viewtopic.php?f=46&t=39964
ilgili başlık neden benim "o an" yaşadığım sorunu senin "öteki anda" yaşamadığını da açıklıyor
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Yapım halinde...
under construction..
under construction..
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Selamünaleyküm.
Liderim;
yazdığın iletide net bir mesaj var, kesinlikle kıracak bir mana yok, samimi söylüyorum kelimede kırıcı olacak bir ifade aklıma dahi gelmedi ve biliyorsun sana asla ve kat a kırılmam, çünki sorumluluğun ciddiyeti ile ifade ettiğini biliyorum.
kalemim kırıldı ifadesi mecaz manada idi bu ihtiyar abin yazı dilini sever de mecaz ve külli ifadeleri çok kullandığı için bazen yanlış anlaşılır. Okudukça sinirlendiğim için o konuya yazmadım alp yazmış, son yazan biri vardı yine hayvanlı ifadeler ile bende tahrik oldum cevap yazmak için, talimatını görünce vaz geçtim. Kalemim kırıldı ifadesi, hayvanlı hitaplara meraklı olanların 13 yaşındaki oğlum alparslandan sonra benimle muhatab olmaktan kurtardığın içindi.
Selametle...
Liderim;
yazdığın iletide net bir mesaj var, kesinlikle kıracak bir mana yok, samimi söylüyorum kelimede kırıcı olacak bir ifade aklıma dahi gelmedi ve biliyorsun sana asla ve kat a kırılmam, çünki sorumluluğun ciddiyeti ile ifade ettiğini biliyorum.
kalemim kırıldı ifadesi mecaz manada idi bu ihtiyar abin yazı dilini sever de mecaz ve külli ifadeleri çok kullandığı için bazen yanlış anlaşılır. Okudukça sinirlendiğim için o konuya yazmadım alp yazmış, son yazan biri vardı yine hayvanlı ifadeler ile bende tahrik oldum cevap yazmak için, talimatını görünce vaz geçtim. Kalemim kırıldı ifadesi, hayvanlı hitaplara meraklı olanların 13 yaşındaki oğlum alparslandan sonra benimle muhatab olmaktan kurtardığın içindi.
Selametle...

[right]Arif YAMAN[/right]
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Ömerim dediğimi inşaallah yanlış anlamadın. Lonca imzası tamam. Ben büyük logoyu sil demedim, üzerine lonca adını değil çarlarından birini yaz dedim, sen silmişsin umarım beni yanlış anladığın için değildir...

[right]Arif YAMAN[/right]
Selamun Aleyküm [[Tüm Dostlara]] Selamlar Olsun...
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Selamün aleyküm hayırlı sabahlar bugün 12 1 arası kenan yapıcaz bizim ekip o saatlerde oyunda beni bulun.
Börteçinexhakanı
Börteçinexshoter
Börteçinexidikut
Börteçinexquilty
Ben ve
Börteçinextitan
Börteçinexhakanı
Börteçinexshoter
Börteçinexidikut
Börteçinexquilty
Ben ve
Börteçinextitan

- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Börteçine
Hıhh :lol:TheRiamax yazdı:Selamün aleyküm hayırlı sabahlar bugün 12 1 arası kenan yapıcaz bizim ekip o saatlerde oyunda beni bulun.
Börteçinexhakanı
Börteçinexshoter
Börteçinexidikut
Börteçinexquilty
Ben ve
Börteçinextitan
hEAxtengiz yazdı:Hıhh :lol:TheRiamax yazdı:Selamün aleyküm hayırlı sabahlar bugün 12 1 arası kenan yapıcaz bizim ekip o saatlerde oyunda beni bulun.
Börteçinexhakanı
Börteçinexshoter
Börteçinexidikut
Börteçinexquilty
Ben ve
Börteçinextitan
beni mgratamı attın abi
![]()

- xtengiz
- Kobra Takipçisi
TheRiamax yazdı:hEAxtengiz yazdı:Hıhh :lol:TheRiamax yazdı:Selamün aleyküm hayırlı sabahlar bugün 12 1 arası kenan yapıcaz bizim ekip o saatlerde oyunda beni bulun.
Börteçinexhakanı
Börteçinexshoter
Börteçinexidikut
Börteçinexquilty
Ben ve
Börteçinextitan
beni mgratamı attın abi
![]()
![]()
abi oyuna geçsene
- Mertkan
- Demirci Çırağı
Oyundayım o saatlerde İbrahim
- Mertkan
- Demirci Çırağı
eminönünde Börteçinexfatih diye bir çar ile karşılaştım kendisi 37 level muahbbet ettiğim kadar ile de efendi bir kişilik onun gözlem leveli 45 olsun İbrahim gözlem altındakilere yazarsan sevinirm kardeşim