Yakamoz Loncası
Re: Yakamoz Loncası
Cihanı hükümran loncası kim oluyorda ben onlara hesap verecem. Kimseye hesap verecek sorumlulukta değilim bu konuya yorumumuzu yazmışız gözleri ve okuma yazmaları varsa okusunlar söyliyeceklerim bu kadar.
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Daha düne kadar Zalimfelek yani Ferhat bana Lonca Başkanlığı Teklif Ediyordu Beni Sinirlendirmesin Kimse Beni Her Loncayla Her Lonca Yönetimiyle İrtibatım Vardır Sizler Yolunuzda Kaygısızca Yürüyün Önünüze Kimse Çıkamaz Çıkan Olursa Ellerimiz Cebimizde Değil Gerekirse Uzatmayıda Biliriz Siz Ufacık Ayrıntılara Takılmayın
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Hiç kimse bir yere gitmiyor hepinizle tek tek görüşücem özellikle seninle cihan internet işini halledince konusacagız herkes sakin bir şekilde oyununa devam etsin.. Dışardan söylenenlere gözünüzü kulagınızı kapatın buda son sözümdür ben onay vermedikce hiç kimse bir yere gitmiyor.
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
- BaTuZeR
- Sahaf Yardımcısı
Noluyo ya Herkes tek tek loncadan ayrilio sorun nedir
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
Y a K a M o Z
[/color]Re: Yakamoz Loncası
Sorun yok ..
Herkez oyunun bakıcak biz kimin ne oLudgunu BiLiyoruz sabri geLince herşey açıkLıga kavuşacaktır ...
Herkez oyunun bakıcak biz kimin ne oLudgunu BiLiyoruz sabri geLince herşey açıkLıga kavuşacaktır ...
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
ayrılmayın loncadan değilim ama şunu söliyim loncanız bu kadar ayakta kalmış dahada kalacak 77 sayfada hepinizin emeği var erdi,sabri,sercan...
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
Herkes Loncadan ayrıLmaya kaLkmış. Ne iş ?.
Kimseyi buLup 2 muhabette edemiyorum. TopLanıp enine boyuna konusmak Lazım. O kadar emek verip bırakmak oLmaz Loncayı !
Kimseyi buLup 2 muhabette edemiyorum. TopLanıp enine boyuna konusmak Lazım. O kadar emek verip bırakmak oLmaz Loncayı !
Telaşa Mahal Yok Elimizi Çekmedik Yumruğumuzu Savurmadık Gardımızı İndirmedik daha 2 -3 dalkavuğa Papuç bırakmayız bizler Konuşulcak konularıda konusucaz korkmayın Gerekene cevabını haddimiz yettiğince veririz cesur ve korkusuz olun siz Yakamozsunuz**
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
ÖnceLikLe Loncamızdan ayrıLan arkadaşLarımıza Bundan sonraki zamanLarda içtenLikLe basarıLar diLiyorum... OnLar Loncamızdan Kendi isteqiyLe ayrıLmışLardır bunu herkez böLe biLsin..
Sonra Yakamoz Loncası dagıLacak faLan söyLentiLeri asıLsızdır Bu Lonca betadan beri faaLdi öLede kaLacaktır bundan kimsenin şüphesi oLmasın..
Yakamoz Loncası yeni kadrosuyLa yeni vizyonuyLa yeni yönetimiyLe burdadır..
Cihanı Hükümdar Loncasınada basarıLar diLerim Tek isteqimiz onLardan bizi tartışmaLarına aLet etmesin..
İyi forumLar.
Yakamoz Lonca Başkanı
Yakamozxkanunu Chatlaqs
Sonra Yakamoz Loncası dagıLacak faLan söyLentiLeri asıLsızdır Bu Lonca betadan beri faaLdi öLede kaLacaktır bundan kimsenin şüphesi oLmasın..
Yakamoz Loncası yeni kadrosuyLa yeni vizyonuyLa yeni yönetimiyLe burdadır..
Cihanı Hükümdar Loncasınada basarıLar diLerim Tek isteqimiz onLardan bizi tartışmaLarına aLet etmesin..
İyi forumLar.
Yakamoz Lonca Başkanı
Yakamozxkanunu Chatlaqs
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
seLamLaR ,
şöyLe biR baktımda biRkaç biRşeyde ben yazmak istedim ,
Bu Lonca kuRuLuRken sabRinin yanındaydım destek veRdim iLk üyeLeRinden hatta iLk yönetimde yeR aLanLaRdan biRiydim sonRa geRek kişiseL soRunLaR geRek kLandaki bazı kişiLeR yüzünden oLan soRunLaR yüzünden yoLLaRımız ayRıLdı ancak ben 4 yıLdıR tanıyoRum sabRiyi geRek güLdük geRek eğLendik geRek taRtıştık biRbiRimize destek çıktık sonuçLaRda ne sabRi desteğini esiRgedi nede ben desteğimi esiRgedim çünkü biz dosttuk heRşeyden önce bu oyunda sayıLı dostLaRımdan biRiside nuR ve sabRidiR ki onLaRda bunLaRı çok iyi biLiyoR . heRkesin biR taLihsiz dönemi vaRdıR ama önemLi oLan bu taLihsiz dönemi atLatmak şunu biLsinki heRkes bu oyunda eski ve seviLen insanın seveni çok oLduğu gibi sevmeyeni yani düşmanıda çoktuR sabRi bu oyunda kimseyi düşman göRmez baRışcıL biR kişiLiğe sahiptiR ama heR insan gibi desteğe ihtiyacıda vaRdıR bu desteği heRkes geRektiği kadaRıyLa veRiyoRda zaten bu Loncanın biRkaç çapuLcunun geReksiz sözLeRi yüzünden dağıLmayacağından eminim bu Loncayı ayakta tutacak çok kişiyi baRındıRmakta Yakamoz Lonca . O Yüzden kimse deRt etmesin
Son oLaRak : İnsanLaRın ağzı toRba değiL ki büzesiniz
şöyLe biR baktımda biRkaç biRşeyde ben yazmak istedim ,
Bu Lonca kuRuLuRken sabRinin yanındaydım destek veRdim iLk üyeLeRinden hatta iLk yönetimde yeR aLanLaRdan biRiydim sonRa geRek kişiseL soRunLaR geRek kLandaki bazı kişiLeR yüzünden oLan soRunLaR yüzünden yoLLaRımız ayRıLdı ancak ben 4 yıLdıR tanıyoRum sabRiyi geRek güLdük geRek eğLendik geRek taRtıştık biRbiRimize destek çıktık sonuçLaRda ne sabRi desteğini esiRgedi nede ben desteğimi esiRgedim çünkü biz dosttuk heRşeyden önce bu oyunda sayıLı dostLaRımdan biRiside nuR ve sabRidiR ki onLaRda bunLaRı çok iyi biLiyoR . heRkesin biR taLihsiz dönemi vaRdıR ama önemLi oLan bu taLihsiz dönemi atLatmak şunu biLsinki heRkes bu oyunda eski ve seviLen insanın seveni çok oLduğu gibi sevmeyeni yani düşmanıda çoktuR sabRi bu oyunda kimseyi düşman göRmez baRışcıL biR kişiLiğe sahiptiR ama heR insan gibi desteğe ihtiyacıda vaRdıR bu desteği heRkes geRektiği kadaRıyLa veRiyoRda zaten bu Loncanın biRkaç çapuLcunun geReksiz sözLeRi yüzünden dağıLmayacağından eminim bu Loncayı ayakta tutacak çok kişiyi baRındıRmakta Yakamoz Lonca . O Yüzden kimse deRt etmesin
Son oLaRak : İnsanLaRın ağzı toRba değiL ki büzesiniz
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !