Tüm lonca ekibine merhaba;
İyi bir Beyazköşk için elele çalışmanın verceği faydayı hiçbirşey vermez. Bu hususda en büyük destek Beyazköşk'ün ev sahipliği yaptığı siz loncalara düşmektedir. Lonca lideri ve lonca üyelerine düşen ise kendilerinin saygı ve sevgi çerçevesi altında, yardıma açık iyi birer kullanıcı olarak diğer lonca ve kullanıcılara örnek olmasıdır. Unutmayalım ki ne kadar güçlü bir karaktere sahip olursak, o kadar güçlü ve saygın bireyler oluruz.
İyi oyunlar bol eğlenceler..
Göçmentürk
TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
- KoRkUsUzXOgUz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
keyifler nasıl arkadaşlar oyun hayatınız nasıl anlatın bakayım piyasa ne alemde 
Korkusuzxoguz
Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee

Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee

- Antikaxkiller
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Anlamıyorum *** Nasıl bu kadar kolay çar çaldırabiliyorsunuz... Biraz Akıllı Olur İnsan
SaGoPa KaJMeRR
Ben Az Konuşurum,Sen Çok Anla
Her Lafa Vericek Cevabım Vardır,Ama önce lafa bakarım Lafmı Diye,Sonra Söylene Bakarım Adammı Diye.
14 yâSındâ bâSLâdı hâyâTım TôvßéyLé KâpLı Tûm qûnâhLâRım
Ben Az Konuşurum,Sen Çok Anla
Her Lafa Vericek Cevabım Vardır,Ama önce lafa bakarım Lafmı Diye,Sonra Söylene Bakarım Adammı Diye.
14 yâSındâ bâSLâdı hâyâTım TôvßéyLé KâpLı Tûm qûnâhLâRım
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
1 hafta oyuna gırmedık olanlar olmuş yine geri donuyorum oyuna.
şuanlık kimseye güvenmiyorum mynet müşteri hizmetleriyle görüştüm en kısa zamanda char erayın eline gecicek.
olayın aslı ortaya cıkınca cok kalp kırılcak yapan kişi yi bulursam ilk iş oturduğu adresi bulmak olucak bulursam fiko ile ben o adreste soluklanıcaz haberınız olsun olcaya guvenıyorum ama olcayın charına gıren yada msn gıren varsa onlara guvenmıyorum ısımlerını vermıyorum...
en kısa zamanda herşey ortaya cıkıcak albay da suan hırsız var kimse guvenmesın adamın dedığğı sey şu
1 lwl char acıcam o chara 50 mılyon koy charı vereyım bu olayın aslı cıkınca sen bana canını ver yeter...
şuanlık kimseye güvenmiyorum mynet müşteri hizmetleriyle görüştüm en kısa zamanda char erayın eline gecicek.
olayın aslı ortaya cıkınca cok kalp kırılcak yapan kişi yi bulursam ilk iş oturduğu adresi bulmak olucak bulursam fiko ile ben o adreste soluklanıcaz haberınız olsun olcaya guvenıyorum ama olcayın charına gıren yada msn gıren varsa onlara guvenmıyorum ısımlerını vermıyorum...
en kısa zamanda herşey ortaya cıkıcak albay da suan hırsız var kimse guvenmesın adamın dedığğı sey şu
1 lwl char acıcam o chara 50 mılyon koy charı vereyım bu olayın aslı cıkınca sen bana canını ver yeter...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Xhokkabazsin
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Olcayın carına ben gırıyorum 2 gundur benden mı suphelenıosun ustu kapalı konusma ısım verde kımden suphelendıgını bılelımTskxgenelkrmay yazdı:1 hafta oyuna gırmedık olanlar olmuş yine geri donuyorum oyuna.

- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
Mehmet dediğim gibi bu kişi Olcay değil, olamaz...
Siz de göreceksiniz...
O zaman ama iş işten geçmiş olacak...
Şu oyunda güvendiklerim arasında Olcay birinci gelir... (Birincilikte tek kişi yok bilginize...)
Siz de göreceksiniz...
O zaman ama iş işten geçmiş olacak...
Şu oyunda güvendiklerim arasında Olcay birinci gelir... (Birincilikte tek kişi yok bilginize...)
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
Hırsızlık konusunda gücüme giden bana hırsız denmesi .Hayatımda böyle bir lekeyi taşımadım,ama kendini bilmez(!) kişiler yüzünden yüklenecek bu hitam.Hırsız olsam niye loncaya gireyim.Free takılırım hayatımı yaşarım ohh şunu çal bunu çal .Loncaya ben arkadaş edinmek için giriyorum böyle de kovulmak istemem mehmet
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kable yazdı:Hırsızlık konusunda gücüme giden bana hırsız denmesi .Hayatımda böyle bir lekeyi taşımadım,ama kendini bilmez(!) kişiler yüzünden yüklenecek bu hitam.Hırsız olsam niye loncaya gireyim.Free takılırım hayatımı yaşarım ohh şunu çal bunu çal .Loncaya ben arkadaş edinmek için giriyorum böyle de kovulmak istemem mehmet
4 senelik oyun hayatımda konuştuğum kişiler .........................../ sınırlıdır bunlardan biride Olcaydır öyle birşey yapıcağını sanmıyorum . Olcay olduğu için yazmak durumunda kaldım .
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
Yaşar çok sağol böyle desteklere ihtiyacım var iftiracılara karşıFiaNNa yazdı:Kable yazdı:Hırsızlık konusunda gücüme giden bana hırsız denmesi .Hayatımda böyle bir lekeyi taşımadım,ama kendini bilmez(!) kişiler yüzünden yüklenecek bu hitam.Hırsız olsam niye loncaya gireyim.Free takılırım hayatımı yaşarım ohh şunu çal bunu çal .Loncaya ben arkadaş edinmek için giriyorum böyle de kovulmak istemem mehmet
4 senelik oyun hayatımda konuştuğum kişiler .........................../ sınırlıdır bunlardan biride Olcaydır öyle birşey yapıcağını sanmıyorum . Olcay olduğu için yazmak durumunda kaldım .
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
Olcaycan 3 gün kaldı...Kable yazdı:Yaşar çok sağol böyle desteklere ihtiyacım var iftiracılara karşıFiaNNa yazdı:Kable yazdı:Hırsızlık konusunda gücüme giden bana hırsız denmesi .Hayatımda böyle bir lekeyi taşımadım,ama kendini bilmez(!) kişiler yüzünden yüklenecek bu hitam.Hırsız olsam niye loncaya gireyim.Free takılırım hayatımı yaşarım ohh şunu çal bunu çal .Loncaya ben arkadaş edinmek için giriyorum böyle de kovulmak istemem mehmet
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...