XUKALAXBLEYD ~~ MEGAXREGAL ( BENİM DEĞİLDİR ARTIK )
NeDeN Mavi Topaz Bu Kadar Pahalı !
NeDeN Mavi Topaz Bu Kadar Pahalı !
ARKADAŞLAR MAVİ TOPAZ 1-2 M ' DEN 10 M ' YE UÇTU YUH YANİ BUNUN TEK BİR KAYNAĞI VAR MADEN KITLIĞI MİLLET FIRSAT BULDUKÇA KOYYO KAZIĞI BİZE . 1-2 HAFTA KİMSE MAVİ TOPAZ ALMASIN BAKIN NASIL SATCAKLAR
BİDE MİSAL GANO ' DAN 4 TANE VAREN MAVİ TOPAZ MADENİNDEN 2 TANE VAR AMA GANO 5 TANE İSTİYOR ÜRETİMLERDE 18 MAVİ TOPAZ İSTİYOR DENGESİZLİK BU . BEN MEGAXREGAL ADLI KAREKTERİME EJDER ASAYI ÜRETİRKEN KADİMLERİ => 45 + 45 ' DEN ALDIM MAVİ TOPAZLAR URBAN GRANİT ZIRHLA TAKAS ETMİŞTİM MENEKŞELERİ 4 - 5 BİDE SON 1 TANE KALMIŞTI ONADA ROMANBELLİC 7 M YE SATMIŞTI
YANİ NEDEN BU KADAR BOZUK Bİ PİYASA ? ÖZELLİKLE BU KRİSTALX BOZDU MERAN PİYASASINI

- Ottomanxempires
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: NeDeN Mavi Topaz Bu Kadar Pahalı !
Zeydan Kadim Kesilmeden Önce Pek Fazla Param Yoktu maden Felan alıyordum az az Mavi Topaz 2mdi almıştım 6 adet menekşede 3me kadar düşmüştü 2 adet de ondan aldım aldığım günün ertesi gün kadim kesildi (arzlar kestiğini açıkladı daha dorusu...)Mavi topazı tane 4.5dan menekşeyi 9dan sattım Ama suç bende deil o gün geophal ı gördüm geophal menekşe 10m 10m die bağrıyordu baktı millet hobaa menekşe 10m hade herkes 10me satsın... Tabi Okullar Açıldı Menekşe Fiyatı Tavan Yaptı... Arz klanından söylüyorum 5 adet menekşe satılık diye fiyatları öğrenmek için adamın teki hepsine 125m verem dedi :shock: Ulan tamda ejder üretiyodum
Neyse
Mavi topazları Tane 7mden x18 adet aldım
allahtan
akikleri x5 30me aldım
Kadimler görev
Menekşeler :shock: dün tam 5 saat menekşdeydm...Menekşeyi Tam çekicem bir arz geldi...Beni Kesti ve adam menekşe çekti...Şu an param 10m ve
menekşenin yarısını bile alamıycam
artık
karizma satcaz birşey yapcaz alcaz
Yada çekcez 

NefesAlıyorsakUmutVardır

Savaşmadan Pes Etme !

Efsaneler..... Kanla Yazılır....
Bundan 1 - 2 ay önce akik 2 buçuk menekse 3 ten satılıyordu
şimdi akik 10 menekse 15 - 20 den gidiyor

Al işte ihale bize kaldı
Sunucuda 2 tane Kristalx var biri ben diğeri bir abim. Ben ve abimin hiçbir zaman maden sattığımızı görmedim duymadım. He kadim kesme taktiğini geliştirip pençe fiyatlarını yarı yarıya düşürmek suçsa tamam suçluyuz

KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
OOOOfffff oooFFFF.
Uyanın millet uyanın.O çekmiş mavi bu çekmiş mavi denen fiyat 10m.ALMA.ALMAKİ SATAMASIN SATAMASIN Kİ 10 M DEĞİL 8 OLSUN.8 ede ALMA ALAMKİ SATAMASIN SATAMASINKİ 4M OLSUN.4 EDE ALMA.ALMAKİ SATAMASIN SATAMASIN Kİ 2M OLSUN.Adama acil topaz lazım dieye tüm parasını veriyor hooooooooooooooOooooooooooOOOOooop 10 den MAVİ ALINIR.Al alda sonraki mavileri 10m den alsana eşek herif.İşte böyle millet TAVSİYEM ALMAYIN ALMAYININ SATILMASIN SATILMASINKİ UCUZLASIN
Sivaslıyiğido/Bozkurtbey
Uyanın millet uyanın.O çekmiş mavi bu çekmiş mavi denen fiyat 10m.ALMA.ALMAKİ SATAMASIN SATAMASIN Kİ 10 M DEĞİL 8 OLSUN.8 ede ALMA ALAMKİ SATAMASIN SATAMASINKİ 4M OLSUN.4 EDE ALMA.ALMAKİ SATAMASIN SATAMASIN Kİ 2M OLSUN.Adama acil topaz lazım dieye tüm parasını veriyor hooooooooooooooOooooooooooOOOOooop 10 den MAVİ ALINIR.Al alda sonraki mavileri 10m den alsana eşek herif.İşte böyle millet TAVSİYEM ALMAYIN ALMAYININ SATILMASIN SATILMASINKİ UCUZLASIN
Sivaslıyiğido/Bozkurtbey

cevabı çok basit sığınak ve miğratın gelmesiyle birlikde yeteneklerde güncellendi ve büyücüye olan ilgi arttı ve ejder asası olmayan çoğu hatta hiç bir büyücü alınmıyor mığrağa sığınağa bir ejder asa için 18 mavi topaz gerekdiğini düşünürsek bu ejder asaya artan ilgiden faydalanmak isteyen bazı arkadaşlarımızda fiyatları yükseltti hatırlarsanız lazurixrasaaaa 2 gün krizoberil madenin başında dururdu 3-4 tane alexandrite çeker tanesini 9mden satardı yeşil hidra keşfinden verildiği öğrenilince alanlar hüsrana uğradı tabi doğal olarak bunları bu kadar anlattım tabi bide çözüm yolu var aklıma gelen 2 tanesini açıklıyım
ya menekşe akik mavi topaz gibi madenlerin sayısı arttırılcak
yada bu tür madenler sığınak miğrat gibi grup bölgelerinden çıkıcak
fikri olan varsa buyursun yazsın derim desteğe yollarız topluca
ya menekşe akik mavi topaz gibi madenlerin sayısı arttırılcak
yada bu tür madenler sığınak miğrat gibi grup bölgelerinden çıkıcak
fikri olan varsa buyursun yazsın derim desteğe yollarız topluca