Mevlana Loncası [ KiLit Kapanmıstır]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Mevlana Loncası [ KiLit Kapanmıstır]

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

cutting yazdı:Arkadaşlar bence lonca, birlikte oyun oynamaktan zevk alan kişilerin oluşturduğu birlik olmalı.Sırf güçlü olmak veya güçlüler arasına katılarak itibar görme arayışıyla yapılmıs hamle olmamalı.İnanın eğer arkadaşlarınızla güzel bir ortam paylaşmayı düşünerek bu olusumu sağlarsanız diger etkenler güçlü olmak veya itibar görmek paralelinde kazanılıyor.Ben Ahix loncası kurucularındandım ve şimdi de Mirx loncası kurucularındanım.her iki loncanında bu düşüncemizle basarılı oldugu kanısındayım.Yeni lonca acmayı düşünen arkadaşlara nacizane tavsiyemdir...

valla haklısın cem abiye selamlar
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

Arkadaşlar bence lonca, birlikte oyun oynamaktan zevk alan kişilerin oluşturduğu birlik olmalı.Sırf güçlü olmak veya güçlüler arasına katılarak itibar görme arayışıyla yapılmıs hamle olmamalı.İnanın eğer arkadaşlarınızla güzel bir ortam paylaşmayı düşünerek bu olusumu sağlarsanız diger etkenler güçlü olmak veya itibar görmek paralelinde kazanılıyor.Ben Ahix loncası kurucularındandım ve şimdi de Mirx loncası kurucularındanım.her iki loncanında bu düşüncemizle basarılı oldugu kanısındayım.Yeni lonca acmayı düşünen arkadaşlara nacizane tavsiyemdir...
dedın gıbı yucel bunu en ıyı basaran ahıx oLmustu sonra mirx ler oLustu, Şahx Loncasını unutmamak lazım bu arada hakan abıye selamlar enSonxTeaM :D
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kFygFb »

Henüz kişisel işlerimden ve lonca işlerimden fırsat bulupta kuklacıdaki karakterime giriş yapamamaktayım.
Ama leonar kardeşim seninle birlikte oynamak güzel olacağı kanısında idim hakkınızda hayırlısı olsun.
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

Henüz kişisel işlerimden ve lonca işlerimden fırsat bulupta kuklacıdaki karakterime giriş yapamamaktayım.
Ama leonar kardeşim seninle birlikte oynamak güzel olacağı kanısında idim hakkınızda hayırlısı olsun.
kardesım sızınle beraber oynayıp,savaşıp,eğlenmek ısterdım ama nasıp kısmet meselesı nasıp deyılmıs :)
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR

“Genel Sohbet” sayfasına dön