Theanswerr yazdı:bu kesinlikle bir set değil iddia ediyorum
nededine gelirsek
alter kolye yüzük > tamam
eldivenin bilgi cevriye - bilge cevriye nadide olması lazım
gözlüğün m2 buz - m2 nadide buz değil
ejder asa> tamam
bilgi cevriye ipekli ceket - bilge azat ceket olmalı
bilge cevriye ayak- bilge cevriye nadide ayak olmalı
bilge cevriye pantolon- bilge cevriye nadide pantolon olmalı
ve ayrıca alternator zırhın olmalı
iyi forumlar. . .
Adamın eklediği fotonun tarihine bir bak istersen bilmeden yorum yapma
Theanswerr yazdı:bu kesinlikle bir set değil iddia ediyorum
nededine gelirsek
alter kolye yüzük > tamam
eldivenin bilgi cevriye - bilge cevriye nadide olması lazım
gözlüğün m2 buz - m2 nadide buz değil
ejder asa> tamam
bilgi cevriye ipekli ceket - bilge azat ceket olmalı
bilge cevriye ayak- bilge cevriye nadide ayak olmalı
bilge cevriye pantolon- bilge cevriye nadide pantolon olmalı
ve ayrıca alternator zırhın olmalı
iyi forumlar. . .
Adamın eklediği fotonun tarihine bir bak istersen bilmeden yorum yapma
evet adamın eklediği tarihte saydıklarımın hepsi mevcuttu
bilmediğin bi şeyi öğrenmiş oldun adına sevindim. . .
dediğimi anlamıyosunuz heralde adam başta bu konuyu açmış tam olmadan her şeyi tam yapıp öyle açsaymış yada tamamlıyorum setimi diye konu açsaymış . . . ben sadece baştaki setin gerçek bir set olmadğını söyledim saydıklarım tamsa evet o bir büyü sanatıdır gerçek bir settir . . .
Theanswerr yazdı:dediğimi anlamıyosunuz heralde adam başta bu konuyu açmış tam olmadan her şeyi tam yapıp öyle açsaymış yada tamamlıyorum setimi diye konu açsaymış . . . ben sadece baştaki setin gerçek bir set olmadğını söyledim saydıklarım tamsa evet o bir büyü sanatıdır gerçek bir settir . . .
Konunun açıldığı tarihte motorin menzillenmemişti, -yani- motorin antimon vb materyaller düşmediği için saydığın nadidelerden ayakkabı üretilemezdi. Yalnızca eldiven ve pantolon olabilir ama mitmet'in dediği gibi adam sayfaların arasında zırh düşürdüğünü ve oyunu bıraktığını yazmış. Bence biraz daha mantık çerçevesinde yorumlar yap.
:geek:
Theanswerr yazdı:dediğimi anlamıyosunuz heralde adam başta bu konuyu açmış tam olmadan her şeyi tam yapıp öyle açsaymış yada tamamlıyorum setimi diye konu açsaymış . . . ben sadece baştaki setin gerçek bir set olmadğını söyledim saydıklarım tamsa evet o bir büyü sanatıdır gerçek bir settir . . .
Konunun açıldığı tarihte motorin menzillenmemişti, -yani- motorin antimon vb materyaller düşmediği için saydığın nadidelerden ayakkabı üretilemezdi. Yalnızca eldiven ve pantolon olabilir ama mitmet'in dediği gibi adam sayfaların arasında zırh düşürdüğünü ve oyunu bıraktığını yazmış. Bence biraz daha mantık çerçevesinde yorumlar yap.
o zaman gerçek set diye yazmayacak ayrıca antimona gerek yok centten zaten yazdığım pantolonu düşürebilir madem parça parça tamamlayacaksa tamamlayınca konuyu açsaymış
iyiforumlar . . .
o zaman gerçek set diye yazmayacak ayrıca antimona gerek yok centten zaten yazdığım pantolonu düşürebilir
madem parça parça tamamlayacaksa tamamlayınca konuyu açsaymış
iyiforumlar . . .
Kırmızıyla belirttiğim yeri okusan iyi olurdu Konu ilk açıldığığında bir çok kişi eksiklerin var demişti ve konuyu açan arkadaş buyrun buda düştü bilginiz olsun diye yazmıştı
Konu başlığı içinde beni yargılamaya çalışmışsın ama bu başlık hakkında bişey yapamam ayrıca post kasmak için bi yerlerini yırttığının kanıtıda hesabını açtığın tarih ve post sayısı ve uyarından belli olmakta
Ayrıca
Ottopsylancet yazdı:Evet setin son parçası 20 dk önce düştü gerçekten çok uğraştığımı bilmenizi isterim.
Ottopsylancet yazdı:Bu arada Büyü buz : 1098 Büyü Elektrik : 614 Büyü kritik : 27.1 Cevriye Cevriye yüzükle : 29.8
o zaman "rüya sete" ulaşıyorum diye konu açıp tek tek efsunları koysaymış ağzımı bile açmazdım ama daha tamamlamamışken evet bitirdim gibi bir hitapla yazdığı için böyle yorum yaptım. . .