BeyLer Bi Bakın Ozelliklede Gm !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
spawnjayjay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

BeyLer Bi Bakın Ozelliklede Gm !

Mesaj gönderen spawnjayjay »

Arkadaşlar ben oyunun ılk başlarından beri oynuyorm ve hep aynı seylerı goruyorm bırazdan anlatacak olucaklarımı gmler dıkkate alsın ve ozen gostermeye dıkkat etsınler
Arkadaşlar Şimdi Ben Abonoz madeninin orada madeni beklerken yanımda bekleyen bı arkadas geldi yanıma oturdu madeni ben cektım sonra kufur eddı bana bılmem neler neler ben buna bşi demedim sonra madenın ustune oturdu ve cektı bunada bişi demedim ama en terbıyesızce dawranışı ise buydu ben akrebın tekıne dalarken (gümüş akrep le 1 tane daha war adını hatırlamadım siyah akrep diyelim onun ıkısı dalınca yatırıolar direk ) nese ben gümüş akrep kesiyordum ve geldi siyah akrebi yanına cektı oyundan cıktı ve sıyah akrep bana daldı benı kesdı oda yetmezmış gibi oyuna gırıp ana bacı sowdu ve madenlerın ustunde duruo hala !
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: BeyLer Bi Bakın Ozelliklede Gm !

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Forum üzerinden yapılan bildirim ve şikayetlere ne yazıkki cevap verilememektedir. Karşılaştığımız rahatsızlık verici davranışlar için oyun içinde " Şikayet Et " butonu ile yada oyun içi alacağımız ekran görüntülerini
" http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden Destek Birimine bildirerek yardım alabiliriz.

ve

Forum Kuralları
Madde 4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön