İnanılmaz bir olay
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
İnanılmaz bir olay
Bugün karakter kurtarmaya başvurdum ve bugün kutu plusum bitti yapabileceğim birşey var mı iyi anlamda ? :evil:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Re: İnanılmaz bir olay
kutu plus paketinin devam etmesi gerekmez 1 kere alıp üyeliğe yüklemen yeterli 
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
Benim kutu paketim bir saat kadar önce bitti normal mobil ödemeden yükledim şu an geçerli olurmu yani ?XTIMURX yazdı:kutu plus paketinin devam etmesi gerekmez 1 kere alıp üyeliğe yüklemen yeterli

sonuçta kutu plus paket yüklemişsin ya, her türlü geçerli olur 
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Karakter kurtarma nedir?
Herhangi bir nedenle hesaptan silinen karakterlerin, tamamen silinmeyip arka planda saklanması diyebiliriz. Karakterin saklanması için, karakter silindiğinde üyeliğiniz Plus Paket aboneliğine sahip olmalıdır. Her hangi bir Plus Paket aboneliği yeterlidir (1 aylık 3 aylık ). Aksi takdirde, karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü değilse karakteriniz eskiden olduğu gibi direk olarak silinecektir. Eğer karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü ise bu karakterin kurtarılmasını bizden talep edebilirsiniz. Silinmiş karakterin kurtarılıp tekrar üyeliğinize iade edilmesi talebinde bulunabilmek için ise, o üyelikte herhangi bir zamanda yüklenmiş en az bir İKV Özel Sürüm Kutu olmalıdır.
Bu koşulların var olma nedeni ise; bu zorlu işlemlerin kötüye kullanılmasını engellemek ve gerçekten oyunu her anlamda destekleyen oyuncularımıza teşekkür ederek onlara bir ayrıcalık sunmak istememizdir.
Herhangi bir nedenle hesaptan silinen karakterlerin, tamamen silinmeyip arka planda saklanması diyebiliriz. Karakterin saklanması için, karakter silindiğinde üyeliğiniz Plus Paket aboneliğine sahip olmalıdır. Her hangi bir Plus Paket aboneliği yeterlidir (1 aylık 3 aylık ). Aksi takdirde, karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü değilse karakteriniz eskiden olduğu gibi direk olarak silinecektir. Eğer karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü ise bu karakterin kurtarılmasını bizden talep edebilirsiniz. Silinmiş karakterin kurtarılıp tekrar üyeliğinize iade edilmesi talebinde bulunabilmek için ise, o üyelikte herhangi bir zamanda yüklenmiş en az bir İKV Özel Sürüm Kutu olmalıdır.
Bu koşulların var olma nedeni ise; bu zorlu işlemlerin kötüye kullanılmasını engellemek ve gerçekten oyunu her anlamda destekleyen oyuncularımıza teşekkür ederek onlara bir ayrıcalık sunmak istememizdir.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
- evrybodycry
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Sayın yönetici peki çarı sildikten sonra üstünden ne kadar süre geçtiği önemlimidir ???
GÖKxIIxCeDRiCxII===49 lwl
AFTERLİFE

AFTERLİFE

"01.09.2010 tarihinden itibaren silinen karakterler iade edilebilir"evrybodycry yazdı:Sayın yönetici peki çarı sildikten sonra üstünden ne kadar süre geçtiği önemlimidir ???
Çar silindiği şekilde geri gelir üstündeki eşyaya hiç birşey olmaz.
"01.09.2010 tarihinden itibaren geçerli silinen karaketerler arkadaşında dedigi gibi."
"01.09.2010 tarihinden itibaren geçerli silinen karaketerler arkadaşında dedigi gibi."

| PABLOM - 49 |
KUKLACI - RoA (**Raiders of Anatolia**)
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
Ne olursa olsun hala çarıma ulaşamadımPABLOM yazdı:Çar silindiği şekilde geri gelir üstündeki eşyaya hiç birşey olmaz.