HERATERA'nın Sırrı ! ! !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: HERATERA'nın Sırrı ! ! !

Mesaj gönderen GHOSEN »

Gregory yazdı:<monster uid="17089" path="npc\ID_GAFFAR.ADF" meshid="ID_GAFFAR" biped="BIP_GAFFAR" name="Gaffar" classid="384" level="37" hp="206000" experience="2350" attack="213" defense="164" dmgmin="1000" dmgmax="1800" criticalchance="5" criticalscale="4" attackrate="3000" attacktype="K;E" attackrange="10" attackrangeremote="20" triggerrange="80" dropmoney="100" allignment="monster" dmgredslash="0.65" dmgredpierce="0.3" dmgredbludge="0.55" mainType="npc" interactable="1" bodypiecelist="ID_GAFFAR;" boundx="3" boundy="4" boundz="5" fireresist="600" coldresist="200" poisonresist="600" electricresist="600" acidresist="600"></monster>
Yalnız Korktuğum Başıma Geliyor Sanırsam...Gaffar Burada Yaratık Olarak Verilmiş, Allah Vermesin Karşımıza Boss Olarak Çıkarsa... :|
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Melankolik yazdı:Ghosen başka işin mi yok senin :D
Dikkatimi Çeken Birşeyi İnceleyip Sizlerle Paylaştım, Başka İşim Olması mı Gerekli ;)
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

NOT : Merakınız Olmasın Görev Senaryolarının Tamamını Toplayıp Yapacağım Çalışma Gerçekten Devasa Olacak, 1 Sayfadan Fazla Süreceğine Adım Gibi Eminim 8-)

(Daha Fazla Bilgi Vermeyeceğim Sürprizi Kaçmasın, TAKLİTLERİMDEN SAKININ ;) :) )
Kullanıcı avatarı
Serdarraz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Serdarraz »

GHOSEN yazdı:
Gregory yazdı:<monster uid="17089" path="npc\ID_GAFFAR.ADF" meshid="ID_GAFFAR" biped="BIP_GAFFAR" name="Gaffar" classid="384" level="37" hp="206000" experience="2350" attack="213" defense="164" dmgmin="1000" dmgmax="1800" criticalchance="5" criticalscale="4" attackrate="3000" attacktype="K;E" attackrange="10" attackrangeremote="20" triggerrange="80" dropmoney="100" allignment="monster" dmgredslash="0.65" dmgredpierce="0.3" dmgredbludge="0.55" mainType="npc" interactable="1" bodypiecelist="ID_GAFFAR;" boundx="3" boundy="4" boundz="5" fireresist="600" coldresist="200" poisonresist="600" electricresist="600" acidresist="600"></monster>
Yalnız Korktuğum Başıma Geliyor Sanırsam...Gaffar Burada Yaratık Olarak Verilmiş, Allah Vermesin Karşımıza Boss Olarak Çıkarsa... :|
Gaffar'ın canı 2 milyon(!!!) bide Seviye 37(??) Dua edelimde bi yanlışlık olsun gelmesinler onlar canavar olarak düşman olarak.Çekemeyiz, başaramayız.

Dipnot:Gregory arkadşımız sana sesleniyorum.Allah aşkına bi tane uyarımızıda göz önüne alın.Dua et de bi yönetici gelmesin.
En son Serdarraz tarafından 04 Oca 2010 21:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir

Serdarbey

Meran'ın Muhafızı.
Kullanıcı avatarı
Serdarraz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Serdarraz »

GHOSEN, bari bana söle konuyu özelden.Ben bile merak ettim.
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir

Serdarbey

Meran'ın Muhafızı.
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fenomen »

goruntulenme 3bın kusur
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
HaykoLik
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HaykoLik »

Evet Görüntülenme 3 bin Oldu Yeni Sır nerede:D
Kullanıcı avatarı
ExceLLenT
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ExceLLenT »

Merhaba,

Gerçekten çok harika bir çalışma olmuş.

Ellerinize sağlık!
Resim
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Yeni Konunun Gelmesi Uzun Sürecek Gibi Çünkü 7/24 PLus İle Yeni Bir Karakter Kasmaya Başladım...

VE GERÇEKTEN SİNİRLERİM BOZULDU BU YAZIYI EN AZ 100 DEFA OKUYUP, ACAİP BEĞENEN İNSANLAR KONUMU KISKANIP ÇALINTI DEMEYE BAŞLAMIŞLAR !!! :evil: :evil: :evil:

EY İNSAN DIŞI VARLIKLAR ! EĞER BU KONU ÇALINTIYSA KANITLAYIN (imkansız ;) )

EĞER DEĞİLSE AĞZINIZI KAPAYIN EBEDİBİNİZLE OTURUN 8-)

Konumu www.ikvonline.net 'te Açan MAJESTE Adlı Moderatör Arkadaşımıza Teşekkür Ediyorum.

NOT: Taklitlerimden Sakının :)
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Serdarraz yazdı:GHOSEN, bari bana söle konuyu özelden.Ben bile merak ettim.

Serdar Sana Söylemek İsterdim Ama Söyleyemeyeceğim Sürprizi Kaçmasın :)

Bu Konu Gibi Fazla Gizli ve Sırlı Olguları Kapsamıyor Ama Aynı Bu Konu Kadar İlginizi Çekeceğine Eminim ;)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön