İlk defa foruma ws fotosu koyuyorum sebebi ise bugun bolgeden gecen tartısmadan dolayı
Megaxwc ile yapıp 3*0 kazandıgım wsnin fotolarının olmadıgını iddaa etti ve foruma koymamı istedi bende koydum.
Benle ws yapmaktan bu kadar korkupta saatlerce çene yapma yetenegine sahip olan bu şahısa tek sözüm var.
Dansöz gibi kıvırıp durma çık karsıma adam gıbı ws yapalım tüm meran önünde 250 milyonuna korkunun ecele faydası yok erdemcik.
http://img137.imageshack.us/i/ekran071510124432.jpg/
http://img33.imageshack.us/i/ekran071510124615.jpg/
http://img33.imageshack.us/i/ekran071510124735.jpg/
Mechanize 3 ~~WS~~ 0 MegaxWc
- MeCHaNiZe
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KHOLPASHALİ
Mechanize 3 ~~WS~~ 0 MegaxWc
Mechanize . . Kholpashalixalp . . KHoLPaSHaLixMeCH
Re: Mechanize 3 ~~WS~~ 0 MegaxWc
WC den çıkabilirse yapar 
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves" Confucius
İşte bu ! Bende tam bunu bekliyordum . Gazı verdim ve sende konuyu actın , düştün kucağıma ... Maziyemi dönüyoruz ? Mazi diyorum cünkü rütbem , zırhım , kafa koparanım o ws nin aylar öncesi olduğunu gösteriyor... Ben en azından ws den kacmamısım... Buyrun MEGAXMC 2 * 0 MECHANİZE . Mechanize son ele gelmeyip , bölgeden her zaman yaptığı gibi konusuyor...
Bu gün bölgeden Megaxmelly ile yanyana gelip beni kesipte sonra ws atıyoruz diyen Mechanize burda Melly ismini gören varsa eğer charımı silicem ! Babı alide atılan ws den görüntüler...

Mc 2 * 0 Mechanize

2 * 0 dan sonra 1 el bile alamayacağını anlayan Mechanize mahalle kadınları gibi acıyor ağzını , son eli atmaya gelemiyor !

Herşey ortada... Bana korkaksın ws atmaya gelemiyorsun diyen Mechanize şimdi seninle neden ws atmadığımı öğrendinmi ? Ben en azından ERKEK gibi çıkıp ws mi tamamlamısım senin gibi 2*0 dan sonra bölgeden laf yapmamısım ! Sen giderken ben geliyordum sunu kulağına küpe et Geophalin ve benim arkamdan laf yaparak bir yere gelemessin !
Şimdide günümüze dönelim , Geophal ile Mechanize ws sini seyirci olarak izlemeye geldim . Mechanize tasmasından bırakılmıs köpek gibi üzerime atladı... Ve buyrun sonuc ; Mechanize rezil...

Aynı fotonun birde Reverence ws Mechanize versiyonu var... Gözdağı veriyorum yiyorsa inkar et onuda koyayım ? Seni hergün bıkmadan usanmadan kesiyorum , susturulmus olmamdan yararlanıp arkamdan atıp tutuyorsun . 1 sabrediyorum 2 sabrediyorum sonra cevap veriyorum yine rezil oluyorsun . SEni her kestiğimde Mc charına ws Mc ws den kacma Mc öyle Mc böyle gibi konusmaktansa biraz Efendi ol mağlubiyeti kabullen tamammı ? Bundan böyle lise talebelerine ayıracak vaktim yok sana güzel bir ders olmuştur bu...
İyi forumlar
Bu gün bölgeden Megaxmelly ile yanyana gelip beni kesipte sonra ws atıyoruz diyen Mechanize burda Melly ismini gören varsa eğer charımı silicem ! Babı alide atılan ws den görüntüler...

Mc 2 * 0 Mechanize

2 * 0 dan sonra 1 el bile alamayacağını anlayan Mechanize mahalle kadınları gibi acıyor ağzını , son eli atmaya gelemiyor !

Herşey ortada... Bana korkaksın ws atmaya gelemiyorsun diyen Mechanize şimdi seninle neden ws atmadığımı öğrendinmi ? Ben en azından ERKEK gibi çıkıp ws mi tamamlamısım senin gibi 2*0 dan sonra bölgeden laf yapmamısım ! Sen giderken ben geliyordum sunu kulağına küpe et Geophalin ve benim arkamdan laf yaparak bir yere gelemessin !
Şimdide günümüze dönelim , Geophal ile Mechanize ws sini seyirci olarak izlemeye geldim . Mechanize tasmasından bırakılmıs köpek gibi üzerime atladı... Ve buyrun sonuc ; Mechanize rezil...

Aynı fotonun birde Reverence ws Mechanize versiyonu var... Gözdağı veriyorum yiyorsa inkar et onuda koyayım ? Seni hergün bıkmadan usanmadan kesiyorum , susturulmus olmamdan yararlanıp arkamdan atıp tutuyorsun . 1 sabrediyorum 2 sabrediyorum sonra cevap veriyorum yine rezil oluyorsun . SEni her kestiğimde Mc charına ws Mc ws den kacma Mc öyle Mc böyle gibi konusmaktansa biraz Efendi ol mağlubiyeti kabullen tamammı ? Bundan böyle lise talebelerine ayıracak vaktim yok sana güzel bir ders olmuştur bu...
İyi forumlar
*M And C*
Basmiller ( kp )
Makyajı akıyor farkının , Herkesleşiyorsun !
McErdem yazdı:İşte bu ! Bende tam bunu bekliyordum . Gazı verdim ve sende konuyu actın , düştün kucağıma ... Maziyemi dönüyoruz ? Mazi diyorum cünkü rütbem , zırhım , kafa koparanım o ws nin aylar öncesi olduğunu gösteriyor... Ben en azından ws den kacmamısım... Buyrun MEGAXMC 2 * 0 MECHANİZE . Mechanize son ele gelmeyip , bölgeden her zaman yaptığı gibi konusuyor...
Mc 2 * 0 Mechanize
İyi forumlar
"Mechanize tasmasından bırakılmıs köpek gibi üzerime atladı..." yazında bahsettiğin köpeğin kim olduğu son koyduğun resimde apaçık ortada, Geophal sana dur erdem vs var demiş, sen durmamışsın.. kime köpek dediğinede dikkat et it !
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves" Confucius
- MeCHaNiZe
- İri Fare Avcısı

- Lonca: KHOLPASHALİ
Erdemcik şu oyunda gördüğüm en karaktersiz adamsın oyundaki hırsızlar bile senden daha şereflidir hiç olmasa onlar inkar etmiyor.Ayak üstü 40 yalan soyleyebılıyosun bu konuda cok yeteneklisin.
Senle bugune kadar bir defa ws attık oda 3*0 kazandım o gunden sonra hıcbır sekilde ws yapamadın benimle.
Zaten koydugun fotolara bakıldıgında bu anlasılır yazdıklarından ws olmadıgı .
Bak tekrar soyluyorum senın benı wsde kesebılme ihtimalin imkansızdan öte bi durumdur.
Aksini iddaa ediosan teklifim açık kıvırmayı bırak ve çık karsıma DansözxWc :twisted:
Senle bugune kadar bir defa ws attık oda 3*0 kazandım o gunden sonra hıcbır sekilde ws yapamadın benimle.
Zaten koydugun fotolara bakıldıgında bu anlasılır yazdıklarından ws olmadıgı .
Bak tekrar soyluyorum senın benı wsde kesebılme ihtimalin imkansızdan öte bi durumdur.
Aksini iddaa ediosan teklifim açık kıvırmayı bırak ve çık karsıma DansözxWc :twisted:
Mechanize . . Kholpashalixalp . . KHoLPaSHaLixMeCH
- Yalnizadam0
- Sahaf Yardımcısı

Ben oyunu bırakan eskı bır oyuncuyum hem arz hem lodos karakterlerım wardı.Ve şunu söyleyebilirim.Mechanize meranın en büyük şere f sizidir.Erdemse en düzgün adamlardan birisidir. Bu mechanıze benımle vs atarken buyucusuyle yendım loaa yla at dedı onuda yendım faceyle at dedı
o benı yendı bolgeye yazıyor kholxalp 3 * .... 2 diye face benı yenıyor kendı charını yazıyor ib ne 

Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.