Devrim yaratıcak yenilik

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DapoeT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Devrim yaratıcak yenilik

Mesaj gönderen DapoeT »

Öncelikle selamlar,bu oyunun 3 yıllık oyuncusuyum ve şuan oyuna bakdığımda 1 kaç eksiklik görüyorum ama hepsini yazmiyicam saat 23:03 saat 07:00 da işe gitmem lazım olucak bunu şimdi yazmamın nedeni gözüme uyku girmemesi...

Bildigimiz üzere aramızda bir çok şaheser mağduru var bunun için iksir üretin diyorlar ama üretlien iksir ölünce etkisi geçiyor her neyse Lathendar umarım fikrimi okuyorsundur bildiğimiz üzere GB(Grub Bölgesi)lerde okadar vaktimiz gidiyor sonunda bize madalya geliyo kesin olarak şimdi bunu yapamayanlar bile var şahseseri olmadıgı için gruba almıyorlar örnek ben 2.5 ay uraşdım uretmek ıcın 1 keylogger ile çarlar gıttı :) her neyse benim fikirim Rüstemdeki şaheser reçetesi GB ye girince 1 adet madalya ile üretilsin fakat GB den çıkınca bu şaheser yok olsun mesela 320 dk 1 GB içeride 320 dk boyunca Sınıfına gore şaheseri olsun

Şimdi Burda yönetim nasıl karlı cıkıcak bu dedıgım olursa oyun bagımlılıkları azalır ama bardağın dolu tarafından bak Özel paket alanlar kullana bilsin bu özelliği yani böylece satışlar 3 e katlanır...

Bu arada canım arkadaşlarım sizden 1 ricam var lütfen konuyu gereksiz demeyin öneriler için link yollamayın

>>>>>>İyi Forumlar<<<<<<<<
En son DapoeT tarafından 06 Eki 2010 23:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ResimResim

İnsanları Sevmiyorum anladınmı hı !
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Devrim yaratıcak yenilik

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Ozaman kimse sadece vs yapmak için o nadideleri üretmez daha önce o kadar emekle üretenler isyan eder.
Eğer şahesersizleri almıyorlarsa sizde şahesersizler olarak ayrı bir grup oluşturup girin.
Kullanıcı avatarı
Theanswerr
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Theanswerr »

turkoxHAMSTER yazdı:Ozaman kimse sadece vs yapmak için o nadideleri üretmez daha önce o kadar emekle üretenler isyan eder.
Eğer şahesersizleri almıyorlarsa sizde şahesersizler olarak ayrı bir grup oluşturup girin.

he valla
ALLEN IVERSON>CROSSOVER MASTER

THEANSWER

İZNİM OLMADIKÇA ALAMASSIN BENDEKİNİ BENDEN ALSAN BİLE BENDEKİ HESAP SORAR SENDEN ;)
Kullanıcı avatarı
Pangea
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Pangea »

Şahesersizleri almıyolar diye bişey yok tanımadıklarımla şahesersiz olmama rağmen çok girmişliğin var.
Kullanıcı avatarı
DapoeT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DapoeT »

Şimdi canım arkadaşlarım bu madalyalardan şikayetçisiniz ve biz niye sizin gruplarınıza girmeyelim niye 49 lwl yapıyoruz kerizmiyiz oyunu oynuyoruz saten şahesersizlerin çoğunun üstü yok ve yine diyelim ki ben başka bir sunucuya geçiş yaptım tanıdıgım yok ve grublara almıyolar sen düşün sizin var diye bizim olmayacak diye bir şey yok şimdi azımı açarsam gözünüzü yumarsınız yersiniz küfürleri
ResimResim

Kullanıcı avatarı
DapoeT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DapoeT »

GünceLL
ResimResim

Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Devrim olacagı kesinde bu önerinle ancak seni forumdan devirirler
sacma demem emege saygısızlık etmem kardes biraz mantıksız yani hatalar olusabilir..
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rapid »

keylogger yemen sadece senin hatandır. sana keylogger atanın bile hatası değildir. dikkatli olmak gerekiyor.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
DapoeT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DapoeT »

Rapid yazdı:keylogger yemen sadece senin hatandır. sana keylogger atanın bile hatası değildir. dikkatli olmak gerekiyor.

insanların bazı ihtiyaçları vardır belli bir yaşdan sonra bunlar +16 konuya girer ve bunun için bazı siteler vardır bu sitelerde vürüs olabilir ayrıca vürüs programımın silinmesi benim suçum değildir...Aynı şey yakında seninde başına gelcek ama senın arkadaşların var hepsı 10 m atsa 1 şaheser çıkar değil mi ?
ResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön