Aslında işin püf noktası bence şu eğer insanlar menfaat için bir topluluğa katılıyor ve kabul görüyorlarsa o zaman işlerin güzel olması imkansız diye düşünüyorum... bu konuda seçici davranılır , sevgiye saygıya dayalı bir ortam oluşturulursa o topluluğun gelişmesini kimse önleyemez , ister x ister y grubu olsun
GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
Lonca tartısması yapmayın Lonca sıstemı gıbı bısey gelse ikv ye saten RoA kendını beLLi edeR bende warrockta Lonca kurucam bekklerım yanı onLıne savaş oyunu War Rock )))
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
ÖnceLikLe ahmetcim Loncana üzüLdüm bıraktıgındada diLe getirmiştim bu Loncan açısından iyi oLmayacak diye ve oLdu...
RoA Loncasının arz kLanı için evet en iii Loncası oLdugu gerçegini biLiyoruz ve çok sevdigim dosTLarım var RoA Loncasından onLar kadar aktif oLmasakta etkinLik anLamında en az onLar kadar dostLugumuzun oLdugunu düşünüyorum
Arkadaşlar bence lonca, birlikte oyun oynamaktan zevk alan kişilerin oluşturduğu birlik olmalı.Sırf güçlü olmak veya güçlüler arasına katılarak itibar görme arayışıyla yapılmıs hamle olmamalı.İnanın eğer arkadaşlarınızla güzel bir ortam paylaşmayı düşünerek bu olusumu sağlarsanız diger etkenler güçlü olmak veya itibar görmek paralelinde kazanılıyor.Ben Ahix loncası kurucularındandım ve şimdi de Mirx loncası kurucularındanım.her iki loncanında bu düşüncemizle basarılı oldugu kanısındayım.Yeni lonca acmayı düşünen arkadaşlara nacizane tavsiyemdir...