Lütfen mynet'e bir çözüm istiyorum eminim bir çok arkadaşımda bundan rahatsız oluyordur.Üye adı ve şifreyi yazınca birdaha istiyor ve bir kod istiyor bu gir çık yapmamıza engel koyuyor ve klan parası kasamıyoruz.
Bu geçici bir sorunmudur yoksa yeni bir formatmıdır?
Mynet'e bir çözüm lütfen
Re: Mynet'e bir çözüm lütfen
Kod İstemesi Senin Şifreni Art Arda YanLış Girmenden Kaynaklanıyor.waffle yazdı:Lütfen mynet'e bir çözüm istiyorum eminim bir çok arkadaşımda bundan rahatsız oluyordur.Üye adı ve şifreyi yazınca birdaha istiyor ve bir kod istiyor bu gir çık yapmamıza engel koyuyor ve klan parası kasamıyoruz.
Saat Gece 12 'den Sonra Kod İstemesi Geçer .
ArMeOn yazdı:Kod İstemesi Senin Şifreni Art Arda YanLış Girmenden Kaynaklanıyor.waffle yazdı:Lütfen mynet'e bir çözüm istiyorum eminim bir çok arkadaşımda bundan rahatsız oluyordur.Üye adı ve şifreyi yazınca birdaha istiyor ve bir kod istiyor bu gir çık yapmamıza engel koyuyor ve klan parası kasamıyoruz.
Bu geçici bir sorunmudur yoksa yeni bir formatmıdır?![]()
Saat Gece 12 'den Sonra Kod İstemesi Geçer .![]()
Hayır onu bende biliyorum bir girmeye dene sende ozaman anlarsın .
waffle yazdı:Lütfen mynet'e bir çözüm istiyorum eminim bir çok arkadaşımda bundan rahatsız oluyordur.Üye adı ve şifreyi yazınca birdaha istiyor ve bir kod istiyor bu gir çık yapmamıza engel koyuyor ve klan parası kasamıyoruz.