3 AylıK PluS Hk.
-
Prinssof
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
3 AylıK PluS Hk.
Arkadaslar ben mersin/tarsusluyum burda kutu kalmamıs bulamadım.Şimdi ben eskden oldugu gibi üyelikala 12 tl yerine 19.90 yatırsam kutuyu nasıl alıcam.Yine üyelik ala e-pin mi gelcek? Yoksa kutuyumu yollucaklar oldugu gibi??
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
Re: 3 AylıK PluS Hk.
kutuyu yollayacaklar cd klavuz fln da war içinde
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
-
Prinssof
- FareAdam Düşmanı

ev adresimemi?babam beni keser:)mitmet yazdı:kutuyu yollayacaklar cd klavuz fln da war içinde
- Rapid
- FareAdam Düşmanı

desteğe bunu bildir. gerekeni yapıyorlar. bulunduğum yerde hiç bir yetkili mağazada kutu yoktu. desteğe bildirdim, sağolsunlar 2 hafta içerisinde 5 ayrı alışveriş merkezinde kutuyu buldum.Prinssof yazdı:Arkadaslar ben mersin/tarsusluyum burda kutu kalmamıs bulamadım.Şimdi ben eskden oldugu gibi üyelikala 12 tl yerine 19.90 yatırsam kutuyu nasıl alıcam.Yine üyelik ala e-pin mi gelcek? Yoksa kutuyumu yollucaklar oldugu gibi??

Kod: Tümünü seç
http://www.ikvonline.net/ikv-ozel-surum-kutu-siparis-verme-resimli-anlatim-k24693.htmlHaziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

abartmayın. şişme kadın felan sipariş etmiyorsunuz alt tarafı bi oyun. :?Prinssof yazdı:ev adresimemi?babam beni keser:)mitmet yazdı:kutuyu yollayacaklar cd klavuz fln da war içinde

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
-
Prinssof
- FareAdam Düşmanı

herkez öyle dusunemıyor interneti para tuzagı olarak görüyor babam gibi.Eve ikv den kutu gelirse nasıl acıklayabilirimki?Açıklasam da nasıl anlar?mitmet yazdı:abartmayın. şişme kadın felan sipariş etmiyorsunuz alt tarafı bi oyun. :?Prinssof yazdı:ev adresimemi?babam beni keser:)mitmet yazdı:kutuyu yollayacaklar cd klavuz fln da war içinde
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

arkadaşına qönder. tanıdıqın bi cafe warsa oraya qöndert ordan al. seçenek bolPrinssof yazdı:herkez öyle dusunemıyor interneti para tuzagı olarak görüyor babam gibi.Eve ikv den kutu gelirse nasıl acıklayabilirimki?Açıklasam da nasıl anlar?mitmet yazdı:abartmayın. şişme kadın felan sipariş etmiyorsunuz alt tarafı bi oyun. :?Prinssof yazdı:ev adresimemi?babam beni keser:)mitmet yazdı:kutuyu yollayacaklar cd klavuz fln da war içinde

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
-
Prinssof
- FareAdam Düşmanı

üyeliak.comdaki üyeliğimde adresimi internetin adresinimi yazmalıyım:)mitmet yazdı:arkadaşına qönder. tanıdıqın bi cafe warsa oraya qöndert ordan al. seçenek bolPrinssof yazdı:herkez öyle dusunemıyor interneti para tuzagı olarak görüyor babam gibi.Eve ikv den kutu gelirse nasıl acıklayabilirimki?Açıklasam da nasıl anlar?mitmet yazdı:abartmayın. şişme kadın felan sipariş etmiyorsunuz alt tarafı bi oyun. :?Prinssof yazdı:ev adresimemi?babam beni keser:)mitmet yazdı:kutuyu yollayacaklar cd klavuz fln da war içinde