***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- Tmlahmet07
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Cixcellat yazdı:Ben oyunu çoktan sildim ve çarım içinde kaldı ibo abi mertkan abi veya alp beni bulursa şifreyi veririyimde çarı silsinler okuluma ağırlık vermek istiyorum birdahada dönmeye niyetim yok a.e.o
AYNI ŞEKİLDE BNMDE BEN OKULA AĞIRLIK VERİYORUM AMA ÇARLARIM DURUYOR BUNDAN DOLAYI BÖRTEÇİNEXECEL ADLI ÇARA KENDİ ÇARIM GİBİ BAKACAM DENİZ SENDE SENEYE YAZ GERİ DÖNECEN ADAM OL LA
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
hayırlı günler ve iyi oyunlar
Yapım halinde...
under construction..
under construction..
hayırlı olsunSeza yazdı:S.a
Silinen çarlarımı Geri almış bulunmaktayım Ecelli Çarımın İsmi Börteçinexsezaa.... Ama soyuk Dizmeye çalışacam En yakın Zamanda İnş. ii günler
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Böyle olmuşmu arif abi imzaustax66 yazdı:Ömerim imzalardaki büyük olana lonca adını değil çarlardan birinin adını yaz, lonca imzası belirlenen loga tek olarak herkes tarafından kullanılacak diğer imzalara sadece çar isimlerini yazın...Loserr yazdı:Cümleten Selamın Aleyküm hepinize kolay gele
**********Börteçinexömer**********Börteçinexbüyü**********Loserr**********
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Ayça ve Arif abim Böyle gereksiz konularda itle köpekle ağız dalaşı yapmayalım diye o konuya cevap yazılmasını yasakladım eğer sizi kırdıysam özür dilerim...Icha yazdı:ilker savşçı ile ilgili başlıkta çok uzun olan mesajımı ağır ağır yazarken liderin mesajı gelmiş ve farketmedim..böylelikle yasağı çiğnemiş oldum..sonra yazdığım mesajı geri de alamadım düzeltemedim de...bundan dolayı özürlerimi sunuyorum
Lakin adamların amacı zaten belli çamur atmaya çalışıyorlar konu az daha uzayacak olsa Loncadaki kardeşlerimizden biri küfür edebilirdi.. Bu yüzden seni kalemin kırılmaz abi senin kalemin bende çelikten ve asla o kaleme bir şey olmasına izin vermem.. senin yorum yapağını düşünmedim her ne kadar lider veya adını ne koyarsanız olsam da küçüklüğümü her zaman bilirm saygılarımla
İyi forumlar
abi o herifler benle ugraşıyor magicgirl desen özenti başkalarına özeniyorMertkan yazdı:Ayça ve Arif abim Böyle gereksiz konularda itle köpekle ağız dalaşı yapmayalım diye o konuya cevap yazılmasını yasakladım eğer sizi kırdıysam özür dilerim...Icha yazdı:ilker savşçı ile ilgili başlıkta çok uzun olan mesajımı ağır ağır yazarken liderin mesajı gelmiş ve farketmedim..böylelikle yasağı çiğnemiş oldum..sonra yazdığım mesajı geri de alamadım düzeltemedim de...bundan dolayı özürlerimi sunuyorum
Lakin adamların amacı zaten belli çamur atmaya çalışıyorlar konu az daha uzayacak olsa Loncadaki kardeşlerimizden biri küfür edebilirdi.. Bu yüzden seni kalemin kırılmaz abi senin kalemin bende çelikten ve asla o kaleme bir şey olmasına izin vermem.. senin yorum yapağını düşünmedim her ne kadar lider veya adını ne koyarsanız olsam da küçüklüğümü her zaman bilirm saygılarımla
İyi forumlar
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Mertkan yazdı:Ayça ve Arif abim Böyle gereksiz konularda itle köpekle ağız dalaşı yapmayalım diye o konuya cevap yazılmasını yasakladım eğer sizi kırdıysam özür dilerim...Icha yazdı:ilker savşçı ile ilgili başlıkta çok uzun olan mesajımı ağır ağır yazarken liderin mesajı gelmiş ve farketmedim..böylelikle yasağı çiğnemiş oldum..sonra yazdığım mesajı geri de alamadım düzeltemedim de...bundan dolayı özürlerimi sunuyorum
İyi forumlar
ne kırılması estafurullah..ben talimatınıza uymamazlık etmiş gibi göründüm o durumu izah edip açıklamak istemiştim...
Arif ağabeyimizinde olayı son derece olgunca karşıladığına eminim...Zaten başlıkta "biz ne yazsak boş" tarzında durum devam edecek gibi...
O yüzden ilkersavaşçı Sefa kardeşimizden de nacizane kendi adıma o başlığa hiç bakmamasını rica ediyorum...
Bu arada;
benim büyücü itemsız olduğundan çok çok ezik kaldı; ben bir süre Octavia savaşçımla meranda büyücüye item kasmaya çalışacağım beni genellikle Octavia ile bulabilirsiniz.belirtmek istedim..(ama savaşçımla kasarken bölge hep kapalıdır bende o sebeple pm atarsanız sevinirim..artı savaşçımı çok anlatamayacağım kadar çok özlemişim biraz hasret gideriyorum)
Tabii ki günde en az 1 saat lonca çarımla oynamaya devam ediyorum
gene gevezeleştim kusuruma bakmayınız..daha dursam birde şu birde bu diye yaz yaz bitmeyecek..ben iyisi mi herkese iyi oyunlar ve hayırlı akşamlar dileyip meran mesaime başlayayım
Yapım halinde...
under construction..
under construction..
tabii birde oyuna girebilmek gerek
3 gündür 2. kere TTnet sayfası girişe kapalı
:evil:
3 gündür 2. kere TTnet sayfası girişe kapalı
:evil:
Yapım halinde...
under construction..
under construction..
ttnet sayfası bnde Hata vermio kardesim. Snde neden hata veriyorki.?
Börteçinexstemph[*](49)[/color]
Börteçinexsezaa[*](49)[/color]
Vipxcrequeny[*](49)[/color]
Sorgucu(46)
Stemph
Börteçinexseza(49)

Börteçinexsezaa[*](49)[/color]
Vipxcrequeny[*](49)[/color]
Sorgucu(46)
Stemph
Börteçinexseza(49)