:mrgreen: artık oyunda savaşcıya deyer verilmiyor mig. sığ. savaşcıları götürmüyolar... artık oyunda zere kadar savaşcılara deyer verilmiyor.. oyun büyücü ve şifacının olmuş :S evet size yaşadıklarımı anlatam :mrgreen:
şimdi adam tank arıyo adama diyorum kardeş ben tank olsam götürümüsün tabikide kardeşim ii tamam bekle geliyorum reis tamam bekliyorum kardeşim makinaya giriyorum itemleri satıyorum Tank olucam adı güzel tank
itemleri satım başlıyom almaya adama soruyom kardeşim yüzük kaça bana diyo sen tanıdıksın sana 6m diyorum tanımasan 20m dersin heralde :mrgreen: nese aldıkmı itemleri aldık

geliyorum adamın yanına reis oldum tank aldım itemleri al guruba alıyo 5 daka bekletip Kardeşim k.b ark. geldi onu alıcam tamam reis ö.d yha
sonra başka bi guruba giriyosun bakıyon adam yazıyo oraya mig.tank büyü arayan hemen bizim gurup başkanı adamı çağıryo bana hiç bişey demeden direk guruptan atıyo o adamı alıyo yazıyorum kardeş neden atın canım istedi tamam eyw onda :mrgreen: sonra aldığın itemleri sat sata bilirsen

neyse satıyorsun adama bakıyon pm atıyo kardeş item kaça 6m usta aldığım fiyata satıyom... kafamı buluyosun lan o item en fazla 2 500 eder kazıklanmışsın ben sana 3m verem... tamam gel satam kardeş

satıyosun sonra bakıyosun adam yasıtıyo kardeş item kaça 7m kardeş pahalı deilmi item benim satarım sen karışamasın alıyosan al almıyosan yol al... tamam kardeş kızma k.g.. saol sonra sinirden adama ayıptır yazdım sadece bu kelime ayıptır sadece başka bişey yok.. :mrgreen: bakıyorum adımı hırsıza çıkarıyolar küfürbaza çıkarıyolar yazıyosun kardeş neden öle yazıyon.. adam yazıyo keslan hırsız sonra bakıyon 3 4 kişi daha hırsız dolandırcı valan yazıyor... ses çıkaramasın neden onların oyunda çevresi geniş ses çıkarırsan daha fazla şeyler olur ...

susucaksın çevre yapana kadar oyunda... vaybee oyunda bakın ! :mrgreen:
nese adamla muhabet ediyosun ark, oluyosun arki. sözde arki :mrgreen: 1 gün qeçiyo 2 gün geçiyor adam sana diyo kanka sende yazıyosun efendim kanka ...kanka bana item versene w.s atıcam bidaha geri vericem oyunda herkes tanır beni ben hırsızlık valan yapmam ... tamam kanka gel vereyim veriyosun 20 daka geçiyo adamdan istiyon kanka w.s bitmedimi getir adam sana yazıyo sende kimsin bilader benimi soyucan lan hırsız işe bak

tamam nahlet çıksın diyosun itemde istemiyosun... itemin varken itemsiz geziyosun oyunda

sonra adam yazıyo 5 6 kişiyle valancı hırsız item alıp vermeyin hırsızın tekidir gördüğünüz yerde yasklara ekleyin bakıyorum bölgeden 7 kişi 8 kişi daha katılıyor adama oyunda full nickim hırsız [içerik silinmiştir] die geçiyor :mrgreen: görende yasklara ekliyor neden ben hırsızım oysa öle bişey bile yok itemlerimi adam çaldı benim adım hırsıza çıktı :

AMA SONUÇTA BİR OYUN ... NE OYUN ESKİSİ qibi bir oyun ne oyuncular eskisi qibi oyuncular Nede artık savaşcılara verilen değer eskisi qibi değer :|