Legend Loncası İletişim Sayfası

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Legendxbaskan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Re: Legend Loncası İletişim Sayfası

Mesaj gönderen Legendxbaskan »

Resim
Başkanla Balıkçı İdrisin Toplantısı Olumlu Geçti...

İdris:Hayırıdır Başkan Hangi Ruzgar Attı...
Legendxbaşkan:Sorma İdrisim Masada Duran Okadar Çok Proje Varki Ki Hangisinden Başlıcamızı Şaşırdık.Sana Danışmaya Geldim...
İdris:Kolay Kolay Gelmezdin Anlat Hele Başkan Efendi...
Başakan:İdrisim Lonca Sayfamızda Orda Burda Tamam Ciddiyet Dedik Düzen Dedik Onu Dedik Bunu Dedik Bırak Hele Şu Ciddiyeti Bu Gun...
İdris:Anlat Paşam Dİnliyorum...
Başkan:İdrisim Kaliteli İsimleri Aramıza Katmaya Başladık Gelişime AÇısından Lonca Güzel ilerliyo Lakin Realler Diye Bi Lonca Varmış Senide Yakarlarmış Benide :)
İdris:Çıktınız Mı Heç Er Meydanına Peki ?
Başkan:Da Çıkamadık İdrisim Bizm Lv Lar Kurtarmıyo... :)
İdris:Peki Projen Ne Başkan Bu Reallere Karşı ?
Başkan:Önce Handanı Kesecem , Meteorda Realleri Yıpratıp B Planına Geçip Er Meydanında Realleri Yıkacam İdrisim...
İdris:Aman E.ö Ne Yansıtma Bu Olayları Da Yeni Nefes Alıyoruz Zaten...
Başkan:Çok Geç İdrisim Sende Varsın Bu İşte...
İdris:Nasıl Yani ?
Başkan:Sati Yeri Beli Olmayan Bi Toplantı Düzenlicem...Ve Sen Real Forum Sözcüsünü Ne Yapıp Ne Edip Oraya Getiriceksin...
İdris:Peki Ya O Neden...(Başkan Araya Girer)
Başkan:Çok Konuşuyo İdrisim Çok Akılı Sorular Soruyo Kesin Anlayıp Mahvedicek Organizasyonu Onu E.ö De Hamit Pehlivanın Yanında Bırakıcam...
İdris:Hamit Pehlivan mı ?
Başkan:Evet Amcası Olur...Ona O Gün Orda Kahvede Kalıp Ocakda Durması Gerektini SÖyleticem...Çıkmaz Sözünden...
İdris:Peki Ya O Ne Olucak...
Başkan:Onuda Sen Söle İdrism Niçin Geldim Ben Buraya?
idris:Tamam Orasını Merak Etme Topla Ekibi Al Kasanın Anahtarı Ful Kedi İyleştirn V.b İksirlerle Dolu Lazım Olucak...
Başkan:Evy idrisim Bana Musade Haber Bekliyorum...

Aradan 3 Gün Geçer...

Başkan Real Loncasını Yeniceklerini İdda Eder Forum Sayfasında Ve Real Forum Sözcüsü Bu İddaya Karşılık Zor Der İnanmaz...
Akşam Olur Meteora Bi Karanlık Çöker...İnsanlar Kaçışmaya Başlar...O Arda Telefon Çalar İdris Real Forum Sözcüsünü Arıyodur...Tel Görüşmesi Yapan Real Forum Sözcüsü Aziz Kardeşimiz Acilen Bovulunu Toplar Başkandan İzin Alıp E.ö Yoluna Koyulur...E.ö Ne Vardında Direk Amcası Hamitin Yanına Diger...Ve Plan İşlemktedir Orda Legendler Toplntıdadır.Toplantı Biter Legedler Ayaga Kalkar Teker Teker Gitmeye Başlarlar...Legend Loncası ileri Gelenleri Önde Sanki Bir Er Meydanına Gidermişcesine Yola Koyulurlar...Azizn Aklı Orda Kalır Lakin Amcası Hamit Onu Ocagın Başına Çoktan Göndermiştir Bile...

Legendler Meteora Warır We Etraf Bomboştur...( İdris Yerli Halkı Onceden Uyarmıştır ) Burada Katliyam Olucak Demiştir...Fakat Bunu ALdırış Etmeyen Realler Babı ALide Üretimlerini Yapmaya Koyulmuşlar Birbirinden Güzel Kafa Koparanlar Balyozlar Üretmektedirler...Bunu Gören Başkan Dur Emri Werir...

Başkan:Sevgili Realler Az Aşaga Gelin Hele Der...Ha Salam Gelin Kendimizi Deniyecez Der...( Rakibini Arkadan Wurmak 1-0 Önde Başlamak İstemez )

Realler Ful Giyinir Kuşanır Legend Lerle Kıyasıya Bir Mucadeleye Başlar...Fakat Başknın Em Kadrosu Lodos Sancakta Beklemektedir...Meteorda Yıpratılan Realler Em E Yorgun Bİtkin Girerler...

Başkanın Salam Dinç Kadrosu Realleri Er Meydanı 1 De Yenilgiye Ugratır...Er Meydanından Çıkar Handan Hanımı Keserler...Meteorda Em De Taş Üstune Taş Bırakmazlar...

Ertesi Gün Forumda Şöyle Bir Haber Geçilir...

LEGEND LER REALLERE KARŞI COŞARSA

( Azizm Real Forum Sözcüsü Kardeşim Sana Gelsin Tamamen Hayal Ürünüdür Arkadaşlar :) Gülelim Eylenelim :) Maksadımız İyi Vakit Geçirmek....

Gelecek Sayı 2 Hafta Sonra Bayilerde :):)
Resim
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

ahahahah :D on numara güzel olmuş :D ellerine saglık :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Legendxbaskan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Sagolsın Azizim :) Amacımız Tılsıma Hizmet :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Ayrıca kişisel iltifatların içinde tşkler...
Resim
Kullanıcı avatarı
Legendxbaskan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Rica Ederim...Msn Adresim noc10trol@hotmail.com
Resim
Kullanıcı avatarı
Beste
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Beste »

anaaaa sız Lodosmu Ettınız Loncayı :D
Adım Unvanımdır Gecmısım Icratımdır Adam OLana EywaLLah Adam OLmayan YaLLah

Sunucu:TıLsım
Nıck:Beste:Realxkorkux

Resim
Kullanıcı avatarı
Legendxbaskan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Yok Da Etmedik Benim Gölüm Arz Klanından Yana Ama Durum Neyi Gerektiricek Bilmiyorum...
Resim
Kullanıcı avatarı
Legendxlider
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Legendxlider »

Sevgili kardesım hüseyın bu yazını okuyunca hem cok eglendım hemde cok dusundum oncelıkle ellerıne saglık kardesım / bu yazıda dusundugum taraf gercektn boyle bı lonca olabılegegımız gunler umıd edıyorum krdesım er gec bız bole bir lonca olacagız (tabı kasıt real kardeslerımıze bı kasıt yok demek ıstedıgım kalıtelı bır lonca =)) ) umarım krdesım bu ıslerı basarabılırız umarım adımızı tılsımın baş köşesıne altın harflerle yazdıra bılırz tek dılegım bu=)

SAYGILARIMLA
Legendxlider
Kullanıcı avatarı
Legendxbaskan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

İnş Kardeşim...Hepimizin İsyegi Bu Dogrultuda...Real Kardeşlermizin Nasıl Bi Lonca Oldunu Bİliyoruz...Kendimizi Onlara Rakip Gormemiz Onlar İçin Sevindirici Olmalı Çünkü Her Zaman İyiler Rakip ALnır İyiler Örnek Alnır...Kendilerine Tılsımda Başarılar...Rakip Klanda Da Olsak Aynı Klanda Da Olsak Her Zaman Destekçileriyiz...Tılsımda Ki Tüm Loncalrın Yanındayız...

Herkeze İYi Oyunlar İyi Forumlar...
Resim
Kullanıcı avatarı
Legendxlider
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Legendxlider »

Tabıkı kardesım kalıtelı ınsanlar kalıtelı ısımler her zmn ornek olur ınsanlara ıyıyı ve guzelı sergıleyen ınsanlr ornek alınır bızde ıns bu yonde ılerleyen bı lonca olucaz umarım herkesın dılegı bu yonde

Saygılarımla
Legendxlider

“Genel Sohbet” sayfasına dön