He hoş karşılamama abes bi gözle bakmayın Allah'ın kuludur eninde sonunda ona UYACAKTIR.
JETHRO GERİ DÖNÜYOR....!!!!!
Re: JETHRO GERİ DÖNÜYOR....!!!!!
Hg adamım
Allah kendine uyan Kullarından eylesin... inşallah bu duâ'mda kabul olursa...

He hoş karşılamama abes bi gözle bakmayın Allah'ın kuludur eninde sonunda ona UYACAKTIR.
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
- BoYzNthaHooD
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
şuan 45 levelim adım jethroboyx he bu arada umulmadıktaş yunus :d sen hocamısın lan allah allah diyon tövbe tövbe yaw adamın her lafında dinle ilgili bişe geliyo imam bu heralde :d cenabetleri banyo yaptırıyo zaaaa jokeride banyo yaptır cenabet o
davutta öyl e:DD:
perched up high on a roof top, like a bird I'm havin' evil thoughts

Niggaz Wit AttitudeZz
JΣƬΉЯӨ

Niggaz Wit AttitudeZz
JΣƬΉЯӨ
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
evet doğru diyo davut hatırlamıyonmu jotronun @nn3 sine yaptıklarımızı doru diyor hayatında ılk defa haklı adam. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:BoYzNthaHooD yazdı:şuan 45 levelim adım jethroboyx he bu arada umulmadıktaş yunus :d sen hocamısın lan allah allah diyon tövbe tövbe yaw adamın her lafında dinle ilgili bişe geliyo imam bu heralde :d cenabetleri banyo yaptırıyo zaaaa jokeride banyo yaptır cenabet odavutta öyl e:DD:
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
- BoYzNthaHooD
- Salgın Koruyucusu
Küfürlü içerik silindi. Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.
RedNight
RedNight
perched up high on a roof top, like a bird I'm havin' evil thoughts

Niggaz Wit AttitudeZz
JΣƬΉЯӨ

Niggaz Wit AttitudeZz
JΣƬΉЯӨ
-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Davut kardeşim seni oyunda - reelde - facede- forumda gören herkez anlar sen donuşdan cenabetsin :mrgreen: CunubettinDavuTT yazdı:Jethro nerden bilion cenabet oldumu :lol:
Gel qel oqlum ya sunucuda kesick adm kalmadı az kesim snei xD

- kankiokann
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
İlk olarak hoş geldin.Sana önerim diğerlerininde dediği gibi git sbs'ye çalış.Oyunda intikam alınca ne yapıcaksın ?Reel hayatın bitmiş olucak.Ha diyorsan ben derside oyunuda bir arada götürürüm (ben öyle bir kapasite göremiyorum sende) helal sana buyur devam et.Yaşına göre davransan saygılı olsan oyundaki herkez sever seni.Düşman mı yoksa dostmu kazanmak iyidir ?.Karakterin neden silindi,neden oyundaki herkez bana düşman ?Bunu iyi bir düşün ondan sonra oyuna başla.
Ali Ozan
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
Hz.MEVLANA
Kankiokanx Kankiokann Ultraxozan Gökxozan

http://www.ikvgok.tr.gg
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
Hz.MEVLANA
Kankiokanx Kankiokann Ultraxozan Gökxozan

http://www.ikvgok.tr.gg
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Forum Kuralları
Madde 1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Madde 1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!