Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor

Eski duyuruların arşivlendiği alan
yoRgun1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor

Mesaj gönderen yoRgun1 »

Lathander yazdı:
yoRgun1 yazdı:kardesım benı yanlıs anladın ..

demırcıdekı gıbı olsun ıstıyorum

Kımyacı
Zırhcı vb gibi iyi olmaz mı sence ? oyunun düzeni tekrar yerine geliR
Madencı
Aslına bakarsanız Demirci Rüstem'in sattığı Silahtar reçetelerinin seviyesi düşürülüp tüm puanlara açılması, Silahtarlığa zarar veren bir uygulamaydı. Fakat oyunumuzda Silahtarlık pek tercih edilmediği için bu konuda olumsuz bir tepki bile olmadı. Ama bu sefer istediğiniz şey Zırhçılık gibi oyunda yoğunluğu oldukça fazla olan bir mesleğe darbe vuracaktır. Açıkça bunun olmayacağını söylebilirim.

İyi forumlar.

bunun olmayacagını soyluyorsan KUTU yu kaldırın o zaman veya her şehire kutu gönderın ne bu ya arkadaşım sipariş ettide ne oldu 11. gün oldu hala qelmedi kutusu varmı böyle bişey
yoRgun1
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yoRgun1 »

onu ben bılmıyorum kutunun hala qelmedıgını bılıyorum sadece
yoRgun1
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yoRgun1 »

[DEV]Lathander ;

önceLikle üretim ve toplamalarımızı geri getirebilmemiz için uğraştınız ve yaptınız teşekkürler eyvallah .

ama sunu anlayın artık oyunun % de 70 ı buna karşı çıkyıor benım fazla sayıda arkdaşım bu KUTU yuuznden oyuna veda ettı benımde sonum öyle olucak hıc oyuncuları dusunmuyosunuz galıba . normaL plus alanlarda para ödüyor onlara teşekkür neRde ?
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

yoRgun1 yazdı:[DEV]Lathander ;

önceLikle üretim ve toplamalarımızı geri getirebilmemiz için uğraştınız ve yaptınız teşekkürler eyvallah .

ama sunu anlayın artık oyunun % de 70 ı buna karşı çıkyıor benım fazla sayıda arkdaşım bu KUTU yuuznden oyuna veda ettı benımde sonum öyle olucak hıc oyuncuları dusunmuyosunuz galıba . normaL plus alanlarda para ödüyor onlara teşekkür neRde ?
Çok yanlış bi uyuglamaydı bu plus alanalrı ayırt etmek çok yanlış ;)
2 senedir tıkır tıkır plusumuzu aldıgımız 13 kafadar plusuda iptal ettik oyunuda şuan böyle bi saçmalık olamaz olmamalı..
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
Rzakeskinn
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rzakeskinn »

Plus paket veya özel kutu ne olursa olsun eğer insanın oyuna ayıracak vakti yok ise ve diğer gerçek hayat işlerini aksatıyor ve oyun oynuyor ise, benim param yok bide oyuna para mı vereyim diye düşünüyorsanız bence oyun oynamak yerine gidip durumunuzu düzeltmelisiniz. Unutmayalım ki oyun oynamak genel anlamda olmasa da Bir LÜKS tür. Bir cok insanın oturup oyun oynayacak vakti bulunmamakta ve farkında olarak oynamamaktadır. Eğer siz bu lükse sahipseniz ve kullanmak istiyorsanız bazı şeylerin farkında olmanız gerekiyor. 29.90 liraya aldığımız plusu yarı fiyatına almak varken isyanınız neden anlamıyorum. Yetenek puanları sıfırlansın istiyorduk oldu kabiliyet istiyorduk ki olmasına cok sevindim . Genç arkadaşlarımız kendi reşitliği ile alamıyor olabilir onlarda sabretmek zorunda. Buradaki herkes maddiyatın önemini az cok kavramıştır ve sizin avantajına olan birşeye balta vurmayın. Unutmaylım ki eleştirmek için önce birşey yapmalıyız. ki hakkımız olsun. Dediğim gibi bir lüksü devam ettirmek bu kadar kolay olmasa gerek. Az cok sıkıntı çekeceksiniz ki bu oyunu sürekli oynayan biri iseniz bu sizin kendi tercihinizdir ve kendinizi de eleştirmiş olursunuz. Simdi kendisini eleştirmek isteyenler devam edebilirler...
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

İkv Özel Sürüm Kutusu Konusunda Birde Şu Açıdan Düşünün :)

Şimdi Oyunu Devamlı Oynayan Kişiler Olarak Plusumuzu Çoğumuz Eksik Etmeyiz.
Çoğumuz Erinip Gidip Almıyoruz Kutuyu. Plusu Kolay Yoldan Alıyoruz.
Kimimiz Kredi Kartı Kimimiz Mobil Ödeme Vb. İle.

Bu 3 Ayda Ne Yapar ; 29 TL , Peki İKV Özel Sürüm Kutusu Alsak 3 Ay Plus İçinde Örneğin : D&R'de 15 TL ,

Hem 3 Aylık Plusumuzu Yarı Fiyatına Almış Oluruz.Hem Üretim Ve Toplama Puanlarımız Sıfırlanmış Olur. :)
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Ben fazla para vermekten memnunum ama neden böyle bir sınırlama getiriyor İKV yönetimi ? Sonuçta plus paketlerden daha fazla kazanıyorlar isteyen kutu alsın ona lafım yok ama biz daha fazla para veriyorken neden bu saçmalık getiriliyor ? Eğer amacınız sadece reklam yapıp mağazalardaki satış listelerinin başında bulunmaksa lafım yok .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen olcaytoo »

yönetim halen kutu satma peşinde oyunda dengesizlik var oyuncu arkadaşlar bölgere gire çıka sıkıldılar zaten bişede düşüremiyorlar vede haddin fazla oyunu bıradakan yada başka oyunları tercih eden var buna istinaden siz bişe yapmıyorsunuz yapsanızda sadece kutu alanlara niye yani herneyse oyunda okadar eksik varken bula bula üretim toplama sıfırlama buldunuz helal size....
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

Kutu da almayız, plusda
Madem ıkv yonetımı Kutu alanlara tsk ederek ustunluk saglar.
ıkv oyuncusuda pluslarını keserek kendı ustunluklerını kullanırlar..

vesselam
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
yoRgun1
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yoRgun1 »

saolun arkadaşlar desteklediğiniz için KUTU almyıoruz fazla para ödemekten memnunum normal plus a o kadar para verıyoz bıze tesekkur yok

“Eski Duyurular” sayfasına dön