Valla onu bunu bilmem de şifacılara gelecek olan zırhın özelliğini çok merak ediyorum.şu anda ruh kalkanı açsak üstümüzde hiç zırh item olmasa %45 civarında oluyor zırh düzeyi.Eğer şifacılara da zırh gelecekse ki gelecek artık yüzde 60 lara dayanır ve şifacıları yücelen urbanlarla devirme devri de biter (En azından benım açımdan )
Heyacanın Doruk noktasındayız artık. GM LEggenDa çok yakında gelecek demişti. Şu önümüzdeki günlerde haberi gelse de bizde ona göre hazırlık yapsak ( Plus Paket ) Derinlere dalalım
Birde şu var [Dev] sancak sunucusu ziyaretinde bize soru sordu anket şeklinde ( 49 Seviye Geldiğinde )
-Yeni Seviyeler Mi İstiyorsunuz ?
-Lonca Sistemi mi Devreye Girsin ?
Cevap yazanların %90 ı lonca sistemi cevabını vermişti.İnşallah şu Grup alt bölgelriyle birlikte 3 Yıldır gelemeyen lonca sistemi de devreye girer.
Evett... Artık IKV Dunyasında yakın zamanda gelıcek buyucu ve sıfacılar ıcın on gorulen zırhlar ve oyun guncellemelerı gun yuzune cıkmıs oldu bu bız oyuncular ıcın sevındırıcı bır haber , ama uzun zamandır bu oyunu oynuyan bır oyuncu ve online oyunlar konusunda bilgi sahibi oldugunu dusunen bır kısı olarak ılerde yasana bılecek bır ıkı konuda sımdıden rahatsızım acıkcası ; Daha zırhların ne sekılde alınacagı bellı degıl yorum yapmak belkı yanlıs ama en azından bu konuda bır baslangıc olur dıye dusunuyorum.. Gozlukler gıbı san puanları ıle alınacaksa bu gozlukler acıkcası oyun dunyasında bence cok haksız bır ortam olusturuldugunu dusunuyorum... Herkez bılıyorkı oyun ıcınde savasarak veya vs gıbı etkınlıklerle bu tıp efsunlu esyaları alma olasılıgı yok denecek kadar azdır sonuc olarak klan parası kasma terımı ortaya cıkıyorkı oyuncular kendı arasında gleıstırdıgı karsılıklı klan parası kasarak bırıktırılen san paraları ıle bence haksız bır ortam olusturulucaktır.. ortalama bır zırh 250bın kp ye satılsa bu normal bır oyuncunun olusturması ımkansızdır ve halıyle her sunucuda belırlı kısılerın olusturdugu gruplar veya kısılerın tekelınde bır pazar olusacaktır.. Tabıı bu yorumuma ıtıraz edıcek arkadaslarımızda olucaktır bızde saatlerımızı harcayp kp kasıyoruz bızımkıde emek dıyebılırsınız haksız bır durumda degıl ama oyunda bır gruba dahıl olmuyan veya boyle bır kp kasma yontemı benımsemıyen buyuk bır cogunlugun haklarınında gozetılmesı gerektıgını dusunmekteyım ... Emınım yonetım ve oyun gelıstırme ekıbı bu konuda bır calısma yapmıstır dıye umuyorum ama genede cekıncelerımızı ve fıkırlerımızı burda bıldırmek uygun olacagı dusuncesındeyım .... Bu tıp efsunlu esyaların pazarlaması ve satısını daha adılane ortama sunmak elbette bu arkadasların elınde bekleyıp gorecegız umarım her gelen yenı gunceleme ve etkınlıkle cok daha renklı ve buyuk bır IKV dunyası ıle karsılacagımız dıleklerıyle Saygılarımla.....................SAMILBEY................................................
SAMILBEY yazdı:Evett... Artık IKV Dunyasında yakın zamanda gelıcek buyucu ve sıfacılar ıcın on gorulen zırhlar ve oyun guncellemelerı gun yuzune cıkmıs oldu bu bız oyuncular ıcın sevındırıcı bır haber , ama uzun zamandır bu oyunu oynuyan bır oyuncu ve online oyunlar konusunda bilgi sahibi oldugunu dusunen bır kısı olarak ılerde yasana bılecek bır ıkı konuda sımdıden rahatsızım acıkcası ; Daha zırhların ne sekılde alınacagı bellı degıl yorum yapmak belkı yanlıs ama en azından bu konuda bır baslangıc olur dıye dusunuyorum.. Gozlukler gıbı san puanları ıle alınacaksa bu gozlukler acıkcası oyun dunyasında bence cok haksız bır ortam olusturuldugunu dusunuyorum... Herkez bılıyorkı oyun ıcınde savasarak veya vs gıbı etkınlıklerle bu tıp efsunlu esyaları alma olasılıgı yok denecek kadar azdır sonuc olarak klan parası kasma terımı ortaya cıkıyorkı oyuncular kendı arasında gleıstırdıgı karsılıklı klan parası kasarak bırıktırılen san paraları ıle bence haksız bır ortam olusturulucaktır.. ortalama bır zırh 250bın kp ye satılsa bu normal bır oyuncunun olusturması ımkansızdır ve halıyle her sunucuda belırlı kısılerın olusturdugu gruplar veya kısılerın tekelınde bır pazar olusacaktır.. Tabıı bu yorumuma ıtıraz edıcek arkadaslarımızda olucaktır bızde saatlerımızı harcayp kp kasıyoruz bızımkıde emek dıyebılırsınız haksız bır durumda degıl ama oyunda bır gruba dahıl olmuyan veya boyle bır kp kasma yontemı benımsemıyen buyuk bır cogunlugun haklarınında gozetılmesı gerektıgını dusunmekteyım ... Emınım yonetım ve oyun gelıstırme ekıbı bu konuda bır calısma yapmıstır dıye umuyorum ama genede cekıncelerımızı ve fıkırlerımızı burda bıldırmek uygun olacagı dusuncesındeyım .... Bu tıp efsunlu esyaların pazarlaması ve satısını daha adılane ortama sunmak elbette bu arkadasların elınde bekleyıp gorecegız umarım her gelen yenı gunceleme ve etkınlıkle cok daha renklı ve buyuk bır IKV dunyası ıle karsılacagımız dıleklerıyle Saygılarımla.....................SAMILBEY................................................
Sizinle aynı görüşteyim. Düşüncelerimi 1 hafta önce İKV Destek sayfasından yazılım ekibine ilettim. Yazılım ekibinin bu durumdan haberi var. İçiniz rahat olsun.