Strongerxkral charım çalındı girinniz..Ecved

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

kdrgzmm
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Strongerxkral charım çalındı girinniz..Ecved

Mesaj gönderen kdrgzmm »

Arkadaşlar Strongerxkral Karekterim Ecved eski sahibi çalmıştır (Yavuz)akrekterimi kendi üyeligine akatrdı we ertesi gün ben 1 lik char açarak Ecved charımı çaldı Yazdım bölgeye o yüzden ehrke zoan hırsız deyince bendne özür diledi we bana Ecved isimli Karekteri werdi Çünkü Strongerxkral Karekter aktarım hakkı bitti sobee sindee kaldı we 60m para we büsürü itmeimi wermedi baan dedi ki kılana ayz Ecved ve Strongerxkralsuçsuzdur wercem itmeelri bende ayzmayınca itemelrimi wermedi we beni ayskalıyor oyuna girmiyor [içerik silinmiştir.] Ailesinin üstüne yemin etti adma itmeleri wercem die gene wermedi eger yalan sölüyorsma surdan suraya çıkmak nasip olmassın adam tel nuamraısnımı ne degiştirmiş galiba açmıyo LtFEN Strongerxkrla isimli şahıs iel Muhattap olmayınız Tmm bir hırsızz dır Ecved isimli Karekter artık bana aittir =YARDIMALRINIZI BEKLİYORUM (SAYGILAR)~~~~~~
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: Strongerxkral charım çalındı girinniz..Ecved

Mesaj gönderen adresbu »

kdrgzmm yazdı:Arkadaşlar Strongerxkral Karekterim Ecved eski sahibi çalmıştır (Yavuz)akrekterimi kendi üyeligine akatrdı we ertesi gün ben 1 lik char açarak Ecved charımı çaldı Yazdım bölgeye o yüzden ehrke zoan hırsız deyince bendne özür diledi we bana Ecved isimli Karekteri werdi Çünkü Strongerxkral Karekter aktarım hakkı bitti sobee sindee kaldı we 60m para we büsürü itmeimi wermedi baan dedi ki kılana ayz Ecved ve Strongerxkralsuçsuzdur wercem itmeelri bende ayzmayınca itemelrimi wermedi we beni ayskalıyor oyuna girmiyor [İçerik silinmiştir.] Ailesinin üstüne yemin etti adma itmeleri wercem die gene wermedi eger yalan sölüyorsma surdan suraya çıkmak nasip olmassın adam tel nuamraısnımı ne degiştirmiş galiba açmıyo LtFEN Strongerxkrla isimli şahıs iel Muhattap olmayınız Tmm bir hırsızz dır Ecved isimli Karekter artık bana aittir =YARDIMALRINIZI BEKLİYORUM (SAYGILAR)~~~~~~

Dogrudur karDeşim Büyük Geçmiş olsun..!
Kullanıcı avatarı
Taskopru37
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Taskopru37 »

Şu anda Ecved Kimin ? Yavuzun dimi ?
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Kullanıcı avatarı
Ottomanxtio
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Ottomanxtio »

Geçmiş Olsun...
##~~/Ottomanxtio/~~##
'~'~*T*İ*O*~'~'

“Genel Sohbet” sayfasına dön