Merhaba arkadaşlar...
Karar verdim ki bu oyuna bir veda deme vakti geldi... Oyundan fenaa şekilde sogumaya basladım, oyunda hiç bir amacım kalmadı ve bu nedenle oyuna yaza kadar ara vermeye karar verdim... Sadece oyundaki arkadaşlarım için ve kontrol etmek için 2 günde bir akşamları bakabilirim..
Hepinize iyi oyunlar ve iyi forumlar dilerim... Sağlıcakla kalın....
V.E.D.A......
-
Sensizolmuor
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: V.E.D.A......
En iyisini yapıoRsun zaten Oyunun tadını tuzunu bırakmadı Gm-LeR
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Klan: Lodos
gm lere birşey söylemiyorum ben ama sadece saydıgım nedenlerden dolayı...Sensizolmuor yazdı:En iyisini yapıoRsun zaten Oyunun tadını tuzunu bırakmadı Gm-LeR

mstfa abi nereye gidiyorsun ya
snsizde tadı kalmıcak oyunun pff

yapacagım birşey yok oguzumnightboy yazdı:mstfa abi nereye gidiyorsun yasnsizde tadı kalmıcak oyunun pff
![]()
![]()
![]()
![]()

- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı

yahu bu yorumlarına bakıyorumda zeka seviyen kaç senin? merak edip soruyorum sadeceOoOWARNINGOoO yazdı:KAYBOLLLLLLLELVEDA DİYEN SENMİSİN AHAHHAHAHA
aBreLLia yazdı:Merhaba arkadaşlar...
Karar verdim ki bu oyuna bir veda deme vakti geldi... Oyundan fenaa şekilde sogumaya basladım, oyunda hiç bir amacım kalmadı ve bu nedenle oyuna yaza kadar ara vermeye karar verdim... Sadece oyundaki arkadaşlarım için ve kontrol etmek için 2 günde bir akşamları bakabilirim..
Anam babam 2 günde bi pc yi açtırıo demioda oyunu bırakıorum dio ya :mrgreen: :mrgreen:
IIBlAşKleNtLeeII
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...
Fatih ERDEM
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...
Fatih ERDEM
sen sanırım okul okumuyorsun veya bitirdin veyada bıraktın...Biliyormusun 2 günde 1 bilgisayar açmak bir ayıp değilldir tersine 24 saat bu bilgisayarın başında olamk ayıptır.2 günde bir açsan en azından derslerine önem verirsin ve daha iyi bir hayatın olr çalışarak.Öyle bütün gün bilgisayar oynayarak ADAM olunmaz!!!Perfect yazdı:aBreLLia yazdı:Merhaba arkadaşlar...
Anam babam 2 günde bi pc yi açtırıo demioda oyunu bırakıorum dio ya :mrgreen: :mrgreen: