Strongerxkral charım çalındı girinniz..Ecved
Strongerxkral charım çalındı girinniz..Ecved
Arkadaşlar Strongerxkral Karekterim Ecved eski sahibi çalmıştır (Yavuz)akrekterimi kendi üyeligine akatrdı we ertesi gün ben 1 lik char açarak Ecved charımı çaldı Yazdım bölgeye o yüzden ehrke zoan hırsız deyince bendne özür diledi we bana Ecved isimli Karekteri werdi Çünkü Strongerxkral Karekter aktarım hakkı bitti sobee sindee kaldı we 60m para we büsürü itmeimi wermedi baan dedi ki kılana ayz Ecved ve Strongerxkralsuçsuzdur wercem itmeelri bende ayzmayınca itemelrimi wermedi we beni ayskalıyor oyuna girmiyor [içerik silinmiştir.] Ailesinin üstüne yemin etti adma itmeleri wercem die gene wermedi eger yalan sölüyorsma surdan suraya çıkmak nasip olmassın adam tel nuamraısnımı ne degiştirmiş galiba açmıyo LtFEN Strongerxkrla isimli şahıs iel Muhattap olmayınız Tmm bir hırsızz dır Ecved isimli Karekter artık bana aittir =YARDIMALRINIZI BEKLİYORUM (SAYGILAR)~~~~~~
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: Strongerxkral charım çalındı girinniz..Ecved
kdrgzmm yazdı:Arkadaşlar Strongerxkral Karekterim Ecved eski sahibi çalmıştır (Yavuz)akrekterimi kendi üyeligine akatrdı we ertesi gün ben 1 lik char açarak Ecved charımı çaldı Yazdım bölgeye o yüzden ehrke zoan hırsız deyince bendne özür diledi we bana Ecved isimli Karekteri werdi Çünkü Strongerxkral Karekter aktarım hakkı bitti sobee sindee kaldı we 60m para we büsürü itmeimi wermedi baan dedi ki kılana ayz Ecved ve Strongerxkralsuçsuzdur wercem itmeelri bende ayzmayınca itemelrimi wermedi we beni ayskalıyor oyuna girmiyor [İçerik silinmiştir.] Ailesinin üstüne yemin etti adma itmeleri wercem die gene wermedi eger yalan sölüyorsma surdan suraya çıkmak nasip olmassın adam tel nuamraısnımı ne degiştirmiş galiba açmıyo LtFEN Strongerxkrla isimli şahıs iel Muhattap olmayınız Tmm bir hırsızz dır Ecved isimli Karekter artık bana aittir =YARDIMALRINIZI BEKLİYORUM (SAYGILAR)~~~~~~
Dogrudur karDeşim Büyük Geçmiş olsun..!
- Taskopru37
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Şu anda Ecved Kimin ? Yavuzun dimi ?
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
- Ottomanxtio
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Geçmiş Olsun...
##~~/Ottomanxtio/~~##
'~'~*T*İ*O*~'~'
'~'~*T*İ*O*~'~'