Lathander Bu Konuya Cevap Verirmisin ?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
DoguKomutann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Lathander Bu Konuya Cevap Verirmisin ?

Mesaj gönderen DoguKomutann »

Merhabalar..

Bundan Yaklasık 1 Ay Önce Karakterim Çalındı.ve İçindeki Junon Görev İtemi Eldivenim Çöpe Atılmıstı.Bunun Üzerine Ben Destege Mail Attim.Gelen Cevap Su Sekildeydi ' Şu anda Böyle bir İşlemi Gerçekleştiremeyiz' .ßende ßunun Üzerine Vazgeçtim.Aradan Bir Süre Geçtikten Sonra Yanlışlıkla silinen yok olan şaheser veya nadideler hakkında bir konu açıldı.Bende Ona Göre forumda yazıldığı şekilde mailimi attım.

Bana Gelen Cevap şu şekildeydi: eşya iade sisteminin sadece Şaheser (Işık Hanım Gece Zırhı, Alternatör Yüzük Vb.) eşyalar için yapılabilmektedir. Bunun haricinde ki silinen eşyalar için iade işlemi yapılamamaktadır.

Ama Forumda Yazıyorkı :
Yeni Destek 1! Sahip olduğunuz transfer edilemeyen ve diğer eşyalara oranla elde edilmesi oldukça zor olan şaheser ve nadide eşyalarınız her hangi bir şekilde isteğiniz dışında çantanızdan kaybolduğunda ,talep edeceğimiz bilgileri sağlamanız şartı ile size geri iade edeceğiz.

Lathander Buna Cevap Versin ? Madem Junon Görev İtemi Eldiven ßir Şahaser veya Bir Nadide Eşya Degil Neden AktarıLmıyor ? Veya Neden Geri Verilemiyor ?

DaiMa İKV Destekçisi Doğukomutan & IIRoTiNDaII & AzAd ;)
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Lathander Bu Konuya Cevap Verirmisin ?

Mesaj gönderen TWTY »

4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)

Konuyla ilgili Lütfen İKV Desteğe ulaşın.

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

TWTY

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön