Yanlışmıyım...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Erzincanxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Yanlışmıyım...

Mesaj gönderen Erzincanxx »

:mrgreen: artık oyunda savaşcıya deyer verilmiyor mig. sığ. savaşcıları götürmüyolar... artık oyunda zere kadar savaşcılara deyer verilmiyor.. oyun büyücü ve şifacının olmuş :S evet size yaşadıklarımı anlatam :mrgreen:

şimdi adam tank arıyo adama diyorum kardeş ben tank olsam götürümüsün tabikide kardeşim ii tamam bekle geliyorum reis tamam bekliyorum kardeşim makinaya giriyorum itemleri satıyorum Tank olucam adı güzel tank :(

itemleri satım başlıyom almaya adama soruyom kardeşim yüzük kaça bana diyo sen tanıdıksın sana 6m diyorum tanımasan 20m dersin heralde :mrgreen: nese aldıkmı itemleri aldık :D geliyorum adamın yanına reis oldum tank aldım itemleri al guruba alıyo 5 daka bekletip Kardeşim k.b ark. geldi onu alıcam tamam reis ö.d yha

sonra başka bi guruba giriyosun bakıyon adam yazıyo oraya mig.tank büyü arayan hemen bizim gurup başkanı adamı çağıryo bana hiç bişey demeden direk guruptan atıyo o adamı alıyo yazıyorum kardeş neden atın canım istedi tamam eyw onda :mrgreen: sonra aldığın itemleri sat sata bilirsen :D :D neyse satıyorsun adama bakıyon pm atıyo kardeş item kaça 6m usta aldığım fiyata satıyom... kafamı buluyosun lan o item en fazla 2 500 eder kazıklanmışsın ben sana 3m verem... tamam gel satam kardeş :/ satıyosun sonra bakıyosun adam yasıtıyo kardeş item kaça 7m kardeş pahalı deilmi item benim satarım sen karışamasın alıyosan al almıyosan yol al... tamam kardeş kızma k.g.. saol sonra sinirden adama ayıptır yazdım sadece bu kelime ayıptır sadece başka bişey yok.. :mrgreen: bakıyorum adımı hırsıza çıkarıyolar küfürbaza çıkarıyolar yazıyosun kardeş neden öle yazıyon.. adam yazıyo keslan hırsız sonra bakıyon 3 4 kişi daha hırsız dolandırcı valan yazıyor... ses çıkaramasın neden onların oyunda çevresi geniş ses çıkarırsan daha fazla şeyler olur ...:)
susucaksın çevre yapana kadar oyunda... vaybee oyunda bakın ! :mrgreen:

nese adamla muhabet ediyosun ark, oluyosun arki. sözde arki :mrgreen: 1 gün qeçiyo 2 gün geçiyor adam sana diyo kanka sende yazıyosun efendim kanka ...kanka bana item versene w.s atıcam bidaha geri vericem oyunda herkes tanır beni ben hırsızlık valan yapmam ... tamam kanka gel vereyim veriyosun 20 daka geçiyo adamdan istiyon kanka w.s bitmedimi getir adam sana yazıyo sende kimsin bilader benimi soyucan lan hırsız işe bak :D tamam nahlet çıksın diyosun itemde istemiyosun... itemin varken itemsiz geziyosun oyunda :D sonra adam yazıyo 5 6 kişiyle valancı hırsız item alıp vermeyin hırsızın tekidir gördüğünüz yerde yasklara ekleyin bakıyorum bölgeden 7 kişi 8 kişi daha katılıyor adama oyunda full nickim hırsız [içerik silinmiştir] die geçiyor :mrgreen: görende yasklara ekliyor neden ben hırsızım oysa öle bişey bile yok itemlerimi adam çaldı benim adım hırsıza çıktı : :( AMA SONUÇTA BİR OYUN ... NE OYUN ESKİSİ qibi bir oyun ne oyuncular eskisi qibi oyuncular Nede artık savaşcılara verilen değer eskisi qibi değer :|
Kullanıcı avatarı
ByDant3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Yanlışmıyım...

Mesaj gönderen ByDant3 »

evet kardeşim haklısın oyunda kimseye güvenmiyeceksin

ben çok güvendim çok kazık yedim öyle insanlar yüzünden 3 tane karakterimi sildim.
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
Kullanıcı avatarı
nefkin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen nefkin »

Haklısın Kardeş Çok Haklısın Bu Gibi Olaylar İkvde Çok Oluyor...!Benimde Başıma Geldi Buna Benzer Olaylar Hırsızlıkla Suçlanmadım Ama Suçlanmış Kadar Oldum...! Klana ve Bölgeye Yalan Yanlış Şeyler Yazan çok kişi var bu oyunda...!
[Nefkinbey]...! [Nefkınbey]...!

Kötü bir işin en güçlü şahidi vicdanımızdır Hz.Ömer(r.a) ...!
Kullanıcı avatarı
Taskopru37
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Taskopru37 »

Tamamına katılıyorum.. Çok haklısın kardeş..
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Kullanıcı avatarı
Deepocean
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Deepocean »

ByDant3 yazdı:evet kardeşim haklısın oyunda kimseye güvenmiyeceksin

ben çok güvendim çok kazık yedim öyle insanlar yüzünden 3 tane karakterimi sildim.

konuyu açan arkadaşa katılıyorum ama şunuda eklemek istiorum karaktersizler için karakter silmek kendi emeğine saygısızlık .....arkadaş dediğin seni sömürmez , çıkar beklemez , çevresinde 2 sağlam itemli olunca seni satmaz .... ve buna benzer söylenecek çok şey.. uzun lafın kısası ne kadar burası oyun ortamıda olsa ne borç item ver , ne para , ne kullanıcı adı ve şifre .... seni arkadaş benimseyen sadece sen olduğun için yanında olsun gerisi yalan kim ne derse desin... zaten kanka dediklerin kazıklmıyomu insanı .... SAYGILARIMLA .....
DÜN VARDIM BU GÜNDE VARIM YARINDA VAR OLACAĞIM...
Kullanıcı avatarı
ByDant3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ByDant3 »

Deepocean yazdı:

konuyu açan arkadaşa katılıyorum ama şunuda eklemek istiorum karaktersizler için karakter silmek kendi emeğine saygısızlık .....arkadaş dediğin seni sömürmez , çıkar beklemez , çevresinde 2 sağlam itemli olunca seni satmaz .... ve buna benzer söylenecek çok şey.. uzun lafın kısası ne kadar burası oyun ortamıda olsa ne borç item ver , ne para , ne kullanıcı adı ve şifre .... seni arkadaş benimseyen sadece sen olduğun için yanında olsun gerisi yalan kim ne derse desin... zaten kanka dediklerin kazıklmıyomu insanı .... SAYGILARIMLA .....
silmemin sebebi üzerlerinde hiç item kalmamasıdır başka bir sebebi yok(karakter kasmak cok zor değil :D)
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
Kullanıcı avatarı
Erzincanxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Erzincanxx »

ByDant3 yazdı:
Deepocean yazdı:

silmemin sebebi üzerlerinde hiç item kalmamasıdır başka bir sebebi yok(karakter kasmak cok zor değil :D)

item olmasa bile emek harcanıyor bunu asla unutma.
Kullanıcı avatarı
Sparow
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Dıstrıct Area

Mesaj gönderen Sparow »

banada bı ara oldu o ara plus ım bıtmıstı hıc sebep yokken veletın bırı bölgeden XxSpArOwXxFaTiHx hırsızdır felan dedım nıye yazdın 'kes lan hırsız ' şaka gıbı bunlar yaw ....
Kullanıcı avatarı
Deepocean
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Deepocean »

Erzincanxx yazdı:
ByDant3 yazdı:
Deepocean yazdı:

item olmasa bile emek harcanıyor bunu asla unutma.
katılıyorum o çarı 49 yapmak ve silmek gereksiz bir hareket .... itemlerin çalındıysa yada bilerek boşalttıysan fln tekrar alınır bir şekilde ama zaman harcayıp özen verip kasdığın çarı silmek gerek iftira yüzünden gerekse farklı sebeplerden (iftira konusunda haklıysan ama) çar silinmez ... emeğe saygı ;) SAYGILARIMLA
DÜN VARDIM BU GÜNDE VARIM YARINDA VAR OLACAĞIM...
Kullanıcı avatarı
Ottomanxtio
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Ottomanxtio »

Gb den önce savaşçı ikv de önemli bir potansiyele sahipti şimdi ise sadece tandıkları ve iyi tank olanlar kalabiliyor gb lere...
##~~/Ottomanxtio/~~##
'~'~*T*İ*O*~'~'

“Genel Sohbet” sayfasına dön