Sabah 8:30 sularında ikv de ttnet carıma girmeyi denedim.Ama olmadı.mynet e de girdim şifre yanlış diyor değiştirdim ettim vukuat yok.bişey gitmemiş.Ama ttnet üzerine çok uğraştım.Ttnet oyundan hesabıma giriyorum ama giriş sayfasında kullanıcı adı vveya şifresi yanlış diyor.Bunun nedenini bilen veya karşılaşan var mı? 3 dene de carım vardı 35-15-10 ama para coktu icinde :?
Sancak
TTNET Hesabım Açılmıyor !
TTNET Hesabım Açılmıyor !
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

Re: TTNET Hesabım Açılmıyor !
Merhaba
Aynı Sorun Şuan Bendede Var Bİrazdan TTNet Müşteri Hİzmetlerini Arıcam..
Aynı Sorun Şuan Bendede Var Bİrazdan TTNet Müşteri Hİzmetlerini Arıcam..

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
Ne oLdu Kardeş Açıldımı ??? bende açılmadı hala..

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
GeCe yazdı:Ne oLdu Kardeş Açıldımı ??? bende açılmadı hala..
AYNI Sorun bendede var sorun bızde degıl onlarda demekkı
Ne kralina giderim ne alayına çok lazimsa kralida ayagima gelir alayida

XxRoSaxX Alexa

XxRoSaxX Alexa
Sobee hesabım calısıyor fakat TTnet calısmıyor hernedense butun sorunlar TTnette Bu dalgalanmaya bi çözüm getirseler cok iyi olacak..
Kod: Tümünü seç
Basarmak icin önce caba göstermek,cabalamak içinse basaracaqına inanmak gerekiR.
2 gun öncede aynı problem oldu ama ozaman ttnetoyunda problam vardi sitesine bile girilmiyordu şimdi site acık ama ttnet ile oyuna gırılmıyor problem nedır acaba..Bu problem çözülsün eğer aynı problem ile karşilaşirsam sobeeye taşicam karakterlerımı bukadarı bıraz fazla yetkılıler çok acemi...
Her sorunu TTnetin yasaması her tasın altından cıkması ile alakalı herhalde x)) Kpasite yetmiyor bizden kesiyorlar.. Ama Bende Herhangi bir TTnet sorunu daha yasarsam Sobee uyeliğine tasımayı dusunuyorum..
Kod: Tümünü seç
Basarmak icin önce caba göstermek,cabalamak içinse basaracaqına inanmak gerekiR.
Arkadaşlar ttneti araıyan varmı müşteri hizmetlerini arıyan olmadıysa arıcam ben 

- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
qenemı aynı daLqa pazar qunude aynısı oLdu gece. hadı qece oLsunda sabah neyın nesı.
nasL oLsa duzeLır heraLde deqiL mi :S
nasL oLsa duzeLır heraLde deqiL mi :S
gırebılen warmı oyuna :?
HAYAT 3.5 İLE 4 ARASI YAŞANIR.YA 3.5 ATARSIN YA 4-4 LÜK YAŞARSIN