Desteğe Önerildi ve Destek Çıkan Siz Olun .

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HeadbangersBall
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Desteğe Önerildi ve Destek Çıkan Siz Olun .

Mesaj gönderen HeadbangersBall »

Merhaba ,

İKV Açık Beta
25 Aralık 2006 Pazartesi Gününde İstanbul Kıyamet Vakti Beta dönemi açılmıştı . Beta dönemindeki oyuncular karakter adlarını istediği şekilde (Alfabemize uygun biçimde ) açabiliyorlardı . Beta dönemi kapandıktan sonra bu erişim kapatıldı . Oyuna sonradan başlıyan arkadaşların bir suçu yok , onlarda bu hakkı istiyorlardı . Ama zamanı geçmişti . Şimdi ise önerim şu ; Bir ücret veya herhangi bir makul bir şey karşılığında beta karakter açma hakkı taleb edilmesidir . Bu ücreti veya makul bir şey karşılığnda vererek hak sahibi olacak ve karakter ismini büyük, küçük harfler ile yazacaktır ( Alfabemize uygun biçimde ) .

Önerime destek çıkan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum .

Tabii ki de bunca yenilik yeniyken bu hakkın gelmeside oyuna ayrı hava tad katacaktır .

İyi oyunlar .
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...
Resim
Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
Kullanıcı avatarı
KiNgHaKkI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kabadayılar

Re: Desteğe Önerildi ve Destek Çıkan Siz Olun .

Mesaj gönderen KiNgHaKkI »

Büyük harfle yazma 2006 da vardı ama o charlarımız zaten silinmişti ;)

29 lvllerin gelmesiyle oyundaki tüm eski karakterler silindi ve daha sonrada büyük yazma devam etti.

Bir isim için para vermek mantıksız bir şey bence :|
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI

EMİNÖNÜ

25'ten beri burada ve burada olacak.!!

Dürüst OL !
Kullanıcı avatarı
HeadbangersBall
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

KiNgHaKkI yazdı:Büyük harfle yazma 2006 da vardı ama o charlarımız zaten silinmişti ;)

29 lvllerin gelmesiyle oyundaki tüm eski karakterler silindi ve daha sonrada büyük yazma devam etti.

Bir isim için para vermek mantıksız bir şey bence :|
Zaten ben alfabemize uyucak şekilde karakter ad açılmasını belirttim . Sen daha yazımın üstünde yanlışlar aramana ve kendini beğenmiş bir tavırla yorum yapmana ,konumu kirletmene gerek yok . Anlıyan arkadaşlarda destek vericektir . ''Bir isim için para vermek mantıksız bir şey bence '' Ben senden bu görüşünü istedim daha da başka bir şey eklemenede gerek yok . Karakter adı için para vericek yakın tanıdıklarım var . Onların desteği ile bu konuyu açmış bulunmaktayım ve desteğe önerdim .

Lütfen destek çıkıcak arkadaşlar yazsın . Olumsuz yorum yapıcaklar yorumlarını kendine saklasın .

İyi oyunlar .
Resim
Kullanıcı avatarı
Theanswerr
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Theanswerr »

bunun kaldırılmasının sebebi ;

öm atılmaya çalışıldığında kişinin adının harfleri tutturulamıyordu bazen bu yüzden kaldırıldı

ve geri gelmesi pek mümkün bir şey gibi görünmüyor ...

iyi forumlar...
ALLEN IVERSON>CROSSOVER MASTER

THEANSWER

İZNİM OLMADIKÇA ALAMASSIN BENDEKİNİ BENDEN ALSAN BİLE BENDEKİ HESAP SORAR SENDEN ;)
Kullanıcı avatarı
HeadbangersBall
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Theanswerr yazdı:bunun kaldırılmasının sebebi ;

öm atılmaya çalışıldığında kişinin adının harfleri tutturulamıyordu bazen bu yüzden kaldırıldı

ve geri gelmesi pek mümkün bir şey gibi görünmüyor ...

iyi forumlar...
Oyun yapımcıları yeri ve zamanında yenilikler ve sürprizler yapıyor . Umudu kesmek faydasız . Çoğunluğun dediği olur . Destek çıkan arkadaşlar umarım önerimiz uygulanır .

İyi oyunlar .
Resim
Kullanıcı avatarı
Fearoftheclipse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fearoftheclipse »

Çok saçma bu sana ne gibi bir şey katıcak harfin büyük küçük olunca item mi düşücek karizman mı yükselecek ?
Ayrıca eminönü gibi köklü sunuculardaki en eski oyuncularda bulunan bir onurdur o bence ve öylede kalmalı...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&

kotuxruya
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kotuxruya »

Yenilerle betacılar arasında o kadar fark olsun :P . İkv yönetimi senelerce plus almış oyunculara tşk etmez amma kutucuya tşk eder onlara ayrıcalık koyar kutunu al başvur kuru kuru başvurma . İkv kutusundan aldım nick özgürlügü istiyorum yaz tşk babımda yapılır :D:D
Kullanıcı avatarı
patiklipenguen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen patiklipenguen »

Daha sonradan açılan karakter isimlerinin büyüklü küçüklü olmamasının sebebi, oyunda yönetici olarak bulunanların moderasyon işlemlerinde yanlışlık yapmamaları ve zorluk yaşamamalarıydı. Artık oyun içi moderasyon sistemi olmadığına göre bu engelin olması mantıksız. Fakat bu sistemin değişmesini de istemiyorum. Herşey zamanında güzeldi bana göre. Çağlar boşver sonra bizi bulamazlar değiştirirsek adımızı :)

Patiklipenguen
Kullanıcı avatarı
HeadbangersBall
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

patiklipenguen yazdı:Daha sonradan açılan karakter isimlerinin büyüklü küçüklü olmamasının sebebi, oyunda yönetici olarak bulunanların moderasyon işlemlerinde yanlışlık yapmamaları ve zorluk yaşamamalarıydı. Artık oyun içi moderasyon sistemi olmadığına göre bu engelin olması mantıksız. Fakat bu sistemin değişmesini de istemiyorum. Herşey zamanında güzeldi bana göre. Çağlar boşver sonra bizi bulamazlar değiştirirsek adımızı :)

Sadık abi doğru diyorsunuz . Böyle bir karakter adı özgürlüğü olsa bence daha da güzel olacaktır . Benim fikrim bu yönde . :)
Resim
ALTAIRSNew
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ALTAIRSNew »

Aslında doğru birşey ancak şu tarafa katılmıyorum belirli bir ücret karşılığında olursa oyunun cırtı çıkar buna eminim. Ancak plus paket alan yada kutu alan oyuncuların aldıkları plus yada kutu başına sadece 1 Beta karakter açma hakkı olsaydı hem yönetime katkıda bulunmuş oluruz. Ayrıca bu beta karakter açma gerçekleşirse süreli olursa daha iyi olur. Örneğin 1 ay gibi bir süre neden diye sorarsanız eğer uzun sürerse bu etkinlik oyun sarpa sarar bir nevi oyuna yıllarını emeklerini tecrübelerini vermiş oyunculara bir teşekkür olarakda görebiliriz.

Saygılar.

Joob # Sancak

“Genel Etkileşim” sayfasına dön