Tüm lonca ekibine merhaba;
İyi bir Beyazköşk için elele çalışmanın verceği faydayı hiçbirşey vermez. Bu hususda en büyük destek Beyazköşk'ün ev sahipliği yaptığı siz loncalara düşmektedir. Lonca lideri ve lonca üyelerine düşen ise kendilerinin saygı ve sevgi çerçevesi altında, yardıma açık iyi birer kullanıcı olarak diğer lonca ve kullanıcılara örnek olmasıdır. Unutmayalım ki ne kadar güçlü bir karaktere sahip olursak, o kadar güçlü ve saygın bireyler oluruz.
İyi oyunlar bol eğlenceler..
Göçmentürk
[FiaNNa Loncası] "Fianx"
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: [FiaNNa Loncası] "Fianx"
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
- Sabri
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fianna(Fianx)
FiaNxsnwmurderer yazdı:FiaNNa yazdı:Emmi hoşgeldin mucux bak elini öptüm şimdi çık bakalım 10 mıl bonolarda 10 adet isterim yalnızKöşkün ağası sensın emmi o toprakları boşuna satın almadın birde triplex villa istiyorum ona göre .
sana 10mıl. deyıl 100mıl bonolar feda olsun :d tmm sana agahın ordakı arsayı verıyom. Ashabımıda verem sanahatta a bu kel kafamda senın ossun
Amca yaşara gelince 10m,100m bize gelince bendede yok ayıp vallaha yakışmadı senin gibi yaşlı başlı adama :lol:
sabrizmirksk / sabrizmirKsKk / Fianxpatron / FianxSabrizMrKsK
Kelimelerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsın.
Kelimelerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsın.
- antre
- Şarapçı'nın Sırdaşı
2.5 ay sonra geri dönicem inşallah.d
Antre,antrepomania,antrepolitan,antrepoIII Fianxartuğ

- FiaNxsnwmurderer
- Cin Avcısı
olur yasarım
lazomuda özel kalem sekreterım yaparım :d sanada mıgrattakı karının ısmı neydı onu verırık 
nen sabrı sen ebrumu getırdınmı yok
sana da bono yok
nen sabrı sen ebrumu getırdınmı yok
YALANCI DUNYA..TIPKI ICINDE YASAYAN INSALLAR GİBİ
-------------------------- OFFLİNE FİAN ------------------------
snowmurderer---Mahşermeleği---Fianxsnwmurderer---hironakumura
- FiaNxsnwmurderer
- Cin Avcısı
Gocmenturk yazdı:Tüm lonca ekibine merhaba;
İyi bir Beyazköşk için elele çalışmanın verceği faydayı hiçbirşey vermez. Bu hususda en büyük destek Beyazköşk'ün ev sahipliği yaptığı siz loncalara düşmektedir. Lonca lideri ve lonca üyelerine düşen ise kendilerinin saygı ve sevgi çerçevesi altında, yardıma açık iyi birer kullanıcı olarak diğer lonca ve kullanıcılara örnek olmasıdır. Unutmayalım ki ne kadar güçlü bir karaktere sahip olursak, o kadar güçlü ve saygın bireyler oluruz.
Göçmentürk
güzel hoş demişsinde? Ne amaçla yazdın bunu anlayamadım. Bu bir yasal uyarıdır gibi birşey olmus
Aylar geçsede yıllar geçsede ben senı unutamam iki gözle yolunu beklıyor olucam hatta görme gözlüöüğümü takıp 4 gözle beklıcem artuğğğğ kendıne ıyı davran yeğenım benımantre yazdı:2.5 ay sonra geri dönicem inşallah.d
FiaNxsnwmurderer yazdı:olur yasarımlazomuda özel kalem sekreterım yaparım :d sanada mıgrattakı karının ısmı neydı onu verırık
nen sabrı sen ebrumu getırdınmı yoksana da bono yok
Emmi Lamiyayı bana al sonra ben Suzanı kuma olarak alırım yalnız başlık parası Lamianın cokmuş senin şu çorak araziyi çölü sat başlık parası çıkar emmi
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
- antre
- Şarapçı'nın Sırdaşı
çok özledim bee.dFiaNNa yazdı:Aylar geçsede yıllar geçsede ben senı unutamam iki gözle yolunu beklıyor olucam hatta görme gözlüöüğümü takıp 4 gözle beklıcem artuğğğğ kendıne ıyı davran yeğenım benımantre yazdı:2.5 ay sonra geri dönicem inşallah.d
FiaNxsnwmurderer yazdı:olur yasarımlazomuda özel kalem sekreterım yaparım :d sanada mıgrattakı karının ısmı neydı onu verırık
nen sabrı sen ebrumu getırdınmı yoksana da bono yok
Emmi Lamiyayı bana al sonra ben Suzanı kuma olarak alırım yalnız başlık parası Lamianın cokmuş senin şu çorak araziyi çölü sat başlık parası çıkar emmiLamiyayı bana al emmımmmıııııımmm . Sabrı sen Ebruyu getir Hurdalık Uçağın orasını hediye ederik Fianna Aşireti Meclis üyesi ezik fian saygılar sevgiler
[/color]
Antre,antrepomania,antrepolitan,antrepoIII Fianxartuğ

- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Kıskandım şimdi,bana kaç "m" peki :lol:FiaNxsnwmurderer yazdı:FiaNNa yazdı:Emmi hoşgeldin mucux bak elini öptüm şimdi çık bakalım 10 mıl bonolarda 10 adet isterim yalnızKöşkün ağası sensın emmi o toprakları boşuna satın almadın birde triplex villa istiyorum ona göre .
sana 10mıl. deyıl 100mıl bonolar feda olsun :d tmm sana agahın ordakı arsayı verıyom. Ashabımıda verem sanahatta a bu kel kafamda senın ossun
Merhabalar,Gocmenturk yazdı:Tüm lonca ekibine merhaba;
Göçmentürk
Güzel bir noktaya parmak basmışsınız fakat benimde değinmek istediğim birkaç husus var .
FiaNNa loncası,bu isimden önce Holy tagını taşıyordu ve Holy yalnızca "dostluk,kardeşlik ve yardımlaşma" yı kendisine ilke edinmiş bir lonca idi . Elbette ki FiaNNa ' da öyle lakin oyunda pek aktif üyemizin olmaması bu durumun açığa çıkamamasına neden oluyor bence . Yani söylemek istediğim kesinlikle "bize bunların söylenmesine gerek yok" gibisinden ukalaca cümleler değil fakat bir nevi Holy/FiaNNa'nın sloganı aslında bu söyledikleriniz .
Teşekkürler .
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Fianxaspendos yazdı:Kıskandım şimdi,bana kaç "m" peki :lol:FiaNxsnwmurderer yazdı:FiaNNa yazdı:Emmi hoşgeldin mucux bak elini öptüm şimdi çık bakalım 10 mıl bonolarda 10 adet isterim yalnızKöşkün ağası sensın emmi o toprakları boşuna satın almadın birde triplex villa istiyorum ona göre .
Merhabalar,Gocmenturk yazdı:Tüm lonca ekibine merhaba;
Göçmentürk
Güzel bir noktaya parmak basmışsınız fakat benimde değinmek istediğim birkaç husus var .
FiaNNa loncası,bu isimden önce Holy tagını taşıyordu ve Holy yalnızca "dostluk,kardeşlik ve yardımlaşma" yı kendisine ilke edinmiş bir lonca idi . Elbette ki FiaNNa ' da öyle lakin oyunda pek aktif üyemizin olmaması bu durumun açığa çıkamamasına neden oluyor bence . Yani söylemek istediğim kesinlikle "bize bunların söylenmesine gerek yok" gibisinden ukalaca cümleler değil fakat bir nevi Holy/FiaNNa'nın sloganı aslında bu söyledikleriniz .
Teşekkürler .
Ardacım Hashx olucaktı o abim Hashx ve Holy'den sizler
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
- FiaNxsnwmurderer
- Cin Avcısı
Sen hashx yerıne holy de :d sonra kıskan senı yasarın arsalarına bekçi olara atadım tabı yasarda kabul ederse
hem arda ben sana asil bir görev verdim onu yap oyle gel.yaşarım baslık parasıda senın kopegın olsun sana harem kurarım be
Sambrı ebruyu getırsın ben ona neler verırım neler 
En son FiaNxsnwmurderer tarafından 09 Eki 2010 13:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.