[OKO Taktikleri] Büyücü-Savaşçıya karşı

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: [OKO Taktikleri] Büyücü-Savaşçıya karşı

Mesaj gönderen MykonS »

Byf5 yazdı:Ne haysiyetsizi Siz Kendiniz mi öğrendiniz ?

Anlatalım .)

Öncelikle Uzaklaşmanız gerekiyor Biri sayıyorsa BAŞLIYORUM demesini steyinki + 'nız olsun
Ardından Tesla Küresi Kurun Siz Ve küreniz Vuruken Nasıl Ve nereye Vuracağını Şaşıracak =Tesla 15 puan
O Size Deparla Gelecek Gelene Kadar Kritiklerle 50 ye iner Canı Size 2 Vurur Sizinki70 ve 50 Arasında
Savaşçıya Buz Yapınız Ve Ondan Önce Açılıcağınız İçin Uzaklaşacaksınız Ve gelene Kadar Vurucaksınız
Ve Son Adım ... Canı 20 ye inmiş olacak Ve Gelene Kadar Vurun Ve Tutulma atın .)
Teslayı Kurup Teslayla Vurunuz Savaşçı Pert

Büyücülerin Efendisi XxXMrDxxX ÖLümSüzBüYüCü KonuraLpLéé BénvuRdumSén Kaç Yakalarsammuck

bizim savaşçıda enayi tesla küresiyle büyücüyü karıştıracak madem böyle diyorsun bu taktikle neden benim savaşçımı kesemedin
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen melodrama44 »

15buz15bilgi
15meteorit15bilgi
15zihin
3 kutup
3tesla
15meditasyon
1büyü bozma

deneyin bakalım savaşçı zihin atmadığı ve siz bir hata yapmadığınız sürece her vs sizde.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
Shader
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Shader »

melodrama44 yazdı:15buz15bilgi
15meteorit15bilgi
15zihin
3 kutup
3tesla
15meditasyon
1büyü bozma

deneyin bakalım savaşçı zihin atmadığı ve siz bir hata yapmadığınız sürece her vs sizde.
bu yetenekler güzel ama ws atmadan önce kutubun menzilini ölçmeyi unutmayın
Resim
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen melodrama44 »

Shader yazdı:
melodrama44 yazdı:15buz15bilgi
15meteorit15bilgi
15zihin
3 kutup
3tesla
15meditasyon
1büyü bozma

bu yetenekler güzel ama ws atmadan önce kutubun menzilini ölçmeyi unutmayın

zaten 3 puanda kutup menzil için dir 1 puanın menzili bir miktar düşük olduğu için bazen tutmuyor yada savaşçı tam dibimizdeyken kutup açılıyor buda büyücüye bir dezavantaj oluyor.
keşke

1 temmuz 2012.
aaasfff
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen aaasfff »

Konsantrasyon yazdı:
xllhayaletllx yazdı:kUTp 15 PUAN adam durdurma atğında KuLan depArda değiL
Hapis 15
Buz ve bilgi 15
fizkseL & bilgi 15
8 tesla
ÜSTÜN BİLGE OLACAK (gerçi olamsıda aLIRSın:))

Kod: Tümünü seç

Fiziksel bilgi ne işe yarayacak elektirk bilgisi olması lasım fiziksel işe yaramz atıp tutmakla büyücü kullanılmaz
HayıR bence süper yetenekler benimde öyle fiziksel kalkan kalkalı daha çok çakıyor .. benim üstüm full bilge .. bu yetenekler süper gerçekten ama ben metitasyona verdim 5 puan ..
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

aaasfff yazdı:
Konsantrasyon yazdı:
xllhayaletllx yazdı:kUTp 15 PUAN adam durdurma atğında KuLan depArda değiL
Hapis 15
Buz ve bilgi 15
fizkseL & bilgi 15
8 tesla
ÜSTÜN BİLGE OLACAK (gerçi olamsıda aLIRSın:))

Kod: Tümünü seç

Fiziksel bilgi ne işe yarayacak elektirk bilgisi olması lasım fiziksel işe yaramz atıp tutmakla büyücü kullanılmaz
HayıR bence süper yetenekler benimde öyle fiziksel kalkan kalkalı daha çok çakıyor .. benim üstüm full bilge .. bu yetenekler süper gerçekten ama ben metitasyona verdim 5 puan ..
ne zaman yazdıgıma dikkat et
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
ematema
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ematema »

MykonS yazdı:

Anlatalım .)

Öncelikle Uzaklaşmanız gerekiyor Biri sayıyorsa BAŞLIYORUM demesini steyinki + 'nız olsun
Ardından Tesla Küresi Kurun Siz Ve küreniz Vuruken Nasıl Ve nereye Vuracağını Şaşıracak =Tesla 15 puan
O Size Deparla Gelecek Gelene Kadar Kritiklerle 50 ye iner Canı Size 2 Vurur Sizinki70 ve 50 Arasında
Savaşçıya Buz Yapınız Ve Ondan Önce Açılıcağınız İçin Uzaklaşacaksınız Ve gelene Kadar Vurucaksınız
Ve Son Adım ... Canı 20 ye inmiş olacak Ve Gelene Kadar Vurun Ve Tutulma atın .)

Büyücülerin Efendisi XxXMrDxxX ÖLümSüzBüYüCü KonuraLpLéé BénvuRdumSén Kaç Yakalarsammuck

bizim savaşçıda enayi tesla küresiyle büyücüyü karıştıracak madem böyle diyorsun bu taktikle neden benim savaşçımı kesemedin

Bu taktikle belki tank savaşçı kesersin o bile zor :D :D :D adamda durdurma yok ve max'ı 1500 gibi anlatıosun :D adam full tek item max bile olsa 2 vurur canın 70'le 50 arasında kalır dion gel benim savaşçıyla sana 2 vurayım 30 canın kalmassa çar silerim zaten 30 candan sora adam yanına gelmeden durdurma atıp kesikLe bile keser :D :D ben böle saçma taktik görmedim heleki tesla kurcan adam nereye vuracağını şaşırcak kısmına öldüm :D :D :D :D
Resim
ResimResimResim

New StyLe
Kullanıcı avatarı
XottomancavalryX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen XottomancavalryX »

ematema yazdı:
MykonS yazdı:

Anlatalım .)

Bu taktikle belki tank savaşçı kesersin o bile zor :D :D :D adamda durdurma yok ve max'ı 1500 gibi anlatıosun :D adam full tek item max bile olsa 2 vurur canın 70'le 50 arasında kalır dion gel benim savaşçıyla sana 2 vurayım 30 canın kalmassa çar silerim zaten 30 candan sora adam yanına gelmeden durdurma atıp kesikLe bile keser :D :D ben böle saçma taktik görmedim heleki tesla kurcan adam nereye vuracağını şaşırcak kısmına öldüm :D :D :D :D

Puhhahhh ADam neye Ugradıgını şaşıracak öyle mi :D :D Ya Gözlerim doldu valla :D Adam sana 2 kere vurcak canın 70-50 arasında :D :D Adm durdurma atmıcak Dikkat atmıcak :D :D :D Allah ım ya :D :D
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Anlatalım .)

hem bunları yazıon, hem bize hakaret ediyon, hem de büyücülerin efendisi diyon kendine? kafan qüzel mi :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Rbzombie
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Rbzombie »

Her büyücünün yeteneği kendine özgü AMa makine ' nin yazdığını tuttum .
Resim

“Büyücü” sayfasına dön