Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor
Re: Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor
Yönetimi tebrik ederim bu güncelleme ve çalışmalarından dolayı.Çoğu kişi bu konuyu pek çok kez gündeme getirmişti.Üretim ve toplama puanlarının sıfırlanabilmesi pek çok kişiye fayda sağlamıştır.Silinen karakterlerinde geri gelebilmesi harika bir şey.Teşekkür ederiz Yönetim.
SOUTH
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
South yazdı:Yönetimi tebrik ederim bu güncelleme ve çalışmalarından dolayı.Çoğu kişi bu konuyu pek çok kez gündeme getirmişti.Üretim ve toplama puanlarının sıfırlanabilmesi pek çok kişiye fayda sağlamıştır.Silinen karakterlerinde geri gelebilmesi harika bir şey.Teşekkür ederiz Yönetim.
49 karakterimi deneme amaçlı sildim hala geri alamadım ama yinede tebrikler bencede.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
tşkSelinay yazdı:mitmet yazdı:böyle saçmalamalara qülmek bile fazla.. ya elinizden bir şeyi mi aldılar?? qüncelleme qetirdiler hala şikayet ediyorsunuz.. madem o kadar ay aldın plusu 15 tl daha wer 3 ay boyunca para werme. satılmıyor diyorsan internetten al. ha ben küçüğüm anam babam izin wermez diyosan, qüncelleme olmamış qibi dawran. o kadar çalışıyorlar saqolun demek yerine böle tepkiler weriyorsunuz. sizin oyunu bırakmanız yönetime - deqil + awantaj qetirecektir kesinlikle!!trapzone1 yazdı:onca arkadaşım oyunu bıraktı artık yeter
aLkış :arrow: / Bu seferde ben alkışlıyım seni![]()
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Lathander yazdı:Arkadaşlar halen nedenleri merak ediyorsunuz. Lütfen duyurularımızı ve mesajlarımızı sorunuzu sormadan önce kontrol ediniz.
Lathander yazdı:Forumlarda oyuncularımızdan gelen tepkileri yoğun bir şekilde takip ediyor ve bu tepkiler üzerinde değerlendirmeler yapıyoruz.
Burada bizim karakter kurtarmada ve üretim ve toplama puanlarının sıfırlanmasında neden İKV Özel Sürüm Kutu istediğimizi fark eden bunu kavrayan oyuncularımız olmakla beraber İKV Özel Sürüm Kutu'yu diğer Plus Paket abonelikleri ile aynı görerek haksızlık yapıldığını söyleyen oyuncularımız mevcut.
Biz İKV Özel Sürüm Kutu yerine, İKV Plus Paketin bir üstü olacak bir abonelik çıkarıp, Fiyatını aylık 15 TL yapıp adına da İKV Mega Paket koyup bunu şart koşsaydık inanıyorum ki bugün sergilenen pekçok olumsuz yorum olmayacaktı.İKV Plus Paket satın alan oyuncularımız oyundaki her özellikten faydanalabilecek diye bir şart yok. Bu özellikler birer Plus Paket özelliği olan Klan ve Bölge kanalının kullanılması gibi oyun içi ayrıcalıklar olduğunu hatırlatırız.
Bu ayrıcalıklar kullanılması için İKV Özel Sürüm Kutusunun istemesi kesinlikle maddiyata dayanan bir talep değildir. Bunun içinde oldukça net ve anlaşılır bir kanıtnımız var. En pahalı ucret olan 3 aylık İKV Plus 29 TL değerinde iken İKV Özel Sürüm Kutu'yu D&R'da 14,90'dan temin edebiliyorsunuz. Biz bu özellikler için sizden daha fazla ücret ödemenizi değil, aksine daha az ücret ödemenizi istiyoruz. Lütfen konu hakkında değerlendirme yaparken bu olguyu görmezden gelmeyelim.
Şuan çalışmalarımız İKV Özel Sürüm Kutu'nun tedariğini kolaylaştırmak üzerine yoğunlaştırdık. www.uyelikal.com'dan alabileceğiniz gibi D&R'dan yada Bimeks'den temin edebilirsiniz.
İKV Özel Sürüm Kutu'nun İKV için ne demek olduğunu pek çok noktada sizlerle paylaştık. Bu konu hakkında genel etkileşimde halen bir duyuru sabittir. İKV Özel Sürüm Kutu'nun neden bu kadar önemli olduğunu bu konumuzdan takip edebilirsiniz. Bİz de 29 TL ödemek yerine daha az ücret ödeyerek İKV Özel Sürüm Kutu alarak bize katkıda bulunan oyuncularımıza teşekkür olarak bu ayrıcalıklar için İKV Özel Sürüm Kutu talep ediyoruz.
Şu an için kısa vade içinde bu şartın kaldırılmasını düşünmüyoruz. İleride sadece Plus Paket seviyesine indirgeme gibi alternatifler düşünülebilir. Ama bu ayrıcalıklardan öncelikli olarak İKV Özel Sürüm Kutu sahipleri faydanalabilecektir.
Teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Herşey ikv kutu için demişsin resmen.. Şunuda unutmayınki İKV oyuncusu 29 tl yerine 15 tl vermeyi yani hesabını sizden iyi biliyor...
Şahsen ben bu açıklamadan şunu cıkarırım.
Kutu'nun yuzde kazanca yüksek veya kutular elinizde kaldı
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
- Pasaseyhun
- Acemi Savaşçı
Çok tşkler ikv yönetimi dev ve Gmler Artık bu oyunda yavaş yavaş dünyaya açılabilecek düzeye geliyor ne mutlu ki bize bir türk oyunu bu kadar uzun süre hayatta kalıp bu başarıyı katlayarak devam ettirebiliyor.
Tekrardan SAolun
Tekrardan SAolun
PaşaxseyhunPaşaxseyhunn
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
yani bu kutularda bizim bilmeyipde yönetimin bildiği birşey varHerşey ikv kutu için demişsin resmen.. Şunuda unutmayınki İKV oyuncusu 29 tl yerine 15 tl vermeyi yani hesabını sizden iyi biliyor...
Şahsen ben bu açıklamadan şunu cıkarırım.
Kutu'nun yuzde kazanca yüksek veya kutular elinizde kaldı
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
iyi güzelde furma ulaşamıyoruzki kulanıcı girişi yap diyo sonrada yanlış kula-lanıcı yada gecersiz ad diyo nasıl gircez formda baş vurcaz birde benim 04.03 2010 da silinhdi oda kurtarılırmı acep

- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Karakter kurtarma desteği gelmeden önce silinmiş bir karakterimi kurtarabilir miyim ?Genckurtx yazdı:iyi güzelde furma ulaşamıyoruzki kulanıcı girişi yap diyo sonrada yanlış kula-lanıcı yada gecersiz ad diyo nasıl gircez formda baş vurcaz birde benim 04.03 2010 da silinhdi oda kurtarılırmı acep
Evet bu işlem geriye dönük olarak çalışabilir. Kurtarılacak karakterler için silinme tarihi 01.09.2010 tarihi ve sonrasıdır. Şu an için önceki tarihli karakterler kurtarılamamaktadır.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
49 LwL Ecelli karekterimi sildim yanlıslıkla anca agustos ayında silmiştim Eylülden onceki carlar geri alınamıyormuş yoksa alıcaktım kutu
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
- xxxhellboyxxx
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Güzel olmuş saolun.