(Party) Veda Ediyorum ((
(Party) Veda Ediyorum ((
Herkese Selamlar Veda etmemek,Oyunu Bırakmamak İçin Çok Uğraştım ama Olmadı.Oyunu Bırakma Sebebim Ben Savaşcıyım Ve birazda Savaşcılar Adına Konuşucağım. Grub Bölgeleri Açıldı Resmen Savaşcı Karakterleri Değersiz oldu Neymiş efendim Grub Bölgelerine Sadece Büyücüler ve Şifacılar alınıyormuş Ve alıyorlar, Savaşcılar giremez mi diyoruz giremez Sebeb "Tank" Değilsin. Gidiyoruz Tank İtemleri Alalım diyoruz Paramız Yetmiyor!! Kasalım İtem düşsün diyoruz, Çok zor Şans işi! Bu sefer hadi tank itemleri bulduk Alın diyoruz Eee tanıdık Değilsin Bu Nedir allah aşkına ya birisi desin,
maden topla item al item sat Kolay gibi görünsede Çok zor Madene gidiyorum oturuyorum Hop daha Madenın beyazı Yenı cıkıyor Kullanımda O kadar Zorki.Hele Hele En önemlisi yanlış Anlaşılmasın Kıskanç birisi değilim allah herkese 2 katını 3 Katını versin Mor itemler veya üretilen itemler var Adam Bıkmadan usanmadan yansıtıyor oda haklı adam calısmıs ugrasmıs ne zorluklarla ne sabırlarla sevincini belirtiyor bir yerde fakat Her an Her saniye Her dakıka Yansıtılmaz Yeni giren oyuna kasan birisi bunu sürekli görse zoruna gider Hakkım değil mi kp kasma ? Hakkım Değil mi Grub Bölgerine girme Hakkım değil mi benımde güçlü olmam Herkesin hakkıdır Bu Fakat, Grub bölgelere Giremiyoruz En yeni itemler Madenler orda Giren kişiler alıyorlar bizi kesiyorlar bilmiyorum Bu işte adaletsizlik var ama yazzık emek veriyoruz bizde Son sözüm büyü ve şifacılara olacak Her zaman Aynı İnsanlarla Gitmeyin defalarca Aynı Tanklarla Gitmeyin adam tecrübesiz diceksınız Evt olabilir ama biraz zaman verin belki öğrenir zaten öğrenen adam anasının karnından öğrenmiyor sizde yenisniz onlarda zamanla tecrübe olur destekleyin Camiye girdiginizde Anons Sesi Var "Destekleyin Hepimiz kazanalım" diyor Lütfen destek verin savaşcılara !!! Fazla Uzatmıyım Allah'a Emanet olun Hakkınızı helal edin hakkım varsa helal olsun herkesi çok seviyorum.İyi Eğlenceler. 
İstanbul Hırsızlar Vakti
Tekrardan yeniden
Konuyu silemedim ) ks bakmayın veda edemedım abilerim ablalarım seven dostların ısrarına dayanamadım inş. iyi olur
Re: (Party) Veda Ediyorum ((
canım kardeşim senin gibi degerli olan çok az kişi var bu oyunda o yüzden gitmene karşıydım beni kırmadıgın için tşk ederim canım kardeşim umuyorum birgün seni rahatsız eden bu konulara bir çözüm buluruz gerçi tek senin degil bir çogunun sorunu bu sabır kardeşim
- Taskopru37
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Öncelikle abi sorunları çok iyi dile getirmişsin. 2 savaşçım var ikiside bi işe yaramıyor şu grup bölgeleri geldi geleli.. Herkes te aynı problem var..
Oyunu bırakmamana çok sevindim..
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Şifacı ve büyücü bence sıkıcı savaşçı oynamak kadar zevkli birşey yok ancak kat kat fazla olan savaşçı sayısı giderek düşüyor ve özellikle büyücüler GB lerden sonra çok arttı. Oldu olacak savaşçı kalksın. Önce yetenek sistemi ardından savaşçıların işe yaramazlığı ortaya çıktı. İnsanın nereye gidiyor bu İKV diyesi geliyor..
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
KATILIYORUM ...Allah yolunu açık etsin.saygılar
- Ottomanxtio
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
Katılıyorum Savaşçı Yorumlarına...Taskopru37 yazdı:Öncelikle abi sorunları çok iyi dile getirmişsin. 2 savaşçım var ikiside bi işe yaramıyor şu grup bölgeleri geldi geleli.. Herkes te aynı problem var..
##~~/Ottomanxtio/~~##
'~'~*T*İ*O*~'~'
'~'~*T*İ*O*~'~'
- Mancybugra
- İskele Babası

e feto:) nereye dostum seni kim başlattı bu oyuna:). Şu an oynamıyorum oyunu döndüğümde istediğin kadar yardım etcem mrk etme.herkese saygılar bu arada. Özledim oyunu.
Mancy
Mancy