Ocipres/Estergonxfikrett/Estergonxtantan/Estergonxtantanb
HIRSIZLIK!
HIRSIZLIK!
Hırsız olmak, hırsızlarla beraber olmak bayağa revaçta.Yani tek başına başarmadığı şeylere, başkasının başardıklarına sahip olma isteği bununla bu oyunda gezmek tozmak etrafa bunlarım var demek acizliği benimseniyor hazmediliyor.Düşünüyorumda reelde sizlerle konuşmak bişeyler paylaşmak ne kadar talihsiz bir olaydır.Sahip olduğunuz herşeyin muhtemelen başkalarının olduğunu gerçeği ortadayken inanın bir köpeği tasmasından tutup doalaştırmak daha huzurlu ve daha muteberdir.Aramızda bir arkadaşın charı çalındı bir süredir oyuna girmediği için geç fakettik.Daha sonra bu karakteri mutasyona uğramış zavallının itemleri boşaltıığına sattığına şahid olduk.Bu en aşağılık sıfatlardan beğenipte adlandırabilkmekte özgür olduğunuz zavallı, esterlerin bütün charlarını ve özelliklede benim charımıda çalacağını söylemiş.Buraya kadar arkadaşın charının çalınması dışında beni çokta üzen bişey yok.Beni üzen olay bu olaydan sonra birçok tanımadığım kişinin bana pm atıp ceketimi pantımı itemlerimin ne olduğunu sorup öğrenmek istemeleri oldu.Düşünebiliyormusunuz benim charım çalınacakya muhtemelen bu karakteri bozuk olanın arkadaşları yada çalınacağına inanan ve bunları almak isteyen akbaba kılıklı yamyamlar merak içindeler
.Öncelikle bu reelde her zaman uçak yapıp etrafa fırlattığım bu insan müsfettelerine sesleneyim.Kendinizi çöpe atın.Bide bu oyunda yıllardır tanısın tanımasın bütün arkadaşlara sesleniyorum benim charlarımın çalınması yinede büyük konuşmayayım ama nasıl olsa küfür değil çıksın ağzımdan; imkansız.Şu nedenle.Ben avanta peşinde değilim arkadaşlar işim olmaz.İki ayağımızda yere sert vurduğu için kendimize lonca diyoruz.Estergon loncası.Bu oyunda ne kadar oluruz bilemem.Yüreği kalbi temiz olan insanın elinde itemsiz balyozu varken peşinden koştuk.Şaheserli ard niyetleri selam alıp uğurladık.Varsa buna lafı olan hodri meydan.Bu oyunda var olduğum sürece kalbi temiz olan benden yana rahat olsun,kötü olansa benle aynı odadayken o yok olsun diye pimi çekebileceğimi bilsin.Saygılar Sevgiler.
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: HIRSIZLIK!
Ne kendilerine yazılan bu konu hakkında bir fikri ne de yüzleri var bu tür şahısların.Adamların işi gücü oturup bir yerlerden birilerini yolmak, çalmak, çırpmak.Aklı fikri düşüncesi ve gördüğü terbiye ancak bu kadar basit..Ne kadar anlatsakta kıt beyinleri buna müsade etmiyor. Büyük geçmişler olsun Estergon.Adına şanına layık kale gibi dimdik ayakta olması dileği ile.
Ahmupa nın ayrıca selamlarını iletirim.
Ahmupa nın ayrıca selamlarını iletirim.
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Geçmiş olsun abi.

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı
Emek hırsızına hitaben....
Kul Hakkı" Nedir? Önemi nereden gelir?
Kul Hakkı, Başkasının bedenine, malına, maddiyatına, Kalp ve ruhuna verilen zararlardır.
İnsanoğlu her nasılsa, başkalarının hakkını çiğnerken o insanların Allah’ın kulu olduklarını unutuyor.
“Ben Allah’ın bir kuluna zulmedersem, Onun kahrına ve Gazabına hedef olurum.” diye düşünemiyor.
Allah yolunda üç kez şehit dahi olsan ve üzerinde kul hakkı varsa Cennete giremezsin. Tüm günahların affedilir, Kul Hakkı hariç ”
Estergonxiceman
Kul Hakkı" Nedir? Önemi nereden gelir?
Kul Hakkı, Başkasının bedenine, malına, maddiyatına, Kalp ve ruhuna verilen zararlardır.
İnsanoğlu her nasılsa, başkalarının hakkını çiğnerken o insanların Allah’ın kulu olduklarını unutuyor.
“Ben Allah’ın bir kuluna zulmedersem, Onun kahrına ve Gazabına hedef olurum.” diye düşünemiyor.
Allah yolunda üç kez şehit dahi olsan ve üzerinde kul hakkı varsa Cennete giremezsin. Tüm günahların affedilir, Kul Hakkı hariç ”
Estergonxiceman
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
ne kadarda oyun olsa bir insanın emeklerini çalmak bir insana yapılan en büyük günahtır oyunda veya dünyada böyle insanlar oldukca o insanların amel defterliri çok yazılır.Böyle insanlar ne yaşamayı hak ediyor nede iylik yapmayı allahtan bulsunlar diyorum...Bende yaşadım benimde charlarım emeklerim çalındı insanın içi açıyor emekleri çalınanlar ne demek istediğimi bilirler.
Estergonxrasmon
Estergonxrasmon
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- NAPSTERLeAdEr
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bu boş çalıp çırpma işleriyle uğraşanlar bencede kendinizi çöpe atın hatta kısayol deneyin shift delete... 
only brought the player outta you
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
bu oyunda hırsızlık küfürbazlık iki yüzlülük insanlık dışı ne kadar mevzu varsa artarak devam etmektedir bunun sebebi tabiki insanın aile ve çevresinden aldığı terbiyeyle paraleldir sen ben o bu kim bu tarz düşüncede olan bir insana yapmayın etmeyin ayıptır günahtır desekte boşa kürek sallamış oluruz çünkü allah korkusu olmayan kalpte vicdan aranmaz burda giden car olsun arkadaşımıza bir car kasmak nedir onun carını item dizmek nedir en fazla 1 haftadır bu sorun değildir beni en çok üzen bu tarz ahlak dışı işlerle uğraşanların bu işi sıradan ve doğal bişeymiş gibi görmesidir allah onu doğuran ve büyüten anasına babasına yardım etsin inş oyunda başlattığı karaktersizkliği normal hayatındada sürdürmeyip ailesine yakışır evlat yaradanına yakışır kul olmayı nasip eder oyunda olsa hırsızlık kul hakkıdır
bir diğer mevzuda bu carı çalınan arkadaşımız mynetle telefon aracılığıyla konuşmuş fakat aldığı cevap bizden plus almadığınız için size herhangi bir şekilde yardımcı olamayız olmuştur
bu arkadaşımız carını nasıl geri alacaktır mynet bu olayı böle başından savma yöntemiyle halledemiyceğine göre buradan bir yetkili yada tecrübeli bir arkadaşımız bu car geri alma konusuna yardımcı olursa tşk ederiz
hukukları kanunları olan laik cumhuriyetle yönetilen ülkede yaşadığımıza göre yardımcı olunması için gerekirse carı çalınan arkadaşımız gerekli mercilere başvurusunu yapacaktır bu başvurudaki amaç tekrar carının şifresinin kendisine geçmesini sağlamaktır
mynet yardımcı olması dileğiyle
huzurlu keyifli oyunlar
bir diğer mevzuda bu carı çalınan arkadaşımız mynetle telefon aracılığıyla konuşmuş fakat aldığı cevap bizden plus almadığınız için size herhangi bir şekilde yardımcı olamayız olmuştur
bu arkadaşımız carını nasıl geri alacaktır mynet bu olayı böle başından savma yöntemiyle halledemiyceğine göre buradan bir yetkili yada tecrübeli bir arkadaşımız bu car geri alma konusuna yardımcı olursa tşk ederiz
hukukları kanunları olan laik cumhuriyetle yönetilen ülkede yaşadığımıza göre yardımcı olunması için gerekirse carı çalınan arkadaşımız gerekli mercilere başvurusunu yapacaktır bu başvurudaki amaç tekrar carının şifresinin kendisine geçmesini sağlamaktır
mynet yardımcı olması dileğiyle
huzurlu keyifli oyunlar
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

- Ozelxharekat
- İri Fare Avcısı
Ya bu bir oyunken isanların zevklerini zaman geçirmek için oynadığı bu oyunda çar çalmak nedir ben anlam veremiyorum hadi charda 100m var çaldın charı 100 m gitti noldu zevk alamazsın ki çünkü o 100 m yi sen yapmadın ama adamın gözünden düşün o 100 m yi yapmak için ne kadar uğraşmıştır.
Nese Kardeşim geçmiş olsun.Böyleleri çoğaldı dikkat edelim beyler
Nese Kardeşim geçmiş olsun.Böyleleri çoğaldı dikkat edelim beyler
bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
Saygılarla
Ykysklyprensxx (49) Teknokorsan (49) Nirvanxcobain(39)
Saygılarla
Ykysklyprensxx (49) Teknokorsan (49) Nirvanxcobain(39)
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
Hırsızlara diyecek şey:
Allah senin bela vermiş Allah çocuğini almiş yatağı uzun Yorganı kısa Gele
Allah senin bela vermiş Allah çocuğini almiş yatağı uzun Yorganı kısa Gele
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

- NAPSTERLeAdEr
- Şarapçı'nın Sırdaşı
QSOMEGOSALENQ yazdı:Hırsızlara diyecek şey:
Allah senin bela vermiş Allah çocuğini almiş yatağı uzun Yorganı kısa Gele![]()
only brought the player outta you