**zamanı geldi artık**
Re: **zamanı geldi artık**
Evet şu konuda işleri biraz hızlandırsalar iyi olur.
by KAMİLX,Kamilxx,Kamko,Kamilxxx,Xkamilx,Xkamilxx,Temizlikçi,Quantumxkamilx,Quantumxlimak...( Diken atanada Gül At ki gül atmayı öğrensin. )
- TayFaxCoUrAgEuX
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
destekleriniz için tesekkür ederim abilerim kardeslerim
loncaya ilişkin hata, öneri, sıkayet gibi iletişimleriniz için lütfen http://www.ikvtayfa.com formumuzdan iletişime geçiniz.(optımusbrayn)
Optımusbrayn optımusxbraynn Tayfaxcourageux
Optımusbrayn optımusxbraynn Tayfaxcourageux
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
IKV'nin güncelleştirme konusunda düşündüğü şeylerin arasında ''Lonca Sistemi'' var.Fakat bunu oyuna sunmak kolay olmuyacaktır.Oyunculara hitap eden bir güncelleme olduğu için büyük bir şey olucak.Ayrıca Geçenlerde gelen ''Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor'' güncellemesinde olduğu gibi buda büyük ihtimal plus ile olucak ve çok fazla tepki alabilir.Şu basit bir güncellemede bile alınan tepkiler oldukça fazlaydı.
- Ifyoulike10
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
Aynen yeni yer açılıcağına yeni itemler bölgeler geleceğine /l (Lonca Kanalı) gelsin daha iyi aslında organize olarak desteğe mesaj gönderilirse dikkate alınacağına inanıyorum.Uranusxspeed yazdı:FiaNNa yazdı:Tabkide evet geldi çeti bile oyun içinde /L diye birşey koymuşlar boşuna değildir umarım . Herkesin istediği öncelikli şey Lonca sistemi umarım isteklerimizi yönetim yerli yerine getiriyordur en yakın zamanda Lonca sisteminin gelmesi .
Hayal kurmak güzel birşey ama Hayalde biryere kadar x) ...