yazıklar olsun ikv!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
ajanibo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

yazıklar olsun ikv!

Mesaj gönderen ajanibo »

Bu nasıl adalet bu nasıl sistem ben yaz tatilimi geceme gündüzüme katarak emek verdıgım carları sırf plus paketi yok diye geri getıremıyorsunuz!!benım bu sene öss var; girmeyecegim için plus yuklemedım ve carlarım pazar günü çalınarak silindi çarı geri getirebilmek için gidip 20tlye kutu plus aldım ama aldıgım cevaba bakın!!!(UNTİLFOREVERDE EGİRDİRLİNİN YANINDA SİLİNMİŞTİR)

Bildiriminiz üzere tekrar yapılan incelemede egirdirli adlı karakterinizin 10.10.2010 tarihinde saat 14:30:42 de silindiği görülmüştür. Bu saatte hesabınızda plus paketiniz olmadığından egirdirli adlı karakteriniz arkaplan da saklanmadan geri getirilemeyecek şekilde silinmiştir. Karakter kurtarma işleminin yapılabilmesi için karakterin silindiği esnada hesabınızda KESİNLİKLE plus paket olması gerekmektedir. Aksi takdirde plus paket olmayan üyeliklerde silinen hesapların kurtarılması mümkün değildir.

Bu nasıl sistemdir bu nasıl adaletdir yazıklar olsun baska bırsey demıyorum şimdi onca emek onca zaman bir plus paket olmadıgı ıcın bosamı gıttı.

Merhabalar bir Beta oyuncusu olarak son günlerle yaşanan hesap çalma char silme olay'lardan hepimiz korkmuş durumdayız nekadar dikkat edersek edelim hataya düşebiliyoruz sonuçta insan oğluyuz makine değiliz adımıza char'lar açılıp şifre isteniliyor daha demin untilforever ve egirdirli isımli carlarım silindi arkadasımın adına char acıp şifre istedi bir dalgınlık ile şifreyı verdim sonuçta char gıttı yılların emeğ'im gıttı dıyorum peki burada suç sadece bizdemi ?? iki taraflı suç var dıye kabul edıyorum bu char silinmeye karsı silenen char'ları geri getirme denen bı yükleme yapıldı bence bu İKV gönüllülerine yetmez düşünüyorum dahada farklı bı gelişme göstermenızı istiyorum bu nedir nasıl bırşey dersenız bazı oyunlarda yapılan char silmeye karsı ''ŞİFRE'' oluşturma şifre girilmeden char silinemiyor ve oyun içersinde'de kasa şifremiz olsun kasa'da olan madenler'imiz para item vs gıbı şeylerımızin güvenliği için bunu bir ikv gönüllüsü olarak istiyoruz herkesin böyle bir şeyi beklediğini istediğini söylemek istiyorum, son söz sizde umarım bunun üzerine bir çalşma yaparsınız.....(Öss var dıye kutu plus almadım 1çarı getırmek ıcın kutu plusmu yukluyecegım bugune kadar yukledıgım plusların hıcmı faydasını göremıyecekmıyım)!

VE BEKLENEN CEVAP
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusunda yer verilmektedir. Fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir.

Ayrıca;

Karakter geri iadesi için herhangi bir zamanda Özel Sürüm Kutu yüklemiş olmanız gerekmektedir.

İyi eğlenceler.

YAZIKLAR OLSUN BASKA BIRSEY DEMIYORUM.1 TOKATTA İKV'DEN YEDIM YA HELAL OLSUN
Kullanıcı avatarı
Selinay
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: yazıklar olsun ikv!

Mesaj gönderen Selinay »

Bu güncelleme 01.10.2010 tarihinde geldi. Ve Altını çizerek dediler ki Karakterlerin silindiğinde Hesabınıza plus yüklemeniz gerekmektedir diye belirttiler. Yani hesabında plus almak icin sana o gün söylemişler . Bu servisten yararlanman için herşeyi derin bir şekilde anlattılar. Hatta 10 'larca konu acıldı hepsine de bıkmadan cevap veren yöneticileri gördüm.

İkv ' yi suçlamana gerek yok. Bende altını çizerek söylüyorum .

- Bu fırsatlardan yararlanmak için bence char kaybetmeyi beklemeyin.

- Char elden gittikten sonra elden birşey gelmez protokol belli.

- Her neyse geçmiş olsun.

İyi Forumlar

Sevenligt
ajanibo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ajanibo »

Selinay yazdı:Bu güncelleme 01.10.2010 tarihinde geldi. Ve Altını çizerek dediler ki Karakterlerin silindiğinde Hesabınıza plus yüklemeniz gerekmektedir diye belirttiler. Yani hesabında plus almak icin sana o gün söylemişler . Bu servisten yararlanman için herşeyi derin bir şekilde anlattılar. Hatta 10 'larca konu acıldı hepsine de bıkmadan cevap veren yöneticileri gördüm.

İkv ' yi suçlamana gerek yok. Bende altını çizerek söylüyorum .

- Bu fırsatlardan yararlanmak için bence char kaybetmeyi beklemeyin.

- Char elden gittikten sonra elden birşey gelmek protokol belli.

- Her neyse geçmiş olsun.

İyi Forumlar

ne güzel yazmıssın sen 1sene boyunca oyuna girmiyeceksin d'r den 4tane 3 kutu alacaksın ve 60tl vereceksın girmedigin 1 oyuna 1 sene de 60tl verirmisin vermesmisin 1sene boyunca girmediğim oyuna 60tl vermem sen verirmisin 60tl ayrıca oyunu int kafelerde oynuyanlar var aynı seyıde ınt kafede oynuyan oyuncalara sor bakalım ne tur cevap alacaksın

Sevenligt
Kullanıcı avatarı
Selinay
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Selinay »

Şunları öncelikle belirtmek isterim ;

Öncelikle özel plus paketi (3 aylık) D&r 'de 4 paket alsak diyorsun ; Düşünürsek eğer..

12 ay 'lık bir plus eline geçiyor. Peki ben sana şu soruyu sorarım. Neden 1 Yıllık ? Sen 1 kez yükledin mi 3 aylık plusu derim sana ki 12 aydan bahsediyorsn ?

Ve bu oyunu internet kafe'den oynayanlar var demişsin ;

Bu plus bilgisayara kurulan birşeymiş gibi belirtmişsin orada .. Madem sen ve senin gibi arkadasların bu yenilikten faydalanmak istiyor. Hesabına yükletecek özel paketi sorun yaşamayacak. Dikkat edersen ben hep aynı şeyi söylüyorm Farkındaysan;

Çünki protokol belli.. ve oyun sürümünden bu yıla kadar gelen bir isteği yöneticiler yapmış uzun bir süre almasına rağmen.

Benim işime yaradı ve birçok kişi /kişilerinde işine yaradı.. Yani çok faydalı bir güncelleme diyorum sen de farkındasın.
Sanki hırsızlar İkv yönetiminin yandaşları gibi Charı silinen itemleri çalınan bir yöneticinin kulağını çınlatıyor..

Ha dersinki ne de cok yönetici taraftarısn..

Hiç de degilim geriye dönük açtıgım konuları görürsen eğer gerektiginde yöneticilere de karşı geldiğimi görürsün.

Bu arada derdini cok iyi anlıyorm. O kadar emegin gitmiş çarın silinmiş . Oyuna geri dönermisin dönmez misin bilemem. senin bilecegin iş kolay gelsin sana

İYİ forumlar dilerim

Sevenligt

ajanibo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ajanibo »

Bu saatte hesabınızda plus paketiniz olmadığından egirdirli adlı karakteriniz arkaplan da saklanmadan geri getirilemeyecek şekilde silinmiştir.

çarda plus olsaymıs geri gelme imkanı varmıs bilmem anlatabıldımmı
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusunda yer verilmektedir. Fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir.

Ayrıca;

Karakter geri iadesi için herhangi bir zamanda Özel Sürüm Kutu yüklemiş olmanız gerekmektedir.

İyi eğlenceler.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön