Konfücyus Ve Şifadan Anlıyanlar!

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Eczanex
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

Konfücyus Ve Şifadan Anlıyanlar!

Mesaj gönderen Eczanex »

Öncelikle Mrb
Kendimi tanıtayım Kuklacı da Patlicann isimli oyuncuyla aynı apartmanda oturuyorduk.Bana oyunu ogrettı turk fln dedı basladım.
39 lvle kadar sıkıcı oyundu zevk aldıgım tek konu grw alırken hıkaye okumaktı :).
Ama oyunu Lodos savaslarında cozdum.İtem gıbı seyleri fln nasıl cabuk toplarım ogrendım neyse gelelim konumuza.

Ben şifa kasmak ıstıyorum 49 seviye hakkında pek bılgım yok forum dısında.
39 Lvllerde Asitci Bir şifacım vardı buyucumden daha cok hosuma gıdıyordu cunku zordu bir nevi:)
Vs şifacısından fazla hoşlanmıyorum.Bana 49 a kadar yetecek bir yetenek sistemi ve asitci itemlerinden bahsedermisiniz?
Büyü hasarı:Asit+Büyü Kritik item adlarını yazarmısınız bırde zırh gelmıs yanı ben hayyan cevrıye bıde oksıdant bılıyorum bır tek zırh adını bılmıyorum bide hayyan veya oksidanttan daha iyi bir itemimiz varmı?

Ve Şunuda Ekliyorum:Bu lafımı unutmayın şifacıların şifresi çözüldüğünde herkez asitçi şifacı olacak.Şifacıda zehir ve asiti boş yere konulmuş yetenekler olarak görenler utanacaklar.

49 olunca kendi yetenek sistemimi yaparım ztn sadece o lvle kadar bir sistem lazım.

VE SON OLARAK!!!:13 yaşındayım bunuda acıkca söylüyorum cunku ben oyuna bağlı cocuklardan degılım!!! Sbs de ilk 366 aldım 7 sınıfta 441 aldım 8 sınıftayım ve bu senede 480-490 alacam benım gelecegım zaten kurtulmus.Burda 25 Yaşındaki ablerim ablalarım oyunda bana git basımdan velet fln onemlı olan yaş değildir o yaşın getirdiği erdemdir.Yaşın 40 da olsa saygı sevgi YOKSA EĞER ZATEN 15 YAŞINDAKİ SERSERİDEN FARKIN YOKTUR BENİM GÖZÜMDE!!!

Neyse kafanızı şişirdim ltfn Konfücyus cvbını beklıyorum ve diğer arkadaşlar cvplarınızı bekliyorum...

Kod: Tümünü seç

Lodosların Varlığı Benim Yokluğumdandır!!!
Kullanıcı avatarı
cynsure09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: Konfücyus Ve Şifadan Anlıyanlar!

Mesaj gönderen cynsure09 »

full kasacaksan bu yetenekleri öneririm ...

15 can ve bilgisi
15 ruh kalkanı
15 çağrı
15 can kurtaran
1 asit
1 büyü bozma
3 meditasyon

leveller geliştikçe meditasyon 5 de kalsın asit de 1 de kalsa yeter şifa çemberi yapabilirsin geliştikçe ...

Asit itemleri 40 levelde joker
45 levelde hayvan emsali
şaheser de oksidant...
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5 :) )
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

Eczanex yazdı: Büyü hasarı:Asit+Büyü Kritik item adlarını yazarmısınız bırde zırh gelmıs yanı ben hayyan cevrıye bıde oksıdant bılıyorum bır tek zırh adını bılmıyorum bide hayyan veya oksidanttan daha iyi bir itemimiz varmı?

Ve Şunuda Ekliyorum:Bu lafımı unutmayın şifacıların şifresi çözüldüğünde herkez asitçi şifacı olacak.Şifacıda zehir ve asiti boş yere konulmuş yetenekler olarak görenler utanacaklar.
daha iteminin adını bilmiyorsun asit hakkında ileriqörüşlü bi yorumu nasıl yapabiliyorsun
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DavuTT »

mitmet yazdı:
Eczanex yazdı: Büyü hasarı:Asit+Büyü Kritik item adlarını yazarmısınız bırde zırh gelmıs yanı ben hayyan cevrıye bıde oksıdant bılıyorum bır tek zırh adını bılmıyorum bide hayyan veya oksidanttan daha iyi bir itemimiz varmı?

daha iteminin adını bilmiyorsun asit hakkında ileriqörüşlü bi yorumu nasıl yapabiliyorsun
haklısın

şunuda ben ekleyeyim asitin değeri daha ortaya malesef çıkamadı çünkü gmler isteneni karşılamıyor şuan için etkisiz eleman durumunda kalmak zorunda
...

“Şifacı” sayfasına dön