Adamlar açıkladı o kadar taşındı diye hep aynı şeyi yapiysenTheanswer3 yazdı:konu buraya taşınmış yöneticilerin günahını almışım))
Meteoritçi bir büyücü vs buz ~~elektrikçi
Re: Meteoritçi bir büyücü vs buz ~~elektrikçi
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______
Direnç Yerine konsu 15 yapmayı denesene birde ws demişsin zihin demşsin
gb lere girdğim dizlimle büyücü kesmek zordur

- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
aldatmaz2012 yazdı:Büyücü=%60 taktık %40 item
Yanı taktık ve yetenek çok onemlıdır ama ıtemsızde olmaz.Bir büyücünün dizmesi gereken rüya itemler şöyle.
Nucleus GB-AMPLİFAKTÖR
Nucleus Yüzük
Nucleus Kolye
Bilge Cevriye Eldıven(Nadide/Mor)
Fevzi Cevriye Ceket
Fevzi Cevriye Pant(Nadide/Mor)
Fevzi Cevriye Ayyakkabı(Nadide/mor)
M2 Fiziksel şarjlı Arz/Lodos Gözlük(Nadide/Mor)
Bir büyücü bu itemleri dizdiginde üstüne profesyonel bir playerlıkla bırleşınce tek rakıbınız ORTI Olur
mor fevzi ayakkabı varmıydıki ?
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
büyü wssinde çift büyü dizmek lazım diye düşünüyorum. çünkü senin üstünün full fiziksel olduqunu bilirse eqer büyü bozmayı 15 yapar tutar meteoritlerini. öbür yetenek de fazla hasar weremeyeceqi için kaybedebilirsinaldatmaz2012 yazdı:Büyücü=%60 taktık %40 item
Yanı taktık ve yetenek çok onemlıdır ama ıtemsızde olmaz.Bir büyücünün dizmesi gereken rüya itemler şöyle.
Nucleus GB-AMPLİFAKTÖR
Nucleus Yüzük
Nucleus Kolye
Fevzi Cevriye Ceket
Bir büyücü bu itemleri dizdiginde üstüne profesyonel bir playerlıkla bırleşınce tek rakıbınız ORTI Olur
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
MykonS yazdı:Direnç Yerine konsu 15 yapmayı denesene birde ws demişsin zihin demşsin![]()
konsantrasyonu bir büyücüye (aklı başında) nası vurmayı planlıyorsun.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
yanına gidip asayla vurarakmelodrama44 yazdı:MykonS yazdı:Direnç Yerine konsu 15 yapmayı denesene birde ws demişsin zihin demşsin![]()

- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
EVET BI HATA OLDU FEVZİ CEVRIYE NORMAL 46 SEVIYE AYAKTA OLABILIR YADA BILGE CEVRIYE MORmelodrama44 yazdı:aldatmaz2012 yazdı:Büyücü=%60 taktık %40 item
Nucleus GB-AMPLİFAKTÖR
Nucleus Yüzük
Nucleus Kolye
Fevzi Cevriye Ceket
mor fevzi ayakkabı varmıydıki ?
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
O demek ıstedıgın sandıgın kdr basit bir olay degıl inan çok denedım buyu bozmaya odaklanırken dogru duzgun buyu atamıyorsun vs ye konstre olamıyorsun vs onun yerıne 15 puanı daha yararlı yetenkelere yatırabılırsınmitmet yazdı:büyü wssinde çift büyü dizmek lazım diye düşünüyorum. çünkü senin üstünün full fiziksel olduqunu bilirse eqer büyü bozmayı 15 yapar tutar meteoritlerini. öbür yetenek de fazla hasar weremeyeceqi için kaybedebilirsinaldatmaz2012 yazdı:Büyücü=%60 taktık %40 item
Nucleus GB-AMPLİFAKTÖR
Nucleus Yüzük
Nucleus Kolye
Fevzi Cevriye Ceket
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
Shader yazdı:yanına gidip asayla vurarakmelodrama44 yazdı:MykonS yazdı:Direnç Yerine konsu 15 yapmayı denesene birde ws demişsin zihin demşsin![]()
allah aşkına senin bu artist konuşmların varya beni bitiriyor arkadaşım sen nesinki bu kadar kendini yukarda görüyorsun.dediğim dedik herşeyi biliyorum havasıyla geziyorsun bi ara gelip bana konsantrasyonla bi kere vursana bende göriyim neymişsin sen.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
Theanswer3 yazdı:patiklipenguen yazdı:Theanswer3 yazdı:bende diyorum ki savaşçıda tek dizecek şey var max
ama büyücüde sadece meteorit mi var hayır
madem sadece meteorit önemli diyosun diğer yetenkleri kaldırsınlar o zaman
bunlar dengelenmeli...
Ben sadece kendime göre meteroitin daha fazla işe yarayacağını gerekçeleriyle yazdım. Diğer yetenekleri elbette daha iyi kullanan olabilir. Birinde görmüştüm tek buz vermişti ve büyü bozmayı 15 yapmıştı. Bu da farklı bi strateji. Kendinde diyosun zaten büyüde sadece meteroit yok diğerlerini kullanmak bize kalmış. Karşı tarafın item yönünden senden güçsüz olduğunu düşünüyorsan o zaman büyücü kullanmayı geliştirmen lazım. Diğer türlü düşünürsek zaten büyücü kullanmayı biliyorum diyosan ve zaten karşı tarafın 2-3 parça meteroitten başka itemi yoksa, her şartta kesmen gerekir.
bakın ben farklı şey diyorum... meteorit yeteneği diğerlerine göre çok daha üstün bu haksızlık diyorum
HYR FİİKSEL BUZDAN DAHA İİ DEĞİL ELEKTİRKTEN İİ OLABİLİR BELKİ AMA BZDAN DEĞİL 34 LWL BUZCU BÜYÜCÜYÜM DİRENÇ KIRMAM 15 BÜYÜ BUZ VE BİLGİSİ 15 DELİYE 5000(5BİN) VURUYORUM
AMA FİZİKSELLE /NAH VURURSUN 5000
http://www.resimupload.com/ds277798347_adsiz.html
Karyax[Kafa Koparan]
Karyax[Kafa Koparan]