Elveda SANCAK...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Elveda SANCAK...

Mesaj gönderen xJoKeRx »

Sanırım burada daha ıyı anLayacaksn ;)

TTNET Oyun hesabı oluşturmak için kullandığım TTNET ADSL bağlantım kapandı. Şimdi İKV hesabım ne olacak ?
TTNET ADSL'iniz kapandığında TTNET Oyun hesabınıza erişemezsiniz. Fakat karakterleriniz ve hesap bilgileriniz sistemimizden silinmemektedir. Tekrar yeni bir bağlantı aldığınızda TTNET Çağrı Merkezini arayarak hizmet numaranızı güncelleyebilir ve hesabı kullanabilirsiniz.

Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bluewolf45 »

xJoKeRx yazdı:Sanırım burada daha ıyı anLayacaksn ;)

TTNET Oyun hesabı oluşturmak için kullandığım TTNET ADSL bağlantım kapandı. Şimdi İKV hesabım ne olacak ?
TTNET ADSL'iniz kapandığında TTNET Oyun hesabınıza erişemezsiniz. Fakat karakterleriniz ve hesap bilgileriniz sistemimizden silinmemektedir. Tekrar yeni bir bağlantı aldığınızda TTNET Çağrı Merkezini arayarak hizmet numaranızı güncelleyebilir ve hesabı kullanabilirsiniz.

Kardeş ben bunu 10 kere okudum ben karakterlerime ulaşamadıktan sonra bu yazının bir anlamı kalmıyor ki :? :?
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

xJoKeRx yazdı:
bluewolf45 yazdı:
xJoKeRx yazdı:Usta sen sımdı bu adsl ı kapatıp yenıden baska bı adsL den baqLanıcaksan yanı yenı bı adsl aLıcaksan Sorun cok basıt bır yontemLe cozuLur sımdı sen bana surekLı qıreceqın sımdı adsL no dan baska no waRmı ? Hani demişsin ya apartmanın ortak kuLLandıqı nete qeçicez diye sonuçta ewinde net oLucakmı ?

Evet olucak hatta suanda ortak internetteyim var bir modem...
Usta cozum basıt eqer ortak kuLLandıqınız serwıs ttnet adsL ise hemen 444 0 375 noLu Ttnet mustr. hizmetLernı arayıp ben adsL nomu kapatp yenısıne qecdm hızmet no ısdıcekLer qunceLLıceksn bu kadar yenı hızmet no da hesabını kuLLanmaya dewam edebıLrsn umarım yardımcı oLabLmısımdır ;)

Bunun işe yarayacagını pek sanmıyorum.. Komşuda TTNET nosunu werr mi bilemem ama yinede bi şansımı deniyicem

Kullanıcı avatarı
zebani27
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen zebani27 »

Arkadaşım sorununu bildir çözüm bulurlar böyle ilginç birşey için oyunu buraktığına değmez :o
İronman,Rowxironman,İronmann,Rowxnightmare
ROWxİRONMAN

SıRaDaNıM , AmA ÖN SıRaDaN . . .

Bildiğini bilenin,arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni,uyandırınız.
Bilmediğini bilene,öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden,kaçınız.

KONFUÇYÜS
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

yaw mail attım yardımcı olamayız diyorlar aylarca plusumuzu 2.5 senemizi tek kalemde silecekler sancak ilk acıldıgı zaman baslamıstım ben sunucuya 2.5 senenin gitmesi ne demek yaw :(:(

Hiç bir allahın kuluda ilgilenmiyor ayıp bu kadarıda..

Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xJoKeRx »

Hacı tek caren yenı adsL no nu oqrenp qunceLLemek yoksa qecms oLsn demekden baska care yok xS

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xJoKeRx »

bluewolf45 yazdı:
xJoKeRx yazdı:
bluewolf45 yazdı:
xJoKeRx yazdı:Usta sen sımdı bu adsl ı kapatıp yenıden baska bı adsL den baqLanıcaksan yanı yenı bı adsl aLıcaksan Sorun cok basıt bır yontemLe cozuLur sımdı sen bana surekLı qıreceqın sımdı adsL no dan baska no waRmı ? Hani demişsin ya apartmanın ortak kuLLandıqı nete qeçicez diye sonuçta ewinde net oLucakmı ?

Evet olucak hatta suanda ortak internetteyim var bir modem...
Usta cozum basıt eqer ortak kuLLandıqınız serwıs ttnet adsL ise hemen 444 0 375 noLu Ttnet mustr. hizmetLernı arayıp ben adsL nomu kapatp yenısıne qecdm hızmet no ısdıcekLer qunceLLıceksn bu kadar yenı hızmet no da hesabını kuLLanmaya dewam edebıLrsn umarım yardımcı oLabLmısımdır ;)

Bunun işe yarayacagını pek sanmıyorum.. Komşuda TTNET nosunu werr mi bilemem ama yinede bi şansımı deniyicem

Bence komsundan bı ısde numarayı beLkı werır Lazım faLn de artık komsunun ınsafıyetıne kaLmıs umarım werır noyu ıns buLursun bı cozm yoLu

Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

bluewolf45 yazdı:Arkadaşlar artık oyunda istemeyerekte olsa olamayacağım..

Nedeni;

Ben oyuna TTNET üzerinden giriyordum.. Pazartesi internet kapatılıyor, Apartmanımız kullandıgı ortak internete geçiyoruz.. Ve ben karakterlerimide 3 defa aktarmıştım, bu yüzden karakterleri Mynet veya Sobee üyelik girişlerine aktaramıyorum.. Ve aktarma şansımda artık kalmadı..

Yani anlayacağınız 4 adet çar, Plus(Ocak 16'da bitiyordu), milyonlarca para ve en önemlisi çok değerli arkadaşlarıma istemeyerekte olsa veda ediyorum.. Artık bu saatten sonrada çar kasmak hiç içimden gelmiyor..

Bu yüzden herkezin hakkını helal etmesini istiyorum, kalbini kırdıklarım varsa özür dilerim.. Ve benimde eğer birilerinde hakkım varsa helal olsun...

ELVEDA 2. AİLEM SANCAK.. :( :( :(

Belki birgün geri dönerim... :( :( :(
Akraba falan yokmu adsl ile bağlanan ve oyuna girmeyen :)
konuş ona aktart bence en mantıklı yol bu :)

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
JuaquiN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen JuaquiN »

Hakan bumudur olay baboş bende ciddi bişey sandım :? Sen oyuna dön hallederiz herşeyi merak etme..
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sadıcım o kadar emeğim gidicek yaw içim parçalanıo kimsenin bilmedikleri var o çarlarda.. :(:(

Artık yeni çar açıcaz kapandı internet giremiyorum çarlara, şuanda birtane bile üyeliğim yok.. :(:(

“Genel Sohbet” sayfasına dön