Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
South
İskele Babası
İskele Babası

Re: Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor

Mesaj gönderen South »

Yönetimi tebrik ederim bu güncelleme ve çalışmalarından dolayı.Çoğu kişi bu konuyu pek çok kez gündeme getirmişti.Üretim ve toplama puanlarının sıfırlanabilmesi pek çok kişiye fayda sağlamıştır.Silinen karakterlerinde geri gelebilmesi harika bir şey.Teşekkür ederiz Yönetim.
SOUTH
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

South yazdı:Yönetimi tebrik ederim bu güncelleme ve çalışmalarından dolayı.Çoğu kişi bu konuyu pek çok kez gündeme getirmişti.Üretim ve toplama puanlarının sıfırlanabilmesi pek çok kişiye fayda sağlamıştır.Silinen karakterlerinde geri gelebilmesi harika bir şey.Teşekkür ederiz Yönetim.

49 karakterimi deneme amaçlı sildim hala geri alamadım ama yinede tebrikler bencede.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

Selinay yazdı:
mitmet yazdı:
trapzone1 yazdı:onca arkadaşım oyunu bıraktı artık yeter
böyle saçmalamalara qülmek bile fazla.. ya elinizden bir şeyi mi aldılar?? qüncelleme qetirdiler hala şikayet ediyorsunuz.. madem o kadar ay aldın plusu 15 tl daha wer 3 ay boyunca para werme. satılmıyor diyorsan internetten al. ha ben küçüğüm anam babam izin wermez diyosan, qüncelleme olmamış qibi dawran. o kadar çalışıyorlar saqolun demek yerine böle tepkiler weriyorsunuz. sizin oyunu bırakmanız yönetime - deqil + awantaj qetirecektir kesinlikle!!

aLkış :arrow: / Bu seferde ben alkışlıyım seni :)
tşk :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

Lathander yazdı:Arkadaşlar halen nedenleri merak ediyorsunuz. Lütfen duyurularımızı ve mesajlarımızı sorunuzu sormadan önce kontrol ediniz.
Lathander yazdı:Forumlarda oyuncularımızdan gelen tepkileri yoğun bir şekilde takip ediyor ve bu tepkiler üzerinde değerlendirmeler yapıyoruz.

Burada bizim karakter kurtarmada ve üretim ve toplama puanlarının sıfırlanmasında neden İKV Özel Sürüm Kutu istediğimizi fark eden bunu kavrayan oyuncularımız olmakla beraber İKV Özel Sürüm Kutu'yu diğer Plus Paket abonelikleri ile aynı görerek haksızlık yapıldığını söyleyen oyuncularımız mevcut.

Biz İKV Özel Sürüm Kutu yerine, İKV Plus Paketin bir üstü olacak bir abonelik çıkarıp, Fiyatını aylık 15 TL yapıp adına da İKV Mega Paket koyup bunu şart koşsaydık inanıyorum ki bugün sergilenen pekçok olumsuz yorum olmayacaktı.İKV Plus Paket satın alan oyuncularımız oyundaki her özellikten faydanalabilecek diye bir şart yok. Bu özellikler birer Plus Paket özelliği olan Klan ve Bölge kanalının kullanılması gibi oyun içi ayrıcalıklar olduğunu hatırlatırız.

Bu ayrıcalıklar kullanılması için İKV Özel Sürüm Kutusunun istemesi kesinlikle maddiyata dayanan bir talep değildir. Bunun içinde oldukça net ve anlaşılır bir kanıtnımız var. En pahalı ucret olan 3 aylık İKV Plus 29 TL değerinde iken İKV Özel Sürüm Kutu'yu D&R'da 14,90'dan temin edebiliyorsunuz. Biz bu özellikler için sizden daha fazla ücret ödemenizi değil, aksine daha az ücret ödemenizi istiyoruz. Lütfen konu hakkında değerlendirme yaparken bu olguyu görmezden gelmeyelim.

Şuan çalışmalarımız İKV Özel Sürüm Kutu'nun tedariğini kolaylaştırmak üzerine yoğunlaştırdık. www.uyelikal.com'dan alabileceğiniz gibi D&R'dan yada Bimeks'den temin edebilirsiniz.

İKV Özel Sürüm Kutu'nun İKV için ne demek olduğunu pek çok noktada sizlerle paylaştık. Bu konu hakkında genel etkileşimde halen bir duyuru sabittir. İKV Özel Sürüm Kutu'nun neden bu kadar önemli olduğunu bu konumuzdan takip edebilirsiniz. Bİz de 29 TL ödemek yerine daha az ücret ödeyerek İKV Özel Sürüm Kutu alarak bize katkıda bulunan oyuncularımıza teşekkür olarak bu ayrıcalıklar için İKV Özel Sürüm Kutu talep ediyoruz.

Şu an için kısa vade içinde bu şartın kaldırılmasını düşünmüyoruz. İleride sadece Plus Paket seviyesine indirgeme gibi alternatifler düşünülebilir. Ama bu ayrıcalıklardan öncelikli olarak İKV Özel Sürüm Kutu sahipleri faydanalabilecektir.

Teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

Herşey ikv kutu için demişsin resmen.. Şunuda unutmayınki İKV oyuncusu 29 tl yerine 15 tl vermeyi yani hesabını sizden iyi biliyor...
Şahsen ben bu açıklamadan şunu cıkarırım.
Kutu'nun yuzde kazanca yüksek veya kutular elinizde kaldı :D
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
Pasaseyhun
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Pasaseyhun »

Çok tşkler ikv yönetimi dev ve Gmler Artık bu oyunda yavaş yavaş dünyaya açılabilecek düzeye geliyor ne mutlu ki bize bir türk oyunu bu kadar uzun süre hayatta kalıp bu başarıyı katlayarak devam ettirebiliyor.
Tekrardan SAolun
PaşaxseyhunPaşaxseyhunn
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Herşey ikv kutu için demişsin resmen.. Şunuda unutmayınki İKV oyuncusu 29 tl yerine 15 tl vermeyi yani hesabını sizden iyi biliyor...
Şahsen ben bu açıklamadan şunu cıkarırım.
Kutu'nun yuzde kazanca yüksek veya kutular elinizde kaldı :D
yani bu kutularda bizim bilmeyipde yönetimin bildiği birşey var :D
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
Genckurtx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Genckurtx »

iyi güzelde furma ulaşamıyoruzki kulanıcı girişi yap diyo sonrada yanlış kula-lanıcı yada gecersiz ad diyo nasıl gircez formda baş vurcaz birde benim 04.03 2010 da silinhdi oda kurtarılırmı acep
Resim[img] http://img339.imageshack.us/img339/3345/2ci9npw.gif http://img210.imageshack.us/img210/1391/23ki5.jpg
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Genckurtx yazdı:iyi güzelde furma ulaşamıyoruzki kulanıcı girişi yap diyo sonrada yanlış kula-lanıcı yada gecersiz ad diyo nasıl gircez formda baş vurcaz birde benim 04.03 2010 da silinhdi oda kurtarılırmı acep
Karakter kurtarma desteği gelmeden önce silinmiş bir karakterimi kurtarabilir miyim ?

Evet bu işlem geriye dönük olarak çalışabilir. Kurtarılacak karakterler için silinme tarihi 01.09.2010 tarihi ve sonrasıdır. Şu an için önceki tarihli karakterler kurtarılamamaktadır.

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen bbknow »

49 LwL Ecelli karekterimi sildim yanlıslıkla anca agustos ayında silmiştim Eylülden onceki carlar geri alınamıyormuş yoksa alıcaktım kutu
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)

Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !

ÇemberLiTaŞ .. !
Kullanıcı avatarı
xxxhellboyxxx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xxxhellboyxxx »

Güzel olmuş saolun.

“Eski Duyurular” sayfasına dön