Mynet Sayfa Yüklenmesi
-
- Salgın Koruyucusu
Mynet Sayfa Yüklenmesi
Arkadaşlar mynet kullanıcısıyım oyuna giricekken sunucuyu seçiyorum girerken sayfa bayağı geç yükleniyor.. Eskiden böyle değildi ek olarak program yüklememiz mi gerekiyor acaba?
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Mynet Sayfa Yüklenmesi
Mynet Artık Yaşlandı aga Yapacak Birşey Yok 
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

- Desqualders
- Cin Avcısı
- uLTasLaNqPeaCe
- Sahaf Yardımcısı
Kısa bi çözüm yoLu varQSOMEGOSALENQ yazdı:Mynet Artık Yaşlandı aga Yapacak Birşey Yok

- NAPSTERLeAdEr
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Sorun bellekten kaynaklanıyodur. Yükseltmeni tavsiye ederim.sdfasada22 yazdı:Arkadaşlar mynet kullanıcısıyım oyuna giricekken sunucuyu seçiyorum girerken sayfa bayağı geç yükleniyor.. Eskiden böyle değildi ek olarak program yüklememiz mi gerekiyor acaba?
only brought the player outta you
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedr-in Aslanları
Mynet üye giriş sayfasındaki aksama genellikle login sayfasındaki flash playerin herseferinde farklı bir reklam çagırmak zorunda olması ve bu reklamın internet hızıyla alakalı olarak indirilirken gecikmeye sebeb olmasıdır.

Genellikle belli başlı bir kaç reklam olsada flash playerin pcnizde saklayacagı veri miktarı sınırlı oldugundan her açılışta aynı reklam gelmedigi için herseferinde yeniden reklamı indirme durumunda olmasındandır.
Yapılacak en güzel şey Reklamın üzerine sag tuş tıklayıp ayarlar kısmından depolama alanı limitini sınırsıza getirmektir.
Bu Şekilde tüm reklamlar indirildigi için hddnizde çok cüzi bir alan kullanılacak olsada varolan reklamı tekrar tekrar internetten indirilmeyecegi için ilk açılışta oluşan gecikmeden kurtulunmuş olur....

Genellikle belli başlı bir kaç reklam olsada flash playerin pcnizde saklayacagı veri miktarı sınırlı oldugundan her açılışta aynı reklam gelmedigi için herseferinde yeniden reklamı indirme durumunda olmasındandır.
Yapılacak en güzel şey Reklamın üzerine sag tuş tıklayıp ayarlar kısmından depolama alanı limitini sınırsıza getirmektir.
Bu Şekilde tüm reklamlar indirildigi için hddnizde çok cüzi bir alan kullanılacak olsada varolan reklamı tekrar tekrar internetten indirilmeyecegi için ilk açılışta oluşan gecikmeden kurtulunmuş olur....

leones non capit muscas