Arkadaşlar bazı sunuculardaki kalabalık ortamdan sıkılıp ANKA sunucusunda çar açtım...
Bugün ( 04.01.2010 Pazartesi ) saat 19:00 ila 20:00 sularında oyuna girdim Çar 18 lvl ve lodos sancağında oyuna girdim baktım 25 lvl bir arz ve bu şifacı. Dedim 1-2 vuruş yapayım bakayım çarım nekadar vuruyor göreyim dedim. Meğer arkadaş çarına KP kasıyormuş. 49 lvl çarı oyuna sokup çıkartıyor 25 lvl çara rütbe kazandırıyormuş.Bundan haberim yoktu. Herneyse tam arkadaş kusura bakma diyecekken eleman başladı saydırmaya...
-Sen kimsin benim çarıma vuyorsun
-Seni oynatmam bu oyunda
-Burada herkes birbirini tanır oynatmayız seni
-Çabuk benden özür dile falan demeye başladı.
Bende bu arkadaşı kaale alıp dedimki.
-Arkadaş sadece çarı denedim ben 18 lvl im sen 25 lvl şifacısı zaten öldüremem ne saçmalıyorsun dedim.
Bu tekrar başladı ben seni burda oynatırsam 2 olsun demeye ve ben nereye gitsem hangi yaratığa saldırsam busefer 49 lvl çarınla o yaratıkları öldürmeye ve Bölgeden arkadaşları ile dalga geçmeler falan yok ezik yok salak falan dedim şikayet etmiyeyim yine saygı ile yaklaşaım dedim anlamadılar. Dedim oyundan cıkayım. Çıktım gittim 1saat sonra girdim 1az oynadım bu sefer o dalga geçtiği arkadaşlarından biri peşime takıldı ben nereye o o raya falan derdi bana özür diletek... Israr ama nasıl ısrar Klandanda geneldende her iki klandan da özür dileyeceksin yoksa oynatmam. Ben hala arkadaşlara anlatıyorum ama. Arkadaş bak sizin arkadaşınız anlayışsızlık yaptı sizin yaptığınız terbiyesizik sadece arkadaşınız diye sizinde kabalaşmanız yersiz oyununuzu oynarmısınız diyorum yok dinleyen yok.
Herneyse sonra biri daha geldi sen ne diyorsun burası küçük bir kasaba ve herkes birbirini tanır neden terbiyesizlik yapıyosun diyor ama o arkadaş daha yeni girmiş oyuna olay ne bilmiyor oda daldı konuya bende dayanamadım dedimki ben IKV nin yetkililerinin doğruyu yapacağına inanıyorum ve sizleri foruma hem IKV halkına , hem de IKV yöneticilerine haval ediyorum dedim oyundan cıktım...
Bu arkadaşlardan olayı büyütan kişi
Yağız ve Yagız çarlarının sahibi ki hiç tanımam arkadaşı kişisel olarak yaşını başınıda bilmem
Diğeri ise Farketmez'di sanırım bu
diğerlerini yazmaya gerek yok onlar fazla olaya karışmayıp oyununu oynayan arkadaşlardı...
Yani Oyunu teele alıp real hayatta yaşıyorcasına kaptırmışlar ki kendini biride geldi sen benim eve gelecektin beni dövecektin falan diyor ağazım açık kaldı... Bunu buraya yazıyorum ve ANKA sunucusunun kontrol altına alınmasını ve birdüzene sokulmasını Yöneticilerden rica ediyorum Oyuncu arkadaşlardan da Özveri bekliyorum...
bir şikayet yöneticiden oyuncuya herkez baksın!
bir şikayet yöneticiden oyuncuya herkez baksın!
Mesele iyiyi sevmek değil çünkü iyiyi herkes sever, mesele kötüyü sevebilmektir...
Re: bir şikayet yöneticiden oyuncuya herkez baksın!
İlk öncelikle bunun şikeyet yeri burası değil.
Şikayet et butonunu boş yere koymadılar.Bekleyin kesin işleme alınır.
Link Burada
www.istanbuloyun.com/ikvdestek
Link Burada
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarraz yazdı:İlk öncelikle bunun şikeyet yeri burası değil.
Link Burada
ilgine teşekkür ederim. ama burada caza aldığınızda cezanıza itiraz bölümü var şikayet edemiyorum ve tüm konuşmaları tek tek şikayet edemezdim...
Mesele iyiyi sevmek değil çünkü iyiyi herkes sever, mesele kötüyü sevebilmektir...
Şikayet Et sisteminde yazışmalar, şikayet edildiği an, öncesi ve sonrası şeklinde modere ekibine ulaşmaktadır. Bu şekilde yararlanmak isterseniz; ilgili tüm konuşmalar moderasyon takımı arkadaşlarımızca incelenecektir. Bir olay için birden fazla şikayette bulunmanıza gerek yoktur. Zira bu söylediğimden aksi bir durum, haklı olmanıza rağmen sizin aleyhinize de dönebilir. Yapmanız gereken tek şey moderasyon ekibine güvenip, Şikayet Et seçeneğine tıklamak.
Sistemin etkin bir şekilde kullanılması arzulanıyorsa; fevrilikten uzak, akl-ı selim bir halde neyi, ne zaman şikayet edeceğimizi iyi düşünmek kaydıyla!... :!:
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti