Yalnız Korktuğum Başıma Geliyor Sanırsam...Gaffar Burada Yaratık Olarak Verilmiş, Allah Vermesin Karşımıza Boss Olarak Çıkarsa... :|Gregory yazdı:<monster uid="17089" path="npc\ID_GAFFAR.ADF" meshid="ID_GAFFAR" biped="BIP_GAFFAR" name="Gaffar" classid="384" level="37" hp="206000" experience="2350" attack="213" defense="164" dmgmin="1000" dmgmax="1800" criticalchance="5" criticalscale="4" attackrate="3000" attacktype="K;E" attackrange="10" attackrangeremote="20" triggerrange="80" dropmoney="100" allignment="monster" dmgredslash="0.65" dmgredpierce="0.3" dmgredbludge="0.55" mainType="npc" interactable="1" bodypiecelist="ID_GAFFAR;" boundx="3" boundy="4" boundz="5" fireresist="600" coldresist="200" poisonresist="600" electricresist="600" acidresist="600"></monster>
HERATERA'nın Sırrı ! ! !
Re: HERATERA'nın Sırrı ! ! !
Dikkatimi Çeken Birşeyi İnceleyip Sizlerle Paylaştım, Başka İşim Olması mı GerekliMelankolik yazdı:Ghosen başka işin mi yok senin
NOT : Merakınız Olmasın Görev Senaryolarının Tamamını Toplayıp Yapacağım Çalışma Gerçekten Devasa Olacak, 1 Sayfadan Fazla Süreceğine Adım Gibi Eminim
(Daha Fazla Bilgi Vermeyeceğim Sürprizi Kaçmasın, TAKLİTLERİMDEN SAKININ
)
(Daha Fazla Bilgi Vermeyeceğim Sürprizi Kaçmasın, TAKLİTLERİMDEN SAKININ
Gaffar'ın canı 2 milyon(!!!) bide Seviye 37(??) Dua edelimde bi yanlışlık olsun gelmesinler onlar canavar olarak düşman olarak.Çekemeyiz, başaramayız.GHOSEN yazdı:Yalnız Korktuğum Başıma Geliyor Sanırsam...Gaffar Burada Yaratık Olarak Verilmiş, Allah Vermesin Karşımıza Boss Olarak Çıkarsa... :|Gregory yazdı:<monster uid="17089" path="npc\ID_GAFFAR.ADF" meshid="ID_GAFFAR" biped="BIP_GAFFAR" name="Gaffar" classid="384" level="37" hp="206000" experience="2350" attack="213" defense="164" dmgmin="1000" dmgmax="1800" criticalchance="5" criticalscale="4" attackrate="3000" attacktype="K;E" attackrange="10" attackrangeremote="20" triggerrange="80" dropmoney="100" allignment="monster" dmgredslash="0.65" dmgredpierce="0.3" dmgredbludge="0.55" mainType="npc" interactable="1" bodypiecelist="ID_GAFFAR;" boundx="3" boundy="4" boundz="5" fireresist="600" coldresist="200" poisonresist="600" electricresist="600" acidresist="600"></monster>
Dipnot:Gregory arkadşımız sana sesleniyorum.Allah aşkına bi tane uyarımızıda göz önüne alın.Dua et de bi yönetici gelmesin.
En son Serdarraz tarafından 04 Oca 2010 21:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
GHOSEN, bari bana söle konuyu özelden.Ben bile merak ettim.
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
goruntulenme 3bın kusur
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Evet Görüntülenme 3 bin Oldu Yeni Sır nerede:D
Yeni Konunun Gelmesi Uzun Sürecek Gibi Çünkü 7/24 PLus İle Yeni Bir Karakter Kasmaya Başladım...
VE GERÇEKTEN SİNİRLERİM BOZULDU BU YAZIYI EN AZ 100 DEFA OKUYUP, ACAİP BEĞENEN İNSANLAR KONUMU KISKANIP ÇALINTI DEMEYE BAŞLAMIŞLAR !!! :evil: :evil: :evil:
EY İNSAN DIŞI VARLIKLAR ! EĞER BU KONU ÇALINTIYSA KANITLAYIN (imkansız
)
EĞER DEĞİLSE AĞZINIZI KAPAYIN EBEDİBİNİZLE OTURUN
Konumu www.ikvonline.net 'te Açan MAJESTE Adlı Moderatör Arkadaşımıza Teşekkür Ediyorum.
NOT: Taklitlerimden Sakının
VE GERÇEKTEN SİNİRLERİM BOZULDU BU YAZIYI EN AZ 100 DEFA OKUYUP, ACAİP BEĞENEN İNSANLAR KONUMU KISKANIP ÇALINTI DEMEYE BAŞLAMIŞLAR !!! :evil: :evil: :evil:
EY İNSAN DIŞI VARLIKLAR ! EĞER BU KONU ÇALINTIYSA KANITLAYIN (imkansız
EĞER DEĞİLSE AĞZINIZI KAPAYIN EBEDİBİNİZLE OTURUN
Konumu www.ikvonline.net 'te Açan MAJESTE Adlı Moderatör Arkadaşımıza Teşekkür Ediyorum.
NOT: Taklitlerimden Sakının
Serdarraz yazdı:GHOSEN, bari bana söle konuyu özelden.Ben bile merak ettim.
Serdar Sana Söylemek İsterdim Ama Söyleyemeyeceğim Sürprizi Kaçmasın
Bu Konu Gibi Fazla Gizli ve Sırlı Olguları Kapsamıyor Ama Aynı Bu Konu Kadar İlginizi Çekeceğine Eminim