Aynen Öyle Kardeşim Ağzına Sağlık Dilimize Derdimize Derman OldunGoodfatheR yazdı:seLamLaR ,
şöyLe biR baktımda biRkaç biRşeyde ben yazmak istedim ,
Bu Lonca kuRuLuRken sabRinin yanındaydım destek veRdim iLk üyeLeRinden hatta iLk yönetimde yeR aLanLaRdan biRiydim sonRa geRek kişiseL soRunLaR geRek kLandaki bazı kişiLeR yüzünden oLan soRunLaR yüzünden yoLLaRımız ayRıLdı ancak ben 4 yıLdıR tanıyoRum sabRiyi geRek güLdük geRek eğLendik geRek taRtıştık biRbiRimize destek çıktık sonuçLaRda ne sabRi desteğini esiRgedi nede ben desteğimi esiRgedim çünkü biz dosttuk heRşeyden önce bu oyunda sayıLı dostLaRımdan biRiside nuR ve sabRidiR ki onLaRda bunLaRı çok iyi biLiyoR . heRkesin biR taLihsiz dönemi vaRdıR ama önemLi oLan bu taLihsiz dönemi atLatmak şunu biLsinki heRkes bu oyunda eski ve seviLen insanın seveni çok oLduğu gibi sevmeyeni yani düşmanıda çoktuR sabRi bu oyunda kimseyi düşman göRmez baRışcıL biR kişiLiğe sahiptiR ama heR insan gibi desteğe ihtiyacıda vaRdıR bu desteği heRkes geRektiği kadaRıyLa veRiyoRda zaten bu Loncanın biRkaç çapuLcunun geReksiz sözLeRi yüzünden dağıLmayacağından eminim bu Loncayı ayakta tutacak çok kişiyi baRındıRmakta Yakamoz Lonca . O Yüzden kimse deRt etmesin![]()
Son oLaRak : İnsanLaRın ağzı toRba değiL ki büzesiniz
Yakamoz Loncası
Re: Yakamoz Loncası
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Telaşa gerek yoktur. Yakamoz Loncası yeni yönetim ve yöneticiLeri İle devam edecektir..
Artık bu yoLda beraberiz ayrıLan arkadaşLarada saygı duyuyoruz ..
UnutanLAr için hatırLatayım Yakamoz Loncasının düşmanı yoktur bırakın bizi düşman görenLer görsünLer..
Yakamoz Loncası hep dostça ve barıoşçıL bir yakaLaşımda buLunacaktır..
Bunu sakın kaçıyormuş gibi fark etmeyinn.. Gerektiginde yumrugumuzuda koymayı biLiriz herşeyin zamanı vardır...
Yakamoz Loncası Başkan Yardımcısı
Kankaxcarizma Yakamozxsinqa Junonn
Artık bu yoLda beraberiz ayrıLan arkadaşLarada saygı duyuyoruz ..
UnutanLAr için hatırLatayım Yakamoz Loncasının düşmanı yoktur bırakın bizi düşman görenLer görsünLer..
Yakamoz Loncası hep dostça ve barıoşçıL bir yakaLaşımda buLunacaktır..
Bunu sakın kaçıyormuş gibi fark etmeyinn.. Gerektiginde yumrugumuzuda koymayı biLiriz herşeyin zamanı vardır...
Yakamoz Loncası Başkan Yardımcısı
Kankaxcarizma Yakamozxsinqa Junonn
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Temeli yeni atılmış bir proje ile daha güçlü bir şekilde sonu olmayan yolumuzda ilerleyeceğiz.
Ayrıca Loncamıza çamur atanlar unutmasınlarki ilk önce kendi elleri kirlenecektir.......
Ayrıca Loncamıza çamur atanlar unutmasınlarki ilk önce kendi elleri kirlenecektir.......
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
Hadi bakaLım hayırLısı inş. .)
- Ottomanxtio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Merandan Sevgi ve Başarı İstekleriyle ...
Ottomanx Loncası...
##~~/Ottomanxtio/~~##
'~'~*T*İ*O*~'~'
'~'~*T*İ*O*~'~'
- Ottomanxtio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Saol.Ottomanxtio yazdı:Merandan Sevgi ve Başarı İstekleriyle ...Ottomanx Loncası...
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
KukLacıdan da Ottomanx Loncasına sevgiLerLe o zamanOttomanxtio yazdı:Merandan Sevgi ve Başarı İstekleriyle ...Ottomanx Loncası...
Merhaba,
Lonca olarak yeni bir konu başlığı altında devam edileceği bildirilerek yeni konu açılmıştır. Konu ile ilgili bundan sonra aşağıdaki bulunan link üzerinden devam edebilirsiniz.
İyi Forumlar.
viewtopic.php?f=26&t=40317
Lonca olarak yeni bir konu başlığı altında devam edileceği bildirilerek yeni konu açılmıştır. Konu ile ilgili bundan sonra aşağıdaki bulunan link üzerinden devam edebilirsiniz.
İyi Forumlar.
viewtopic.php?f=26&t=40317