende o yüzü bulamıyorum ;) .

İNSANLIK ÖLMÜŞ YAA ..

BİRÇOK İNSANIN ÇARINI CALAN ( KODAK ) İSMAİL ÇAVUŞŞ , SERKAN YANİ HIRSIZLIK YAPAN KİŞİ . HIRSIZLIĞI DEVAM EDİYOR . SIRA LODOSLARDA ...

Sweetdreams ... Caty .. Lostparadise

“Genel Sohbet” sayfasına dön